dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.200
prosudite sami
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tumače sve i svašta da bi proizveli što više nevernika.čovek lepo objasnio u klipu.
zašto neko tumači da je imala kada na krstu isus kaže mariji evo ti sina (verovatno apostol jovan) ako je imala još šestoro dece?
Ево најјачи доказ. Марија се у Писму НИГДЈЕ не назива ничијом мајком сем Исусовом чак ни у стиховима гдје се помиње са Христовом браћом. Аутори Писма су јако пажљиви да је не назову мајком било кога другог.čovek lepo objasnio u klipu.
zašto neko tumači da je imala kada na krstu isus kaže mariji evo ti sina (verovatno apostol jovan) ako je imala još šestoro dece?
Oni su bili rodjaci kako da konzumiraju brak?Ne, pretpostavlja se da su ta braća i sestre deca iz Josifovog prvog braka. Velika je razlika u godinama bila između Presvete Marije i Josifa da bi brak mogao biti konzumiran.
Kao što se može primetiti Josif se ne spominje nakom početka misionarenja Gospoda Isusa Hrista, jer verovatno nije bio među živima, što ide u prilog tome da je bio dosta stariji od Presvete Marije.
i tu je pravoslavlje u pravu kada kaže "bogorodice djevo".Pa tumače sve i svašta da bi proizveli što više nevernika.
Не само дјево већ ПРИСНОдјево тј. УВИЈЕКдјево.i tu je pravoslavlje u pravu kada kaže "bogorodice djevo".
ovde sam video po forumu da su tih šestoro njena deca pa se pitam na osnovu čega su došli do takvog zaključka.Ona je bila zarucena za njega zbog jevrejskog zakona, formalno jer je bila trudna i nosila Isusa, da nije bila zarucena kamenovali bi je.
ima molitva bogorodice djevoНе само дјево већ ПРИСНОдјево тј. УВИЈЕКдјево.
Verovatno omalovazavanje ili nepoznavanje.ovde sam video po forumu da su tih šestoro njena deca pa se pitam na osnovu čega su došli do takvog zaključka.
omalovažavanje bogorodice?
Bogorodice Djevo radusja blagodtnaja,Gospod s Toboju, blagoslovena ti v zenah i blagosloven plod chreva Tvojego, jako Spasa jesi rodila dus nasih.ima molitva bogorodice djevo
otuda mi to
Naravno ali treba istaknuti i tu istinu da je bila uvijekdjeva.ima molitva bogorodice djevo
otuda mi to
ima tema koju sam otvorio sa nika @Сале o pravoslavnim molitvamaBogorodice Djevo radusja blagodtnaja,Gospod s Toboju, blagoslovena ti v zenah i blagosloven plod chreva Tvojego, jako Spasa jesi rodila dus nasih.
Tacno i pre i nakon rodjenja uvek je ostala deva ili djeva.Naravno ali treba istaknuti i tu istinu da je bila uvijekdjeva.
одма сам то и рекао, само ниси видеоO to si ti Sale
Зато те зову Сале ја кад сам дошао мислили су да сам ти.одма сам то и рекао, само ниси видео
Nisam video tada.одма сам то и рекао, само ниси видео
https://forum.krstarica.com/threads/pravoslavne-molitve.273757/Bogorodice Djevo radusja blagodtnaja,Gospod s Toboju, blagoslovena ti v zenah i blagosloven plod chreva Tvojego, jako Spasa jesi rodila dus nasih.
Jovan sin?čovek lepo objasnio u klipu.
Jovan 19,26 | A Isus vidjevši mater i učenika koga ljubljaše gdje stoji reče materi svojoj: ženo! eto ti sina! |
Jovan 19,27 | Potom reče učeniku: eto ti matere! I od onoga časa uze je učenik k sebi. |
pitaš i odgovarašJovan sin?
Isus Jovana obavezuje kao sina ali joj nije sin.
Jovan 19,26 A Isus vidjevši mater i učenika koga ljubljaše gdje stoji reče materi svojoj: ženo! eto ti sina! Jovan 19,27 Potom reče učeniku: eto ti matere! I od onoga časa uze je učenik k sebi.
Jovan se do njene smrti brinuo o njoj.
Gde su joj ostala deca?
Mozda ih je imala a.mozda i ne?
To je filozofiranje i pravljenje nove dogme kako bi se opravdalo obozavanje bozice.pitaš i odgovaraš
a mene citiraš.
ipak to ima veću širinu kada kaže evo ti sina, trebamo videti kakav simbol nosi jovan. on je blag i Isus ga najviše voleo. što znači da simboliše vernike koji su blagi a ujedno hrabri i nesumnjivi, a dočekao prirodnu smrt (nenasilnu u ono doba za apostole). dakle bogorodica nije majka samo jovanu nego svim vernicima poput jovana.
zašto isus predaje jovanu majku, zašto ih veže?
nigde isus ne spominje da se stara o mariji.