Da li je moguće biti anonimno sa nekim u ljubavnoj avanturi?

moguće je...na maskenbalu, u astralnom svetu, ako se predstaviš kao N.N. lice devojci, ako se ne vidite u stvarnom svetu nego razvijate vezu samo preko interneta ili pisama...
Ovo sam otvorio kao parodiju jer mi je moderator zaključao temu jer je mislio da se pod pojmom anonimnost misli da budeš anonimno sa nekim, a ja sam mislio da da smo mi ovde svi u meku ruku anonimno, odnosno nismo potpisani imenom i prezimenom.

Ovo sam otvorio kao parodiju jer mi je moderator zaključao temu jer je mislio da se pod pojmom anonimnost misli da budeš anonimno sa nekim, a ja sam mislio da da smo mi ovde svi u meku ruku anonimno, odnosno nismo potpisani imenom i prezimenom.
ali mnogi se znaju i u RL pod punim imenima, adresama i telefonima

bilo je raznih tema s kojim bi forumašem ovo ili ono, ali tvoja je bila ekstrem koji nije mogao da prodje.
Pa dobro to je več druga priča, mada ne verujem da bi se neko ko je tagovan uvredio.
Moguce, upoznate se preko net-a anonimno, pozove te na sex party, ne kazes ko si, seksate se, i odes.
I to da doživim pa mogu slobodno da umrem, jer šta više drugo u životu da ti se desi? :)

Back