Da li je LGBT plaćenički pokret?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Homoseksualaca i "federa" :navodnik: uvek bilo i biće
Pederstija postoji od pamtiveka i u večini slučajeva i zemalja nisu nikada bili ugrožni . Imali su svoja msta okupljanja , duženja i komplet društveni život
takav je i slučaj sa tranvesistima i sad ovoj ujdurmi o rodnoj ravnopravnosti - trans osobe
Svak ima pravo da u svoa 4 zida i sličnom okruženju iživaljava svoje devijacije i greške prirode.

Ali potreba za paradiranjem i ovolikim javnim eksponiranjem zadnjih decena je proizvod društvenog inženjeringa finansiranog od strane jedne grupacije vrlo bogatih i uticajnih likova koji kreiraju ljudima živote po nekom svom nahodjenju
Oni su preuzeli ulogu "Bogova" i prirode i suština im je da masama obezvredne normalno rasudjivanje , unište kult porodice kako bi se smanjila populacija ljudi na planati i da dobiju jedni bezličnu masu od ljudi koja više nije svesna šta je ispravno a šta ne !
jednom rečju STADO !
Time im je vladavina i manipulisanje masama još lakše i zagarantovana

Poslednja izmena:
Izaberi šta ti se ne svidja, i to izaberi da sam mislio :)
Не разумем. Ваљда ти знаш о чему причаш. Зашто би хтео да ти неко други тумачи речи како он хоће и онда с тим тумачењем полемише као с твојим речима, ставовима и мишљењима?

LGBT je legitimni pokret. Ali da li je plaćenički pokret?
Svaka čast homoseksualcima, uvek ih bilo, i neću da ulazim u temu da li može ili ne može ili da li u nekoj bližoj budućnosti može ili ne može da se to menja, kao što sada može da se menja pol.
Pitanje je, da li neko finansira LGBT? Ko finansira? Ko želi da finansira? Zašto želi da finansira? Koji su plodovi tog finansiranja?
Hajde da te pare usmerimo ka gladnoj i žednoj deci u Afričkim plemenima.
Петоколонаши.

Не разумем. Ваљда ти знаш о чему причаш. Зашто би хтео да ти неко други тумачи речи како он хоће и онда с тим тумачењем полемише као с твојим речима, ставовима и мишљењима?
Ja razumem ali tumačenje sam dao na slobodu čitaoca, tako da mi ne smeta kako tumačiš ili koliko bi pogrešio :)

Па разлика између НВО и ВО је та што је буџет ВО буџет државе, тј грађана.

А НВО је углавном страни капитал, кад је Србија у питању. Финансијери су интересне групе, наравно. То је јасно и голубовима.
NIje to baš tako.....

https://www.politika.rs/sr/clanak/330139/Drustvo/Drzava-za-NVO-godisnje-izdvaja-koliko-i-za-nauku

Država za NVO godišnje izdvaja koliko i za nauku​

U poslednjih deset godina iz budžeta Republike Srbije izdvojene su desetine milijardi dinara za finansiranje nevladinih organizacija, a 2014. godine je za nevladine organizacije izdvojeno skoro isto koliko i za razvoj nauke i tehnologije u Srbiji. Najveći deo sredstava opredeljenih za NVO odlazi na organizacije koja se bave sportom, mladima i humanitarnim aktivnostima, ali se najviše pažnje u javnim raspravama posvećuje organizacijama koje imaju snažnu podršku iz vodećih zapadnih zemalja.
Sa njima se sreću svetski lideri koji dolaze u Beograd – od Klintonove do haškog tužioca Bramerca – a i premijer Vučić gleda da izgladi odnose sa njima čim zapadni ambasadori u Beogradu istaknu da su zabrinuti zbog odnosa vlasti prema nevladinom sektoru. Te nevladine organizacije su često bile prozivane zbog stranih donacija, ali nije jasno da li će ta osuda u javnosti biti manja ako se zna da su proteklih godina znatna sredstva počele da dobijaju iz budžeta Srbije. Među budžetskim korisnicima, prema podacima Ministarstva finansija, jesu: Beogradski fond za političku izuzetnost, Fond za humanitarno pravo, Građanske inicijative, Centar za kulturnu dekontaminaciju, Autonomni ženski centar, Beogradski centar za ljudska prava i Gej strejt alijansa.......

Homoseksualaca i "federa" :navodnik: uvek bilo i biće
Pederstija postoji od pamtiveka i u večini slučajeva i zemalja nisu nikada bili ugrožni . Imali su svoja msta okupljanja , duženja i komplet društveni život
takav je i slučaj sa tranvesistima i sad ovoj ujdurmi o rodnoj ravnopravnosti - trans osobe
Svak ima pravo da u svoa 4 zida i sličnom okruženju iživaljava svoje devijacije i greške prirode.

Ali potreba za paradiranjem i ovolikim javnim eksponiranjem zadnjih decena je proizvod društvenog inženjeringa finansiranog od strane jedne grupacije vrlo bogatih i uticajnih likova koji kreiraju ljudima živote po nekom svom nahodjenju
Oni su preuzeli ulogu "Bogova" i prirode i suština im je da masama obezvredne normalno rasudjivanje , unište kult porodice kako bi se smanjila populacija ljudi na planati i da dobiju jedni bezličnu masu od ljudi koja više nije svesna šta je ispravno a šta ne !
jednom rečju STADO !
Time im je vladavina i manipulisanje masama još lakše i zagarantovana
Машта бујна као у деце. :heart:
Али снага рационалне мисли, логика, свест о стварности... на нимало завидном нивоу.

Пре свега, то о чему причаш није педерастија; тај појам се конкретно односи на нешто друго. Знам да је примамњиво трпати сличне и сазвучне речи у исти кош (педер, педерастија, педофилија, педијатрија, педикир...), али веруј да су разлике битне и постоје с разлогом.

Друго, трансродност и родна равноправност су два одвојена феномена и немају везе једно с другим.

Треће, парадирање уопште није својствено иједној сексуалној оријентацији или родном идентитету. Већина парада немају везе ни с једним ни с другим, а већина парада које имају везе с та два појма, конкретно Прајд парада, нема везе с већином припадника ЛГБТ популације, што се може лако закључити према броју учесника поменуте параде. А још мање је некаква потреба.

И четврто, ово папагајисање о уништењу породице је већ постало не досадно, него и ужасно болно за слушати. Параноја није нимало безазлена. Треба бити добрано слуђен па бити у стању да верујеш како култура и животи једног минискулног дела популације може и да наруши склад или оштети, камоли уништи културу и животни стил огромне већине популације. Довољно би требало да буде, барем свакој здраворазумној особи, да се замисли само мало и увиди да два лика који живе заједно ни на који начин не могу да утичу на културу и животни стил хетеросексуалног породице, односно да јој наруше темеље или како ти то кажеш ,,униште култ". Истополне везе постоје откад постоји и врста па то није утицало никако на формирање култура ни моногамије ни брака ни подизања деце, тј. размножавања. Светска популација расте па расте упркос стотинама и стотинама милиона година постојања гејева који се у континуитету без прекида рађају. Тако да је врло јасно да је стварност историјски гледано у потпуној контрадикцији с оним што причаш о култу породице и бројном стању.

Укратко, шта рећи више осим да је ово само још један пример глувих телефона. Начујеш нешто у медијима или на друштвеним мрежама где, фала богу, свака будала има свој медијски простор, и усвојиш то без преиспитивања као своје мишљење без имало труда да разумеш то о чему причаш, значи улетиш у вртлог манипулација као будала у кредит, док за то време, иронично, другима отвараш очи управо о опасностима манипулација. То је током година постало толико лако за препознавање, да је довољно прочитати пар речи да предвидиш за шта постоји огромна шанса да се нађе у продужетку текста. Тотално шаблонски. Уништење породице, смањење популације, терорисање већине од стране мањине, рушење правих вредности, агресивно наметање, итд, а од недавно и популарни неодебилизам познат као woke пропаганда коме вероватно ни 10% оних који га употребљавају не зна право значење него мисли да значи ,,форсирање црнаца и гејева у серијама", јер су тако чули од америчких идиота и/или медија.

Ja razumem ali tumačenje sam dao na slobodu čitaoca, tako da mi ne smeta kako tumačiš ili koliko bi pogrešio :)
Онда је одговор истовремено и да и не, зависно од тога како се тумачи то ,,плаћенички". :D

Мада придев ,,плаћенички" има врло одређену и негативну конотацију и конкретно се користи кад се говори о парамилитарним организацијама најамника, попут Blackwater-а.

LGBT je legitimni pokret. Ali da li je plaćenički pokret?
Svaka čast homoseksualcima, uvek ih bilo, i neću da ulazim u temu da li može ili ne može ili da li u nekoj bližoj budućnosti može ili ne može da se to menja, kao što sada može da se menja pol.
Pitanje je, da li neko finansira LGBT? Ko finansira? Ko želi da finansira? Zašto želi da finansira? Koji su plodovi tog finansiranja?
Hajde da te pare usmerimo ka gladnoj i žednoj deci u Afričkim plemenima.
Da.

Ali to nije od koristi.

Ne govorim o korisnim idiotima, koji propagiraju šta god su plaćeni da propagiraju. Korisni idioti će danas propagiragti lgbt+, sutra suverenizam, prekosutra štagod - zato što oni nisu plaćeni da misle, već da blebeću/piskaraju šta im se platilo.

To su SVI koji danas u Srbiji propagiraju tu agendu. Možda nisu konkretno plaćeni, ali su plaćeni obećanjima. Nema potrebe da se bune - nek pogledaju u sebe, i videće odakle im volja da se trcaju tom idejom po tv-u i internetu. Zato što im je isplativo - ili očekuju da im bude isplativo, u novcu ili socijalnoj moći.

Onima koji ZAISTA drže političku i svaku drugu moć u rukama, nikad nije i neće biti isplativo da usmeravaju pare ka gladnima u Africi ili gdegod. Njih baš zabole za gladne. Da karikiram: poenta coca cole je da zarađuje za sebe, da bude perpetum mobile koji će sam sebe da izdržava. TO je jedina poenta.

Nisi izdržao , a da ne "braniš krvlju" te tvoje mutante !
Da se napiješ ricinusa dako shvatiš čemu šupak služi
I da nabiješ tampon u taj isti šupak da vidiš da mu tu nije mesto
А ти ниси издржао да не будеш сељоберчина и да не једеш оно што се не једе, барем кад ти се неко пристојно и без лоше намере обраћа. Како очекујеш да се према теби односе људи као према пристојној особи кад се понашаш као незрело и неваспитано дериште нарушеног менталног здравља?

Чуј ,,браниш крвљу". :roll:
Рекох лепо, машта буја ли, буја, ал рационална мисао замрла одавно. Него, колико ти деце подиже у својој традиционалној породици која још увек није уништена, ако се не варам?

Онда је одговор истовремено и да и не, зависно од тога како се тумачи то ,,плаћенички". :D

Мада придев ,,плаћенички" има врло одређену и негативну конотацију и конкретно се користи кад се говори о парамилитарним организацијама најамника, попут Blackwater-а.
Pa ti si strani plaćenik, bukvalno ti piše na čelu
Screenshot 2023-04-28 192439.png

nije ni čudo što te privukla baš ta reč, pa ne možeš da nastaviš dok ne skapiraš da li se priča o tebi ili ne :D

Inače, totalno je off pa obrišite ako smatrate da treba, ali isto tako gledam i sve one koje bi lgbt+ plaćenici proglasili za: nacionaliste (što nije pogrdan naziv, ali nema veze), šoviniste (OVO jeste pogrdan naziv), extremiste, fašiste, bigote bla bla. I takvi su plaćeni, ili konkretno parama ili obećanjima. Nažalost, to je situacija u Srbiji - ne postoje ljudi nezavisnog mišljenja i delovanja, a da su od nekog velikog znanja bar alternativnoj javnosti.

Pogledajte prilog 1333216
nije ni čudo što te privukla baš ta reč, pa ne možeš da nastaviš dok ne skapiraš da li se priča o tebi ili ne :D
Zanimljivo kako neki ljudi veruju da, ako kažu istinu, ostali će misliti kako su bili sarkastični, ili zahebanti ili štaveć.
Nemam pojma šta je ta osoba ovde pisala jer mi je na bloku, ali uvek mi je bilo smešno što je sebi stavio to ime.

Pogledajte prilog 1333216
Не, ту не пише да сам страни плаћеник, већ да сам се сусрео са довољно имбецила у животу који нису у стању да имају рационалну мисао него само да оптуже саговорника да је ово или оно, у мом случају најчешће плаћеник, наравно страни, јер сам целог живота на страни науке, а насупрот шарлатанима којима је главно оружје у дијалогу увреда и клевета, па ми је то прво пало на памет приликом регистровања налога за форум. Поред тога, нисам функционер ни у једној организацији па и дословно нисам плаћеник, тако да сам прилично сигуран да се не говори о мени.

Zanimljivo kako neki ljudi veruju da, ako kažu istinu, ostali će misliti kako su bili sarkastični, ili zahebanti ili štaveć.
Nemam pojma šta je ta osoba ovde pisala jer mi je na bloku, ali uvek mi je bilo smešno što je sebi stavio to ime.
То и јесте замисао, колегинице Сузана, да буде смешно. Види се да поседујете здрав смисао за хумор. Такође се види да се ова објава, за разлику од теме, директно односи на мене, мада не знам их ког разлога, нарочито пошто сам вам ,,на блоку".

A što tebe zanima kolik ja dece imam ???
Па да видим колико си као нормалан, здрав и прав хетеросексуалац допринео осујећивању планова мрачних моћника да уз помоћ гејева смање популацију и униште здраву, традиционалну породицу. Не браниш ваљда нешто што немаш док истовремено агресивно и вулгарно нападаш некога ко то има? То ни било крајње лицемерно с твоје стране. Дакле?

NIje to baš tako.....

https://www.politika.rs/sr/clanak/330139/Drustvo/Drzava-za-NVO-godisnje-izdvaja-koliko-i-za-nauku

Država za NVO godišnje izdvaja koliko i za nauku​

U poslednjih deset godina iz budžeta Republike Srbije izdvojene su desetine milijardi dinara za finansiranje nevladinih organizacija, a 2014. godine je za nevladine organizacije izdvojeno skoro isto koliko i za razvoj nauke i tehnologije u Srbiji. Najveći deo sredstava opredeljenih za NVO odlazi na organizacije koja se bave sportom, mladima i humanitarnim aktivnostima, ali se najviše pažnje u javnim raspravama posvećuje organizacijama koje imaju snažnu podršku iz vodećih zapadnih zemalja.
Sa njima se sreću svetski lideri koji dolaze u Beograd – od Klintonove do haškog tužioca Bramerca – a i premijer Vučić gleda da izgladi odnose sa njima čim zapadni ambasadori u Beogradu istaknu da su zabrinuti zbog odnosa vlasti prema nevladinom sektoru. Te nevladine organizacije su često bile prozivane zbog stranih donacija, ali nije jasno da li će ta osuda u javnosti biti manja ako se zna da su proteklih godina znatna sredstva počele da dobijaju iz budžeta Srbije. Među budžetskim korisnicima, prema podacima Ministarstva finansija, jesu: Beogradski fond za političku izuzetnost, Fond za humanitarno pravo, Građanske inicijative, Centar za kulturnu dekontaminaciju, Autonomni ženski centar, Beogradski centar za ljudska prava i Gej strejt alijansa.......
И држава је интересна група, не заборави. Не би иначе ни 50 пара дала из буџета.

Trans je najbolje plaćen. Pričaju ljudi.
Е, а мени баба причала, наравно ја јој нисам веровао, а мајка се куне да је својим очима гледала, да је оно што цело село добро зна истина - њена покојна стрина умела је да врача. Причају људи, проверена прича.

I ako je izbrisano na moj zahtev , ajde da ti odgovorim

Imam troje dece !
Svi zdravi pametni i školovani
Vrlo jasno izdefierencirani prema svim ljudskim i moralnim vrednostima
Presretan sam zbog toga !
Toliko o mom doprinosu povećanju zdrave i normalne nacije

Da li ti tvoje učiš da je Okej biti gej ???
I da je okej da ti sin nosi suknjicu ako poželi i da ima tampone u torbici ???
Da li skupljaš pare za promenu mu pola , ako poželi dete ???

I pitanje svih pitanja da li ih ti imaš uopšte ?

Poslednja izmena:
Troje !
Ти их лично дефиеренцирао? :mrgreen:
Ако, земљаче, нека су ти живи и здрави на многаја љета, да и унучиће дочекаш. :heart:

Наравно. Какав бих родитељ био кад бих сопствено дете психички малтретирао од малих ногу?

I da je okj da ti sin nosi suknjicu i da ima tampone u torbici ???
Учио бих га да је океј да га имам. Као да је сукња трагедија нека. :roll:
Тампони му сигурно не би требали чак и кад би био геј или транс. :D

I da li ih imaš uopšte ?
Хвала свему добром на свету, имам. Мање него ти, ал добро, није ово такмичење. :)

I ako je izbrisano na moj zahtev , ajde da ti odgovorim

Imam troje dece !
Presretan sam zbog toga !
Toliko o mom doprinosu povećanju zdrave i normalne nacije

I da je okej da ti sin nosi suknjicu ako poželi i da ima tampone u torbici ???
Da li skupljaš pare za promenu mu pola , ako poželi dete ???

I pitanje svih pitanja da li ih ti imaš uopšte ?
Ja nemam, a tvoje sazaljevam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back