- Poruka
- 47.518
Pitanje u naslovu.
Mislim, znam da može
, ali šta ljudi misle.
Da li je to zapravo čest slučaj?
Mislim, znam da može
Da li je to zapravo čest slučaj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo bi bili neki ambiverti. Ne može se ljudsko ponašanje strogo staviti u neku definiciju, kalup. Zato se navode i ti međutipovi.
Strah od emocija. Klasika.
Svesno misliš, znaš jedno, a plašiš se pokazivanja, imaš nekih sputavanja.
To nije moj slučaj. Ono što osećam - kažem - mislim.
Ne vidim problem opet.Ne, ne, nije u pitanju strah kod tipa nervnog sistema. Nij intro da se plašiš pokazivanja, vć jednostavno nije prirodno, ne želiš, nije svojstveno, možeš kad hoćeš, ali ti se neće najčešće
Retko kad prilazim prvi bilo kome ali sam jako otvoren prilikom upoznavanja i volim da se upoznajem. Ali ne namećem svoje mišljenje. Ali osećanja prilično pokazujem. Uglavnom veliko oduševljenje ako su pozitivni ljudi ili ogroman bes ispoljim ako su negativni. Skoro bez kontrole. Ali se učim strpljenju, pomažu i lekovi i godine i to što uopšte ne pijem alkohol.Ja sam obrnut slučaj, introvert sa mišljenjem kad su stranci u pitanju dok me ne iznerviraju, a kao ekstrovert u osećanjima. Mada kod ljudi koji su mi pozitivni ili koje znam ekstrovert sam u svemu. Valjda sam dobro rekao. Ne volim puno da pričam sa stancima, uglavnom sam povučen i stidljiv pogotovo kad ne pijem alkohol već 10 - 15 godina. Alkohol pretvara introverta u ekstroverta.
Ne vidim problem opet.
Radiš kako želiš, ponašaš se kako želiš.
Ja sam razumela da postoji konflikt izmedju želje i mogućnosti/realizacije.
Ili strah ( ranija loša iskustva ) ili odsustvo emocija ( nema šta da se pokaže ).Strah od emocija. Klasika.
Svesno misliš, znaš jedno, a plašiš se pokazivanja, imaš nekih sputavanja.
Ниси. Да би неко био "thinking type", морао би да практикује експлицитно размишљање.Ja sam recimo više thinking type
hehe, kako ne, a pametnjakovici? pun ih forum, ne mislim bas na ovaj psihologiju, da se neko ne oseti prozvanimDefinitvno ne.
Kod odsustva emocija nema dileme oko pokazivanja, jer nema se šta pokazati na tu temuIli strah ( ranija loša iskustva ) ili odsustvo emocija ( nema šta da se pokaže ).
valjda.Napisah iznad, ali Jung se dosta bavio time, a, gore promenuti Brigs-Majers je napravio klasifikaciju ličnosti, ako se dobro sećam ili je to opet delo Junga?Ne, tema nije ni o konfliktima ni o frustracijama, već o prirodi, šta nam prirodno leži, šta smo.
Slažem se. Ali ne znači da si introvertan ako te nešto ne interesuje. I meni je npr. fudbal ravna linija.Kod odsustva emocija nema dileme oko pokazivanja, jer nema se šta pokazati na tu temuvaljda.
Slažem se. Zato i ne volim ove klasifikacije tipova ličnosti.Slažem se. Ali ne znači da si introvertan ako te nešto ne interesuje. I meni je npr. fudbal ravna linija.
S druge strane, ako su tema mačke, štošta bih imala da pričam. Onda postajem ekstrovertan mačkoljubac.
hajde objasni miНиси. Да би неко био "thinking type", морао би да практикује експлицитно размишљање.
Нећу. Ниси се упристојила да започнеш реченицу великим словом. То је непоштовањеhajde objasni mi![]()