radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Marihuana
Konoplja
Mak
Rasimov brat bi danas bio najbogatiji poljoprivrednik da mu nisu zaplenili laboratoriju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marihuana
Konoplja
Mak
Rasimov brat bi danas bio najbogatiji poljoprivrednik da mu nisu zaplenili laboratoriju.
Au kolko je ovaj ljubomoran na Rasima.
Ako imas neki pametniji komentar ti napisi....
Pa evo ja ne samo da nisam ljubomoran na Rasima već ni na Vučića,Andreja jednostavno nisam u stanju da se setim na koga da budem ljubomoran.
Ajd razmnisli na koga nisi lubomoran pa javi.
Da li bi ti mogao da se obogatis postenim radom od poljoprivrede?
Nije moguce.
Zavisi sta se u Srbiji podrazumeva sa bogat.
Da imas nov traktor,prikljucne uredjaje,mecku u garazi (moze i polovna),dobru struju,telefon,asfalt,postenu zenu koja hoce da radi na selu,internet da gledas gole zenske i ono....
Moguce je .....to sto ne moze u ovu nasu lopovsku drzavu nas je problem.
Nije moguce.
Moji zive na selu a ja sam pobego od "rabotu '' u inostranstvo da odmaram manje se radi A moji solidno zive, neuporedivo bolje nego radnicka klasa po gradovima u Srbiji
Izvinjavam se svima sto sam skrenuo sa teme.. Tema nije moj zivot ali kad sam vec pitan da odgovorim..
Ne ne moze se postatai bogat od poljoprivrede ali se moze pristojno zivjeti.Jedno vrijeme je bila dobra zarada od malina a sada je tropa.Mislim da ce cijena uzgoja ljesnjaka,sumskih jagoda,ranih tresanja,kajsija i smokava uvijek biti isplativa.
Takodje proizvodnja mlijeka u nekim planinskim oblastima je moguce isplativija od onih u ravnicarskim krajevima,jer hranu ne proizvode mislim kukuruz i sojina sacma,vec prikupe kosevinu i tokom ljeta goveda su na ispasi.
треба доста земље да би се неко обогатио од пољопривреде, плус комплетна механизација и рад.
без пар десетина хектара не вреди ни помишљати на богаћење
Pojedinac mozda DA, ali drustvo NE. Uostalom, svaka zemlja u kojoj je poljoprivredna dominantna privredna aktivnost je bedna.
Na primer, u Evropi, najvece ucesce agrara u BDP ima Moldavija, pa je tri puta bednija i od Srbije. Toliko o tome.
A šta je sa Holandijom? Jel i ona bar četiri puta bednija?
hahaha da
Narkotici su najprofitabilnija grana poljoprivrede
Kad je umro Rasimov brat Rasim je preuzeo posao
Tihi...ti stvarno veruješ šešelju?
Tixi je poodavno odlepio, ko ga uopste vise uzima za ozbiljno???