- Poruka
- 74.602
ili je to ipak Visa...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ništa kartice, samo penis je bitan..
Ako ti kazem posle moram da te.. zavedem kao depodenta..a gde držiš ušteđevinu, u banci ili u kesi pod krevetom : )))
Ako ti kazem posle moram da te.. zavedem kao depodenta..
nepravedni smo prema zenama sa tom pricom o karticama i novcu
ima i totalnih bednika, ozenili se , razbise se od seksa, slusaju ih zene i sluze kao da su milioneri
U pravu si.. evo poklanjam ti mojeg metaliziranog budzenog mustanga iz 1967 godine.. u zdravlju da ga vozis..nepravedni smo prema zenama sa tom pricom o karticama i novcu
ima i totalnih bednika, ozenili se , razbise se od seksa, slusaju ih zene i sluze kao da su milioneri
U pravu si.. evo poklanjam ti mojeg metaliziranog budzenog mustanga iz 1967 godine.. u zdravlju da ga vozis..
Uplasi me ti sad od zena i jos ispadoh kriv.. e jadne zene kad ih se ja plasim.. e moje zene..upravo tako
nije do zena, do nas je, mi smo krivi
one se udaju za prostacine, neobrijane, neopranih zuba, jedva umeju recenicu da sklepaju, pijandure, ali imaju stav, zabole ih za zense zelje i prenemaganja, oni ih uzimaju bez oklevanja i zavrsavaju svoj posao
upravo tako
nije do zena, do nas je, mi smo krivi
one se udaju za prostacine, neobrijane, neopranih zuba, jedva umeju recenicu da sklepaju, pijandure, ali imaju stav, zabole ih za zense zelje i prenemaganja, oni ih uzimaju bez oklevanja i zavrsavaju svoj posao
a zena prepoznaje i ceni kad je neko jaci od nje, kad je uzima, njemu se predaje i sluzi
mi, sonjavci, mozemo da gledamo i jadikujemo