Da li je moguca prava ljubav izmedju starijeg muskarca i mladje zene?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
32.577
Da li je danas postao vec stereotip da mlada zena tj devojka ako ide za strijeg muskarca da je sponzorusa, ili da postoji neki interes ?
Da li je moguce da ta mlada zena iskreno zaljubi u satrijeg muskarca iskreno ?
:think:

télécharger.jpg

images (1).jpg
 
Posebno mlade devojke mogu, ako je ona u 20tim, on u 30tim ili 40tim, već teže ako on ima 60 a ona 40, ali nije ni to neuobičajeno. Što je žena starija i ako dobro izgleda gleda više vršnjake i one mlađe. Ali je to sasvim normalno u nekim godinama kada sazreva da joj prijaju stariji, tako je bilo i kod mene.

Još, ima devojaka /žena kojima je mnogo više stalo da imaju pored sebe oslonac, to im je bitnije od mnogih drugih stvari, i kada nađu zrelog muškarca pored kojeg im je dobro i mirno i lepo i ko ih je zavoleo, pre će se sa njim spojiti nego s nekim koga moraju da jure ili da se sa njim svađaju, igraju neke zamorne igrice, ili bilo kakvu nestabilnost da imaju.
 
Mislim svaka osoba koja je uračunljiva će gledati da se spoji u vezu ili brak sa nekim sa kim ima zajedničke interese. To je pitanje zrelosti. Ukoliko proceni da imaju te interese, da imaju zajedničke ciljeve, planove, da ta veza ima neku budućnost, onda je to dobra baza za razvoj poštovanja, bliskosti, ljubavi kako god se zove

Postoje i druge vrste interesa, neko želi samo da se voli sa nekim bez planova, jer se njihova veza iz nekog razloga ne može realizovati, onda budu ljubavnici neko vreme, ali i tada imaju zajednički interes. On mora da postoji kod pametnih ljudi.
 
Poslednja izmena:
...
Da li je moguce da ta mlada zena iskreno zaljubi u satrijeg muskarca iskreno ?
:think:

Да ли је могуће,
гледам колико једног ружног, маторог, злог комшију
воли његов пас ?

Могуће, заиста га воли.

Схватам, чини ми се ...
Пси су друга врста, ко зна за шта се они везују,
а ми то капирамо као љубав ?

И са овим не поцењујем жене,
ми се мушки такође везујемо боктепита за шта,
а нејвероватније за неки идиотизам.
 
Nije to baš neka retkost, sada koliko takav odnos može da opstane u nekim stabilnim okvirima po meni zavisi od zrelosti i compatibilnosti između partnera.
A i pojmovi zaljubljivanje i ljubav su krajnje subjektivni, zavisi kako njih dvoje gledaju na to...
Neko moje iskustvo jeste da su ljudi pretežno skloni zaljubljuvanju, ako prođu malo više iskustava preskoče/skrate zaljubljivanje i znaju objektivno da li (mogu da) vole drugu osobu
 

Back
Top