Да ли је могуће остварити искрена пријатељства на послу?

Da se nadovežem. Posao treba da bude prijatno okruženje ali ne
da imaš prijatelje. Ljudi najčešće greše misleći da posao treba da im je
drugi dom. Ne treba. Posao je da zaradiš platu.
Korisno i ugodno moze ici zajedno.
Takodje i beskorisno i neugodno moze ici zajedno.

Prijatelje birmo sami, ali ih negde moramo izabrati.
Posao je jedno od hiljadu mogucih lokacija gde mozemo pronaci prijatelja.

Korisno i ugodno moze ici zajedno.
Takodje i beskorisno i neugodno moze ici zajedno.

Prijatelje birmo sami, ali ih negde moramo izabrati.
Posao je jedno od hiljadu mogucih lokacija gde mozemo pronaci prijatelja.
Ako se desi desi, ali očekivati da imaš prijatelje na poslu je ajde da ne biram
grublje reči, naivno. Život je surov, ljudi su i ovakvi i onakvi, život ide dalje, sa nama
ili bez nas.

Ako se desi desi, ali očekivati da imaš prijatelje na poslu je ajde da ne biram
grublje reči, naivno. Život je surov, ljudi su i ovakvi i onakvi, život ide dalje, sa nama
ili bez nas.
Ovde govorimo o inteligenciji- da li mozemo prepoznati da li je neko hulja?

Inace iz mog iskustva je da svuda ima i dobrih i losih ljudi, ali cesto je mix vise na jednu ili drugu stranu, na nekim mestima gde sam radio su vecina bili ok, na nekim su vecinom bili gadovi.
Monotoni i depresivni poslovi i pak jako dinamicni i stresni imaju cesto losiji mix,
dok interesantni ali relativno laki poslovi imaju cesto dobar kvalitet zaposlenika.

Oromenio sam dosta poslova u prvih 25 godina, onda sam naisao na posao gde sam i sad i vecina ljudi je fantasticna, ima nas dosta osobenjaka, ali se skoro svi dobro slazemo.

I dan danas se čujem, a treba i da se vidim sa nekoliko koleginica i sa par kolega. Oni nikako da se dogovore kada ćemo se i gde videti. Meni nije problem ni vreme a ni mesto.

Nisam na poslu sa svima bila u bliskom odnosu, bila sam ok ali ne baš bliska. Ali, postoje osobe sa kojima sam bila i ostala u prijateljskom odnosu.

Back