neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
ma nije to nista strasno...kao zubobolja....malo boli ali nadjes joj leka pa prodje...i onda se posle nekog vremena, jer volis "slatko" opet koji zub pokvari....i sve tako naopako
.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

И још и окрепљује, јел знаш? Враћа осмех на лице, макар само и на секунд.@Новалста: И праву си за ову доброту, и 100% знам на шта мислиш и то је оно што сам мислио када сам рекао да овако нешто ипак оплемењује. А за "локацију"... оно је убедљиво најјача реч коју сам чуо у последње време.И још и окрепљује, јел знаш? Враћа осмех на лице, макар само и на секунд.

ops:slicno kao tebi, i meni se bol vracao u ciklicnim naletima. kao koncentricni krugovi, sa tek tolikom pauzom da udahnem vazduh i preguram sledeci udar. kad sam primetila da je svaki sledeci talas bola slabiji, bilo mi je lakse. tek tada sam shvatila da ima kraja, da prolazi.
ne treba da ti pricam da ce biti jos ljubavi. i ne treba da ti pricam da svaka sledeca moze samo da bude kvalitetnija i dublja. jer znam da to znas.
tako sam se raznezilaops:

bogart,sta si u horoskopu?
to
neko je pomenuo da ce ovo sve jednog dana da ti bude smesno. ne, zaboga, tada bi pljunuo samog sebe i sav kvalitet pretvorio u pijacnu robu bez vrednosti. ovakve ljubavi, tako intenzivne, trajne i duboke emocije su nesto cemu se covek uvek pokloni zadivljen i zanemeo pred tolikom snagom.

Al' si ga u*****la sad. Vrhunac i umece zivota je da se samom sebi nasmejes. Samo unutrasnji vitalizam regenerise. Il ga imas, il ga nemas. Ljudi koji sebe uzimaju previse ozbiljno su osudjeni na propast. Posto ljubav nije obostrana, nedostaje sastojak za trajnost. Izvor patnje u ovom slucaju je borba koju vodi u stvari sam sa sobom, lomi i muci mu se sujeta. Otud prica o oplemenjivanju, ovolika drama...sve je to meni dobro poznato...kad porastes, smejaces se onom svom malecnom ja....![]()

Ja sam rekla da covek treba sebi da se nasmeje, a ne da pljuje po starim emocijama. To su dve razlicite stvari. Postoji humor koji nije ruganje.
ybt,pa na kom nivou svesti moras da budes da bi verovao u horoskop,cak i ovi sto ga prave ne veruju u isti..
koje vasharske fore![]()
Ja sam rekla da covek treba sebi da se nasmeje, a ne da pljuje po starim emocijama. To su dve razlicite stvari. Postoji humor koji nije ruganje.