Da li je moguće biti anonimno sa nekim u ljubavnoj avanturi? Da li je ovo uopšte izvodljivo? Šta mislite?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
moguće je...na maskenbalu, u astralnom svetu, ako se predstaviš kao N.N. lice devojci, ako se ne vidite u stvarnom svetu nego razvijate vezu samo preko interneta ili pisama...Da li je moguće biti anonimno sa nekim u ljubavnoj avanturi? Da li je ovo uopšte izvodljivo? Šta mislite?
Ovo sam otvorio kao parodiju jer mi je moderator zaključao temu jer je mislio da se pod pojmom anonimnost misli da budeš anonimno sa nekim, a ja sam mislio da da smo mi ovde svi u meku ruku anonimno, odnosno nismo potpisani imenom i prezimenom.moguće je...na maskenbalu, u astralnom svetu, ako se predstaviš kao N.N. lice devojci, ako se ne vidite u stvarnom svetu nego razvijate vezu samo preko interneta ili pisama...
ali mnogi se znaju i u RL pod punim imenima, adresama i telefonimaOvo sam otvorio kao parodiju jer mi je moderator zaključao temu jer je mislio da se pod pojmom anonimnost misli da budeš anonimno sa nekim, a ja sam mislio da da smo mi ovde svi u meku ruku anonimno, odnosno nismo potpisani imenom i prezimenom.
Ja ne znam nikoga. Već je bila slična tema, samo što je u pitanju bio brak a ne veza na jedno veće pa se niko nije bunio. Baš bila dobra zabava.ali mnogi se znaju i u RL pod punim imenima, adresama i telefonima
bilo je raznih tema s kojim bi forumašem ovo ili ono, ali tvoja je bila ekstrem koji nije mogao da prodje.Ja ne znam nikoga. Već je bila slična tema, samo što je u pitanju bio brak a ne veza na jedno veće pa se niko nije bunio. Baš bila dobra zabava.
Moguce, upoznate se preko net-a anonimno, pozove te na sex party, ne kazes ko si, seksate se, i odes.Da li je moguće biti anonimno sa nekim u ljubavnoj avanturi? Da li je ovo uopšte izvodljivo? Šta mislite?
Pa dobro to je več druga priča, mada ne verujem da bi se neko ko je tagovan uvredio.bilo je raznih tema s kojim bi forumašem ovo ili ono, ali tvoja je bila ekstrem koji nije mogao da prodje.
I to da doživim pa mogu slobodno da umrem, jer šta više drugo u životu da ti se desi?Moguce, upoznate se preko net-a anonimno, pozove te na sex party, ne kazes ko si, seksate se, i odes.
jedino da ne palite svjetloDa li je moguće biti anonimno sa nekim u ljubavnoj avanturi? Da li je ovo uopšte izvodljivo? Šta mislite?
za par puta nece te niko uvati al ako oce da nastavis , svakim danom bice sve teze kriti se.Da li je moguće biti anonimno sa nekim u ljubavnoj avanturi? Da li je ovo uopšte izvodljivo? Šta mislite?
Mislis da on ne zna da si sa njim u avanturi?Da li je moguće biti anonimno sa nekim u ljubavnoj avanturi? Da li je ovo uopšte izvodljivo? Šta mislite?
Ma ovu temu sam otvorio kao neku vrstu ironije u odnosu na jednu raslravu na jednoj drugoj temi. Inače ne odgivaram više na citate jer čekam da mi obrišu profil.Mislis da on ne zna da si sa njim u avanturi?