Da li je Milica Zavetnica srpska Đorđa Meloni i može li do mesta premijerke?

patkar

Primećen član
Banovan
Poruka
918
Dolazak na premijersko mesto italijanske desničarke Đorđe Meloni, nameće pitanje da li rejting jedine parlamentarne liderke desnice u Srbiji Milice Đurđević Stamenkvoski ima potencija za rast koji bi je u jednom momentu doveo i na poziciju predsednice Vlade. Ivo Čolović, programski direktor CeSID-a, kaže da je činjenica da je rejting predsednice Zavetnika u poslednjih par godina od relativno skromnih rejtinga došla do parlamentarnog statusa, ali da njen dalji rast će zavisiti od više faktora.

https://www.danas.rs/vesti/politika...djordja-meloni-i-moze-li-do-mesta-premijerke/

Ne mora kao Meloni ali ce ici napred sigurnim korakom.
 
Osim razlike po pitanju Rusije, Milica ima blaze stavove po pitanju homoseksulaca. Milica ne odbacuje homoseksualce a priori, stavise, ali smatra da neke stvari ne treba da se rade kao sto je parada jer ni samim homoseksualcima to ne pomaze a iritira stanovnistvo Srbije ili ne bi dala brak homoseksulacima ali bi omogucila homoseksalcima neka prava koja sada nemaju a koja bi im pomogla u zivotu poput pravila bliske osobe.
Ona tu nije toliko iskljuciva.
 
Ова Милица ће ослободити Косово, Крајину и Велбужд, само ако буде имала довољно гостовања на Хепију, Пинку и Нова С.Када виде како грми док испија кафицу у јутарњем програму, УЧК-овци има да се разбеже главом без обзира.
 
Ова Милица ће ослободити Косово, Крајину и Велбужд, само ако буде имала довољно гостовања на Хепију, Пинку и Нова С.Када виде како грми док испија кафицу у јутарњем програму, УЧК-овци има да се разбеже главом без обзира.
I Skadar.

zavet3.jpg
 
da li brak homoseksualaca nekako utiče na sistem, osim što je to ljudima odbojno. da li ima neke praktične efekte i koje
Omogućava ljudima koji su u braku ista prava kao i heteroseksualnim parovima - nasleđivanje imovine, penzije, itd. Ništa što bi štetilo heteroseksualnim ljudima. Bune se zato što se boje da će to voditi usvajanju dece, itd. Onome što mnogi smatraju problematičnim.
 
Ja vidim ovde dosta botova i ti mi se cinis kao jedan od njih. Eto, tamo mi se cini, nemoj da se ljutis. To je moje misljenje kao i tvoje o Milici na osnovu tvog botovskog iskutsva na osnovu kojeg si fomirao svoj svet u svetu.

Бот је партијски војник СНС-а који на интернету пушта генеричке поруке да би утицао на јавно мњење.

Како је доцин коментар ботовски?
 
Morala bi Mica još pure jesti da dodje do Melone.

Inače i ta Melona pravi koaliciju sa Berluskonijem i Salvinijem.

To bi bili kod nas Lošmi i Bole.

Samo što Vučić svojom propagandom i dalje drži to patriotsko biračko telo još od vremena radikala.

Nemaju te naše patriote u opoziciji niz televizija i tabloida da pariraju toj ultra radikalskoj retorici gde čak i komandovanje Hila nad Vučićem pretvore da zapravo opozicija radi za Hila.
 

Back
Top