Da li je moguć generalni štrajk u Srbiji?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidiš tu si već u pravo, biće da je i Soroš okrvavio ruke, imajući u vidu s kim se druži

Pogledajte prilog 1674524 Pogledajte prilog 1674525
Pogledajte prilog 1674526 Pogledajte prilog 1674527

Nikako da zapamtiš, verovatno si mator i senilan

Nas plaća ROKFELER, Soroš je sada dobar, on je vaš :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Nije on ni dobar a ni naš. Ne znam ko vas plaća ali saznaćemo za koju godinu kao za otporaše što smo saznali.Sramota je šta radite svojoj državi i svom narodu,sramota.

Samo da pokušaš da shvatiš kolika su go-vn-a ovi koje pokušavaš da braniš

Pogledajte prilog 1674539
Čoveče to je bila nesreća na kojoj lešinarite vi iz opozicije.Kakvi studenti,to je zapadno maslo,nakačili ste se na jednu nesreću i sada pokušavate da izazovete nemire u državi.Pa eno i u Turskoj se desila nesreća,mnogo je ljudi nastradalo tamo,daj zovi i vidi šta planiraju njihovi studenti,jel izlaze na ulice,šta će biti? https://www.novosti.rs/planeta/svet/1452296/horor-turskoj-pozar-hotelu-odneo-najmanje-66-zivota

Čoveče to je bila nesreća na kojoj lešinarite vi iz opozicije.Kakvi studenti,to je zapadno maslo,nakačili ste se na jednu nesreću i sada pokušavate da izazovete nemire u državi.Pa eno i u Turskoj se desila nesreća,mnogo je ljudi nastradalo tamo,daj zovi i vidi šta planiraju njihovi studenti,jel izlaze na ulice,šta će biti? https://www.novosti.rs/planeta/svet/1452296/horor-turskoj-pozar-hotelu-odneo-najmanje-66-zivota

Porediš požar u nekom privatnom hotelu sa rušenjem državnog objekta koji je upravo rekonstrisan

Poslednja izmena od moderatora:
Kakvi studenti, to je zapadno maslo

Zapadno kažeš, moguće

ja samo znam da ni rođenu tetku nisam ovako grlio i ljubio, za ostalo nisam nadležan

1737489296854.png

Nije on ni dobar a ni naš. Ne znam ko vas plaća ali saznaćemo za koju godinu kao za otporaše što smo saznali.Sramota je šta radite svojoj državi i svom narodu,sramota.
Ajde prijatelju malo se raspitaj o malom Sengenu i posljedicama istog, koji je mali Soros nalozio nasem velikom vrhovnom komandantu, a ovaj brze bolje i ostvario.
Nije kriv Soros, kriv je onak ko ga slusa i lize mu skute.

Da,nesreća je nesreća.Sad samo ostaje da vidimo jesu li i turski studenti posvećeni istražnom radu i privrženi istini kao ovi naši.Sačekajmo,vreme će pokazati.

U Novom Sadu se desilo masovno ubistvo, to nije bila nesreća
ako te ja svesno stavim u neispravan automobil i ti pogineš, to nije nesreća, nego ubistvo

U Novom Sadu se desilo masovno ubistvo, to nije bila nesreća
ako te ja svesno stavim u neispravan automobil i ti pogineš, to nije nesreća, nego ubistvo
Vidim da si ubeđen da ih je vlast nagovorila da stanu ispod te proklete nadstrešnice.Nego,jel si kontaktirao studente u Turskoj?Šta će biti sa Erdoganom,hoće li i tamo na ulice "spontano okupljena" masa nezadovoljnih studenata?

Vidim da si ubeđen da ih je vlast nagovorila da stanu ispod te proklete nadstrešnice.Nego,jel si kontaktirao studente u Turskoj?Šta će biti sa Erdoganom,hoće li i tamo na ulice "spontano okupljena" masa nezadovoljnih studenata?
:rotf: O, Bogo dragi... :D
Pa ako je vlast rekonstruisala i dvaput svečano otvorila stanicu, šta je to ako ne poruka "Dođite narode, koristite stanicu".

Pa daj nam podatke o toj nadstrešnici(ko je investitor,ko je izvođač,podizvođač,odgovorno lice,nadzorni organ,ko je to pustio u "rad" ) daj račune crno na belo,nemoj tako rekla kazala.Daj nešto kad već sumnjaš i prigovaraš.
I zašto čoveka koji je Srbin i zove se Aleksandar zoveš Aljek?
Daj da vidim i to što je rekao Vučević.Daj nešto opipljivo o čemu vredi pričati.
Vama je bitno da se promeni vlast,ne interesuju vas ti ljudi koji su nastradali,ni najmanje.
Ne traba on to da ti da , već treba da ti to daju institucije, koje ne rade svoj posao. Čekaju šta će AV da odluči. Tu je glavni problem. Ako to ne možeš da skapiraš, treba da se zapitaš ko si i šta si. Sa kakvim kognitivnim sposobnostima raspolažeš

Ne traba on to da ti da , već treba da ti to daju institucije, koje ne rade svoj posao. Čekaju šta će AV da odluči. Tu je glavni problem. Ako to ne možeš da skapiraš, treba da se zapitaš ko si i šta si. Sa kakvim kognitivnim sposobnostima raspolažeš
Pa hajde daj ti.Mene ne zanima ko je to radio.Desilo se,istraga je u toku,ti ljudi su nažalost nastradali i naravno da neko mora da robija zbog toga.I ne treba AV da daje podatke niti da odlučuje o tome nego policija,tužilaštvo i sud.Zar ne?

Pa eno ginu ljudi i na putevima širom države.Država izgradila i svečano otvorila te puteve.Ko je kriv za smrt tih ljudi?Ja mislim da su to nesrećni slučajevi.Šta ti kažeš?
Čoveče, šta pričaš... Uzrok smrti na putu može da bude neoprezna vožnja... Kako su to ljudi ispod nadstrešnice učinili nešto neoprezno? Neoprezno seli ne vodeći računa da nadstrešnice padaju?
Av je naredio otvaranje nedovršene stanice, bez dozvole za stupanje u rad. I za to mora da odgovara.

Čoveče, šta pričaš... Uzrok smrti na putu može da bude neoprezna vožnja... Kako su to ljudi ispod nadstrešnice učinili nešto neoprezno? Neoprezno seli ne vodeći računa da nadstrešnice padaju?
Av je naredio otvaranje nedovršene stanice, bez dozvole za stupanje u rad. I za to mora da odgovara.
Daj ovamo dokaze da vidimo za to što ti tvrdiš.Nemoj tako paušalno.Ti znaš ko je šta naredio...

Pa hajde daj ti.Mene ne zanima ko je to radio.Desilo se,istraga je u toku,ti ljudi su nažalost nastradali i naravno da neko mora da robija zbog toga.I ne treba AV da daje podatke niti da odlučuje o tome nego policija,tužilaštvo i sud.Zar ne?
Zašto ja da dajem. Da li si tenkre? Zna se ko treba da nam da podatke o tome koliko su radovi trebali da traju, koliko je novca uloženo, ko je koga požurivao i ko je loše odradio posao.

U još jednoj fabrici koja je dobila subvencije države uručuju se otkazi. Gorenje Hajsens u Valjevu, koje je sada u vlasništvu kineske kompanije, smanjilo je broj zaposlenih. Za koliko, teško je utvrditi, jer rukovodstvo tvrdi jedno, a sindikati drugo. Sindikate brine i to što pregovori o povećanju plata, koje su nešto iznad minimalne zarade, ne mrdaju s mrtve tačke.

„Potpisivanjem kolektivnog ugovora u maju 2024. godine krenuo je polako da se smanjuje broj zaposlenih u ‘Gorenju’, svakog meseca po jedan određen broj“, kaže Nemanja Đurđević iz ASNS Gorenje.

Pred kraj prošle i početak ove godine taj broj je, priča nam Nenad Đorđević iz Asocijacije slobodnog i nezavisnog sindikata (ASNS) kompanije „Hajsens-Gorenje“, i veći.

U decembru je, prema njegovim saznanjima, ugovor o radu raskinut sa 45 radnika, a početkom februara ista sudbina čeka još dvadesetak radnika i to ne samo onih kojima je istekao ugovor o radu. U odgovoru na upit N1 u kompaniji imaju objašnjenje.

https://n1info.rs/biznis/da-li-se-s...rukovodstvo-kaze-jedno-sindikati-tvrde-drugo/

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Back