• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

Da li je Miroslav Aleksić opsovao Mariniku Tepić: Nove trzavice u opoziciji

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.028

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.083

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.028

уторак, 09. август 2022.
Поводом изјаве генералног секретара Народне странке Стефана Јовановића дате у јутарњем програму “Пробуди се” на ТВ Нова С:
Генерални секретар Народне странке Стефан Јовановић је говорећи о консултацијама на којима је одређено које ће скупштинске одборе водити опозициони посланици, изнео апсолутну лаж и на тај начин обмануо јавност

Јовановић је не трепнувши рекао да је Владимир Орлић на консултацијама саопстио да ће “Одбор за спољне послове водити Борко Стефановић и да ту нема преговора”.

Једино што је Владимир Орлић саопштио је био предлог владајуће коалиције о броју одбора које би водила опозиција, као и који би то одбори били. Када је тај број од свих учесника консултација прихваћен, посланичке групе су се редом, од највеће ка најмањој, изјашњавале за који су одбор заинтересоване. Мариника Тепић, која је присуствовала консултацијама у име највеће опозиционе посланичке групе “Уједињени – ССП, ПСГ, Преокрет, Слога” – и у складу са тим имала право прва да бира, изјаснила се за Одбор за спољне послове. Исто су учиниле и Демократска странка Србије и Народна странка, с тим да је Народна странка као алтернативни одбор предложила да узме Одбор за културу и информисање, што се и десило.

Ни на тим консултацијама, као ни при избору чланова одбора касније у пленуму, није било ниједне речи о именима посланика који ће председавати одборима. То ко ће бити предложен је искључиво право сваке посланичке групе и на то друге странке немају никакав утицај. Тако је наш посланицки клуб тек након избора председника и потпредседника Скупштине изнео у јавност да ћемо Борка Стефановића предложити за председника одбора.

Избор председника одбора врши се тек након конституисања одбора, а Одбор за спољне послове, као ни Одбор за културу и информисање, још увек нису ни конституисани.

Истинитост свега што смо у овом демантију навели лако је проверљиво, јер су састанку присуствовали представници свих листа, односно посланичких клубова
 

RIA77

Poznat
Poruka
7.926
Него шта ради Сташа СНС и јел опозициона твитер заједница и даље сврш.ава на говор деда Владете у парламенту.
Опозиција чека тужбу од Сташе и велики дан када ће суд потврдити да је мастер занимање а не звање.
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.