Mirođija
Veoma poznat
- Poruka
- 11.565
NOVA LJUBAV LEČI STARU LJUBAV!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dragi bogarte, kad sam imala svoje slicne krvave teme ovde cula sam slicne komentare- da je sve vezano za moju sujetu i tvrdoglavost i statijaznam.
neki ljudi ne razlikuju sujetu od iskrene ljubavi, tj patnje, bola. mozda nisu zaista doziveli bas bas pravu ljubav. nebitno. ali strasno je kada neko ne pokaze mrvicu osnovne ljudske empatije prema nekome ko prolazi kroz nesto jako bolno.
to ti je kao kad neko ima tesku saobracajku, a neko mu dodje u posetu u bolnicu i kaze: e budalo, sto nisi gledao gde vozis? tako ti i treba!
svi smo razliciti i svi razlicito reagujemo na druge ljude. neraumevanje isto tako logicno kao i razumevanje drugih.

Dragi Bogarte, ja sam skoro shvatila da je ceo zivot borba sa egom (da se manemo sad sujete) i to je neodvojivo sa ljubavlju koju osecamo prema nekome. Gde ces veci udar za ego, kad tvoje ja nije voljeno od tako divne osobe koju je izabrao tvoj ego? Coveka moze da boli samo ljubav prema samom sebi, jer ljubav prema drugome ne moze nista da ugrozi ako je stvarno ljubav, osim ljubavi prema samome sebi. Samo ego pati, to nema veze sa tim da li si ili nisi egoista, laksi ili tezi, verovatno i nisi veliki, jer najgori egoisti ne pate, bar im to ne dopire do svesti, oni bol odstranjuju hirurski. Patnja ti je blagoslov, dobija je onaj koji ima sanse da se razvije. Iskoristi sansu i izadji na visi nivo, sa novim pogledom na stvarnost. U suprotnom i vrlo je moguce da ce sve da ti se ponavlja do u beskraj ili se nece desiti vise nikad.

E sad je gotov, stvarno...![]()
A ti si upoznat sa mojim intimnim dozivljajima ili treba da budem zatrpana u Kini?

... али баш сломљеног, кад много времена мора да прође? Већ ми неколико пута говоре "добродошао у клуб", па ме интересује да ли је неко успео да се из њега изађе и како?
.

Glupco, ti si napravio poredjenje, ja karikiram. A svakako ti neces dobiti od mene nista opipljivo.![]()
to se i ja pitam
cini mi se da nije
ja sam u braku u kome nisam srecna li ga volim...tesko kako god okrenes

a da gledate malo vise komicnih filmova???
da li je on srecan?
i zasto si u braku ako nisi srecna...razvod je legalan
Sa ovom konstrukcijom si se kandidovao za forumasku glupost godine. Al' verovatno ni ne kapiras sta si napisao.![]()
zato sto ga volim
komplikovano je to
mada vidim ravod u buducnosti ...ali se plasim istog
mozda si u pravu
glupost je pitati te za tvoje iskustvo, jel da?
a ti si mudrica koja vesto izbegava da napise zasto je patila i zasto pati
a bre dragane sto si prek kad su drugi u pitanju..i taj strah sto ti je usadjen...to te koci...ako si ekonomski jaka da zivis sama....odma pali iz braka...ako nisi,nadji novog muskarca koji bi te prihvatio i ozenio... i tako dok ti ne dosadi....i pare obavezno od svakog da pokupis....![]()

To nema nikakvog znacaja za temu, ovakva iskustva su opste mesto i medjusobno su nalik jedna drugom.Ono sto je bitno, napisano je, naravoucenije iz mog iskustva. I ne smaraj me vise.