Da li je ljubav vrednija

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lule

Veoma poznat
Poruka
10.234
Tema Žena vašeg prijatelja mi je dala ideju.

Samo je dilema malo drugačija.

Ovaj put nije pitanje da li biste kresnuli atraktivnu devojku, ženu svog druga (s da on nikad ne sazna) nego da li biste skroz "preoteli" partnera vašeg prijatelja.

Iako oboje potiskuju privlačnost, ona je toliko obostrano jaka, nešto kao srodne duše koje se nisu upoznale na vreme.

Da li je prijateljstvo vredno neostvarene ljubavil ili je ljubav vredna izgubljenog prijateljstva?

To zavisi od konkretnih ljudi.
Lično bih u takvom slučaju zatražila od njega da prvo raskine ako mu ne odgovara..

Zatim da prođe malo vremena da vidim je li to to, da li me i dalje želi ili je to bila neka fantazija

Tek posle bismo mogli da objavimo, ali bih prvo sa njom razgovarala pre bilo koga drugog
Sve čisto da bude, inače ne

I ja tako mislim.
Mada bi to bila teška odluka jer deluje kao veliki moralni prestup. A zapravo nije.
Čak i da ta ljubav me bude do kraja života.
Pa nije moralni prestup ako je sve čisto

Nego... Mnogi vole romanse posebno nemoguće ljubavi i da se igraju vatrom... Zato bih ja to prvo isprobala, neki ispit vremena
Možda ga prođe zanesenost čim ostane sam?

Da, zato sam napisala - deluje
Jer ako je čisto nije moralni prestup, samo je teška odluka.
Nije teška ako je svima na korist.

Samo... Ne volim skakanje iz kreveta u krevet i ljude koji ne mogu da budu sami. Ako bude sam neko vreme ima vremena da i moja prijateljica se odljubi i shvati da nisu jedno za drugo.
Možemo se mi i viđati, ali kao slobodni, .. takve stvari prosto traže ozbiljne ljude

P.s. bitno je videti da kod njega to jeste stvarna zainteresovanost, jer ga možda samo pali devojčina drugarica, ljudi su slojeviti

Ne. Prijateljstvo se ne kvari zbog suprotnog pola. Čak i da mi nije jako bliska prijateljica, ne. Od toliko muškaraca na svetu, meni treba baš njen? NE!
Hipotetički nekako shvatiš da postoji hemija između tvoje drugarice i partnera.
Nisi ih uhvatila u prevari, jer se nije nije ni desila baš zato što nijedno od njih neće da te povredi i ti to znaš.
Da li bi tad "pustila" partnera. Ili bi čekala da se drugarica distancira i stvar između njih ohladi.

Ovaj put nije pitanje da li biste kresnuli atraktivnu devojku, ženu svog druga (s da on nikad ne sazna) nego da li biste skroz "preoteli" partnera vašeg prijatelja.

Iako oboje potiskuju privlačnost, ona je toliko obostrano jaka, nešto kao srodne duše koje se nisu upoznale na vreme.

Da li je prijateljstvo vredno neostvarene ljubavil ili je ljubav vredna izgubljenog prijateljstva?
Требаш бити баш очајан или ограничен па да дозволиш да уђеш у везу са девојкама неког од својих најбољих пријатеља. А и она треба да буде баш ограничена и очајна па да уђе у везу са најбољим другом њеног бившег. Чуј љубав....пази богати.... Овакви мушкарци су за мене класични прототип папучара

preoteli je suvise jaka rec za nesto sto moze da se desi i pristojnije

u mom vremenu postojalo je vece drustvo, musko zensko, probali smo se medjusobno, zivot je pokazao da su neke veze jake toliko jake da ih nista nije izbacilo iz poverenja jedno u drugo, a sa druge strane neki parovi za koje se nikad ne bi reklo s pocetka da ce da se ikad upare - uparili se i ostali (koliko ja znam) i dan danas zajedno.

Ako je bilo dva interesenta za istu devojku - dogovorili bi se. Nekad i nije radilo pa su se parovi menjali i sve je bilo krajnje normalno.

A danas u odnosi kako se meni cini sve neki recept - ovako, ovako, ovako - tako treba.

Back