Da li je moguce promeniti homoseksulaca

ovako
za RainDog
tvoje objasnjenje da sam ja ili bilo ko ovde heterosexualac(bez dokaza je to prosto nemoguce) je toliko jeftino da je meni licno smesno
ako te neko pitanje ne interesuje zasto se toliko uzbudjujes da na njega uopste i odogovoris
i jos ovde vredjas
bas si ti smesna osoba (barem meni)

mogucje je, ko zna zbog chegfa su oni takvi, sve u sushtini zavisi od razloga, ako je na primer zbog kompleksa, da se izlechiti, ako je josh kao dete preduslovljen za tako neshto, mozhda je mogucje ali on vishe i razmishlja koa zhena, dalje ako samo eksperimentishe, onda i nije homicj...ma, ljubav mozhe sve promeniti :P

morphea:
mogucje je, ko zna zbog chegfa su oni takvi, sve u sushtini zavisi od razloga, ako je na primer zbog kompleksa, da se izlechiti, ako je josh kao dete preduslovljen za tako neshto, mozhda je mogucje ali on vishe i razmishlja koa zhena, dalje ako samo eksperimentishe, onda i nije homicj...ma, ljubav mozhe sve promeniti :P

pa i ja verujem da se ljubavlju ipak moze ponesto i da promeni

Gazdarica:
Post ti je obrisan jer si citirao izuzetno uvredljivu izjavu, koja je obirsana na svim mjestima, na kojima se spominje na ovom topicu...
A, to sto smatras da je homoseksualnost bolest, tvoja je stvar... I, sto je mnogo bitnije, nije tema ovog topica...
Rasprava o tome sta je homoseksualnost, vec je bilo isuvise... Ovdje im nije mjesto!

I ja sam svojevremeno otvorio temu "kako preobratiti lezbejku" i Gaydarica mi odma zakljucala temu...

Ocigledno je pristrasnost u pitanju...

Homoseksulnost jeste bolest...

raindog:
pero jes chuo ti nekad za ironiju ?
btw poruke koje su prijavljene su i obrisane
u njima su spominjani metodi koji su turci koristili pre jedno 500 godina na ovim prostorima
a ukoliko tebe moje poruke uznemiruju, slobodno ih prijavi
treba samo da navedesh da li je nasilna, uznemirujuca, spam, reklama ili shta vec
odgovorna ososba ce vec utvrditi ima li osnova za brisanje poruke ili moje banovanje

tako da samo slobodno
I ne rece gde da ih prijavim...
Da vrlo me uznemiravaju tvoje uvrede i tvoje bljuzgotine...

bobba:
tvoje objasnjenje da sam ja ili bilo ko ovde heterosexualac(bez dokaza je to prosto nemoguce) je toliko jeftino da je meni licno smesno

vidi ovako, ja sam primetila da ti ne uspevash bash sve informacije da obradish u svojoj glavi

ali ako malo obratish pazhnju na to shto sam ja napisala
shvaticesh da nije nishta drugo do postavljanja pitanja da li je moguce menjati bilo chiju sex orikentaciju, kakva ona god bila

i ne budi molim te smeshna josh vishe
kakav dokaz treba da postoji o nechijoj sex opredeljenosti pobogu ? :lol:

Ja mislim da je moguce...
Ne moze to za jedan dan... ali kroz neki period da... period ljubavi...
Danas bas gledam dvoje klinaca u busu....idu u skolu... 15-16 god... I ona mu stavila glavu na rame... ko da se skroz opustila predala... on joj mirise kosicu... jednom rukom je drzi za njene prstice i mazi je... Prosto se oseti filing u vazduhu... E ta decica ce sigurno odrasti ispravno kao hetero... Jer su jednostavno osetila ljubav suprotnog pola... Ne moze ni jedna ljubav biti jaca od te... Ako i taj pedercic oseti tu vrstu ljubavi... moze da se promeni... Samo je extremno mali broj ljudi pravih Geyeva... tj rodjenih sa greskom... defekti prirode... manje od pola procenta populacije svi ostali su geyevi samo zabludom, izmuvani ili spletom okolnosti(nemanja ljubavi drugog pola ili mrznjom drugog pola)... tako da verujem da mogu da se promene...

I mrzim ove pederske teme... to sve lose utice na omladinu koja to cita... i konta da je to normalno... sto se pise o tome... Nenormalno je...

ajd dobro danajzad i ja odgovorim na jedno pitanje iz uvodnog posta

pitanje je bilo i mogu li devojke koje se lozhe na njih smuvati gay tipa

to mozhe nije nikakva frka, al meni recimo zhao takvih riba
poshto u neposrednom okruzhenju imam nekog ko je "odluchio" da bude straight (za javnost), i na koga se ribe nenormalno lozhe, a on ih menja otprilike svaki dan (naravno bez sex odnosa), to valjda po principu kad riba hoce sex, on nadje drugu, dok se i njoj ne prohte... tako da, what to say

bobba:
Sad sam nesto citala ovde pa mi to pade na pamet

- kad cura zeli da se zabavlja sa takvim tipom da li je moguce da se on promeni i da je voli na onaj nacin musko-zenski ili ce on uvek biti samo homic???
-I koje su njene sanse da se pocne uopste zabavljati sa njim?

:smile:
Moja iskustva sa homoseksualnom scenom su nastala uglavnom u Berlinu (vishe, manje glavni grad homoseksualaca), i mogu u na osnovu toga slobodno tvrditi da onaj koji je promenio obalu vishe i ne pomishlja na to da prepliva nazad. Ne znam kakva je scena ovde, tamo sam imao par dobrih prijatelja i poslovnih partnera homoseksualaca pa sam preko njih stekao utisak da je (barem berlinska) Gay scena toliko homogena da se granichi sa sektashtvom (poput sajentologije). Uopshte nisu u pitanju ljigavi, perverzni tipovi, nego mahom dobro situirani, mladi, zdravi, lepi ,inteligentnii tipovi, koji se poznaju,druze i zaradjuju novac zajedno. Maltene neka vrsta bratstva (u organizacionom smislu). A odgovor na tvoje pitanje bi bio: mozda se kresne sa njom, ali vishe razonode radi.

storm cloud:
Мене само интересује где ви наилазите на толике хомосексуалце? Ја не познајем ниједног (мислим на оба пола). Јесте да сам на неке сумњала, али није доказано.
Pa sto ne dokazes... ti bas volis da je sve po PS-u... Kakve sad praznine u tvojoj bazi podataka... mislim nedopustivo... :lol:

india_girl:
Znaci da je zdravo ono sto obezbedju je opstanak i napredak.To bi se moglo zakljuciti iz tvog posta. NARAVNO
A to nije tacno....Znam par porodica sa decom u kojima su odnosi sve samo ne zdravi...
Sa druge strane, u Skandinaviji homoseksualci vec vise od deceniju usvajaju decu.Dva tipa na primer.Srecni su jer zive sa osobom koju vole i imaju dete.To dete je srecno jer ima oceve koji se vole i koji ga vole, i da, ono vidi da druga neka deca imaju majku i oca, ali sve razlicitosti su potpuno prihvatljive...Ovde jos uvek vladaju predrasude. Homoseksualnost nije bolest i sasvim je normalna.
Mozda je homoseksualnost borba prirode protiv prenaseljenosti planete.
Sto se tice glavnog pitanja....Ako je tip rodjen sa zenskom psihologijom i gay je oduvek, nije moguce.Ali takvi tipovi su obicno toliko feminizirani da se ni ne dopadaju devojkama.Za ove druge, mislim da jeste ali tesko. Na zaljubljivanje nije lako uticati.

Mislim da si sama sebi vec odgovorila ;)
(bas o poremecaju licnosti i pricam)

Back