Da li je moderator dužan ako zatvori ili obriše temu da objasni u čemu je problem ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rešenje
Da li je moderator dužan ako zatvori ili obriše temu da objasni u čemu je problem ?

Juce mi je zatvorena tema na istoriji, niti znam ko je zatvori, niti zasto. Danas mi je obrisana tema sa politike, ne znam ni zasto ni ko je obrisao.

:eek:
o kojoj se temi radi?
moderatr pri zakljucavanju mora da napise razlog zakljucavanja
Čak i ako nije, neka osnovna pristojnost nalaže da se autor obavesti o zatvaranju teme i razlozima za to.

Juce mi je zatvorena tema na istoriji, niti znam ko je zatvori, niti zasto. Danas mi je obrisana tema sa politike, ne znam ni zasto ni ko je obrisao.
Pa, to više govori o onome ko je te teme zatvorio, nego o onome ko je te teme postavio.
Ako neko smatra da može da zatvara teme bez objašnjenja, ako čak ni ne nađe za shodno da korisnika obavesti
o tome - koje mišljenje o sebi mora taj nesrećnik da ima...

Kada se tema zatvara treba da se u zaključnom postu napiše razlog zatvaranja a prilikom brisanja teme da se napiše razlog brisanja u poruci otvaraču.

Dešavaju se propusti, pogledaćemo o čemu se radi u ovom slučaju.

U njegovom slučaju se radi o tome da toliko troluje da je dosadio i Bogu i ljudima.
Čuj da mu neko nešto objašnjava, a on i sam zna sva pravila jer je sto godina ovde
i sasvim namerno radi to što radi.
bez obzira o kome se radi, procedura mora da se ispoštuje.

Nije tačno. Da postoji procedura, ne bi bilo izbora. Čim neku opciju možeš
da čekiraš ili ne, to znači da imaš izbor.
Pa nema to baš veze sa slobodnim izborom, više sa nečijim odnosom prema drugima.
Kakvo god mišljenje imala o nekome, trebalo bi, bar zbog sebe, da ispoštuješ njega kao čoveka.
Ne možeš nekoga da obavestiš zato što misliš da je normalan, a drugoga ne zato što ti je nesimpatičan - to se zove diskriminacija.

Pa nema to baš veze sa slobodnim izborom, više sa nečijim odnosom prema drugima.
Kakvo god mišljenje imala o nekome, trebalo bi, bar zbog sebe, da ispoštuješ njega kao čoveka.
Ne možeš nekoga da obavestiš zato što misliš da je normalan, a drugoga ne zato što ti je nesimpatičan - to se zove diskriminacija.
Ja čak ne znam ni koliko je njih tačno iza tog nika... To je neka organizacija,
dal verska ili politička, koja ovde seje mržnju prema svemu što je srpsko već
više od decenije.
Ne znam šta je u tome za poštovanje.

Poslednja izmena:

o kojoj se temi radi?

Rešenje
Ja čak ne znam ni koliko je njih tačno iza tog nika... To je neka organizacija,
dal verska ili politička, koja ovde seje mržnju prema svemu što je Srpsko već
više od decenije.
Ne znam šta je u tome za poštovanje.
Ne znam ni ja, ali opomeni ga, imate IP adrese, verujem da imate i bazu podataka, ukrstite podatke pa vidite...
Pišem zbog tebe, tvoji postovi su mi OK, baš me briga za njega, ne branim ja njega, nego njegovo pravo na obrazloženje.
Poenta je da ne bi trebalo da poistovećuješ temu sa autorom.

vidis milane , to se ne dobija tako sto jednu porodicu proglasis vrednijom od svih drugih

nego ucenjem , vaspitavanjem - podizanjem gradjanske svesti i postovanjem zakona
Vaspitavanje kulturi ne podrazumeva indoktrinaciju,dresiranje ili potkupljivanje.
To je pripadanje kulturi...zivljenje kulture. Nikakva poza i pretvaranje.

Ne znam ni ja, ali opomeni ga, imate IP adrese, verujem da imate i bazu podataka, ukrstite podatke pa vidite...
Pišem zbog tebe, tvoji postovi su mi OK, baš me briga za njega, ne branim ja njega, nego njegovo pravo na obrazloženje.
Poenta je da ne bi trebalo da poistovećuješ temu sa autorom.
ne treba i ne toleriše se diskriminacija ni po kojoj osnovi. Svako treba da prijavi ako se tako nešto desi (zatvaranje i brisanje tema bez obrazloženja). Prijave se mogu proslediti supermoderatorima i adminima putem pp poruka.

Nije. Zato je i moderator.

Pročitao si pravilnik Krstarice (foruma)?

Pogledaj sta je napisao administartor tab503

o kojoj se temi radi?
samo se umreti mora, i vode piti....moderator(i) će ispraviti grešku ali tema će i dalje biti moderisana, kao i ceo forum... !

i kad bi imao svoj forum, moderisao bi ga.... ja sam imao, ali mnogo je manji bio....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back