Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 81.484
na KrstariciGde si mod?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na KrstariciGde si mod?
Не разумем. Ваљда ти знаш о чему причаш. Зашто би хтео да ти неко други тумачи речи како он хоће и онда с тим тумачењем полемише као с твојим речима, ставовима и мишљењима?Izaberi šta ti se ne svidja, i to izaberi da sam mislio
Петоколонаши.LGBT je legitimni pokret. Ali da li je plaćenički pokret?
Svaka čast homoseksualcima, uvek ih bilo, i neću da ulazim u temu da li može ili ne može ili da li u nekoj bližoj budućnosti može ili ne može da se to menja, kao što sada može da se menja pol.
Pitanje je, da li neko finansira LGBT? Ko finansira? Ko želi da finansira? Zašto želi da finansira? Koji su plodovi tog finansiranja?
Hajde da te pare usmerimo ka gladnoj i žednoj deci u Afričkim plemenima.
Ja razumem ali tumačenje sam dao na slobodu čitaoca, tako da mi ne smeta kako tumačiš ili koliko bi pogrešioНе разумем. Ваљда ти знаш о чему причаш. Зашто би хтео да ти неко други тумачи речи како он хоће и онда с тим тумачењем полемише као с твојим речима, ставовима и мишљењима?
NIje to baš tako.....Па разлика између НВО и ВО је та што је буџет ВО буџет државе, тј грађана.
А НВО је углавном страни капитал, кад је Србија у питању. Финансијери су интересне групе, наравно. То је јасно и голубовима.
Машта бујна као у деце.Homoseksualaca i "federa" uvek bilo i biće
Pederstija postoji od pamtiveka i u večini slučajeva i zemalja nisu nikada bili ugrožni . Imali su svoja msta okupljanja , duženja i komplet društveni život
takav je i slučaj sa tranvesistima i sad ovoj ujdurmi o rodnoj ravnopravnosti - trans osobe
Svak ima pravo da u svoa 4 zida i sličnom okruženju iživaljava svoje devijacije i greške prirode.
Ali potreba za paradiranjem i ovolikim javnim eksponiranjem zadnjih decena je proizvod društvenog inženjeringa finansiranog od strane jedne grupacije vrlo bogatih i uticajnih likova koji kreiraju ljudima živote po nekom svom nahodjenju
Oni su preuzeli ulogu "Bogova" i prirode i suština im je da masama obezvredne normalno rasudjivanje , unište kult porodice kako bi se smanjila populacija ljudi na planati i da dobiju jedni bezličnu masu od ljudi koja više nije svesna šta je ispravno a šta ne !
jednom rečju STADO !
Time im je vladavina i manipulisanje masama još lakše i zagarantovana
Онда је одговор истовремено и да и не, зависно од тога како се тумачи то ,,плаћенички".Ja razumem ali tumačenje sam dao na slobodu čitaoca, tako da mi ne smeta kako tumačiš ili koliko bi pogrešio
Da.LGBT je legitimni pokret. Ali da li je plaćenički pokret?
Svaka čast homoseksualcima, uvek ih bilo, i neću da ulazim u temu da li može ili ne može ili da li u nekoj bližoj budućnosti može ili ne može da se to menja, kao što sada može da se menja pol.
Pitanje je, da li neko finansira LGBT? Ko finansira? Ko želi da finansira? Zašto želi da finansira? Koji su plodovi tog finansiranja?
Hajde da te pare usmerimo ka gladnoj i žednoj deci u Afričkim plemenima.
А ти ниси издржао да не будеш сељоберчина и да не једеш оно што се не једе, барем кад ти се неко пристојно и без лоше намере обраћа. Како очекујеш да се према теби односе људи као према пристојној особи кад се понашаш као незрело и неваспитано дериште нарушеног менталног здравља?Nisi izdržao , a da ne "braniš krvlju" te tvoje mutante !
Da se napiješ ricinusa dako shvatiš čemu šupak služi
I da nabiješ tampon u taj isti šupak da vidiš da mu tu nije mesto
Pa ti si strani plaćenik, bukvalno ti piše na čeluОнда је одговор истовремено и да и не, зависно од тога како се тумачи то ,,плаћенички".
Мада придев ,,плаћенички" има врло одређену и негативну конотацију и конкретно се користи кад се говори о парамилитарним организацијама најамника, попут Blackwater-а.
Ко прича о томе шта је ,,ин" или у тренду, мало си се погубио?Budi IN i dalje !
Sad je gej i trans u trendu , a i plaćeno je dobro
Zanimljivo kako neki ljudi veruju da, ako kažu istinu, ostali će misliti kako su bili sarkastični, ili zahebanti ili štaveć.Pa ti si strani plaćenik, bukvalno ti piše na čelu
Pogledajte prilog 1333216
nije ni čudo što te privukla baš ta reč, pa ne možeš da nastaviš dok ne skapiraš da li se priča o tebi ili ne
Trans je najbolje plaćen. Pričaju ljudi.Budi IN i dalje !
Sad je gej i trans u trendu , a i plaćeno je dobro
Не, ту не пише да сам страни плаћеник, већ да сам се сусрео са довољно имбецила у животу који нису у стању да имају рационалну мисао него само да оптуже саговорника да је ово или оно, у мом случају најчешће плаћеник, наравно страни, јер сам целог живота на страни науке, а насупрот шарлатанима којима је главно оружје у дијалогу увреда и клевета, па ми је то прво пало на памет приликом регистровања налога за форум. Поред тога, нисам функционер ни у једној организацији па и дословно нисам плаћеник, тако да сам прилично сигуран да се не говори о мени.Pa ti si strani plaćenik, bukvalno ti piše na čelu
Pogledajte prilog 1333216
nije ni čudo što te privukla baš ta reč, pa ne možeš da nastaviš dok ne skapiraš da li se priča o tebi ili ne
То и јесте замисао, колегинице Сузана, да буде смешно. Види се да поседујете здрав смисао за хумор. Такође се види да се ова објава, за разлику од теме, директно односи на мене, мада не знам их ког разлога, нарочито пошто сам вам ,,на блоку".Zanimljivo kako neki ljudi veruju da, ako kažu istinu, ostali će misliti kako su bili sarkastični, ili zahebanti ili štaveć.
Nemam pojma šta je ta osoba ovde pisala jer mi je na bloku, ali uvek mi je bilo smešno što je sebi stavio to ime.
Па да видим колико си као нормалан, здрав и прав хетеросексуалац допринео осујећивању планова мрачних моћника да уз помоћ гејева смање популацију и униште здраву, традиционалну породицу. Не браниш ваљда нешто што немаш док истовремено агресивно и вулгарно нападаш некога ко то има? То ни било крајње лицемерно с твоје стране. Дакле?A što tebe zanima kolik ja dece imam ???
И држава је интересна група, не заборави. Не би иначе ни 50 пара дала из буџета.NIje to baš tako.....
https://www.politika.rs/sr/clanak/330139/Drustvo/Drzava-za-NVO-godisnje-izdvaja-koliko-i-za-nauku
Država za NVO godišnje izdvaja koliko i za nauku
U poslednjih deset godina iz budžeta Republike Srbije izdvojene su desetine milijardi dinara za finansiranje nevladinih organizacija, a 2014. godine je za nevladine organizacije izdvojeno skoro isto koliko i za razvoj nauke i tehnologije u Srbiji. Najveći deo sredstava opredeljenih za NVO odlazi na organizacije koja se bave sportom, mladima i humanitarnim aktivnostima, ali se najviše pažnje u javnim raspravama posvećuje organizacijama koje imaju snažnu podršku iz vodećih zapadnih zemalja.
Sa njima se sreću svetski lideri koji dolaze u Beograd – od Klintonove do haškog tužioca Bramerca – a i premijer Vučić gleda da izgladi odnose sa njima čim zapadni ambasadori u Beogradu istaknu da su zabrinuti zbog odnosa vlasti prema nevladinom sektoru. Te nevladine organizacije su često bile prozivane zbog stranih donacija, ali nije jasno da li će ta osuda u javnosti biti manja ako se zna da su proteklih godina znatna sredstva počele da dobijaju iz budžeta Srbije. Među budžetskim korisnicima, prema podacima Ministarstva finansija, jesu: Beogradski fond za političku izuzetnost, Fond za humanitarno pravo, Građanske inicijative, Centar za kulturnu dekontaminaciju, Autonomni ženski centar, Beogradski centar za ljudska prava i Gej strejt alijansa.......
Е, а мени баба причала, наравно ја јој нисам веровао, а мајка се куне да је својим очима гледала, да је оно што цело село добро зна истина - њена покојна стрина умела је да врача. Причају људи, проверена прича.Trans je najbolje plaćen. Pričaju ljudi.
Ти их лично дефиеренцирао?Troje !
Svi zdravi pametni i školovani
Vrlo jasno izdefierencirani prema svim ljudskim i moralnim vrednostima
Наравно. Какав бих родитељ био кад бих сопствено дете психички малтретирао од малих ногу?Da li ti tvoje učiš da je Okej biti gej ???
Учио бих га да је океј да га имам. Као да је сукња трагедија нека.I da je okj da ti sin nosi suknjicu i da ima tampone u torbici ???
Хвала свему добром на свету, имам. Мање него ти, ал добро, није ово такмичење.I da li ih imaš uopšte ?
Ja nemam, a tvoje sazaljevam.I ako je izbrisano na moj zahtev , ajde da ti odgovorim
Imam troje dece !
Svi zdravi pametni i školovani
Vrlo jasno izdefierencirani prema svim ljudskim i moralnim vrednostima
Presretan sam zbog toga !
Toliko o mom doprinosu povećanju zdrave i normalne nacije
Da li ti tvoje učiš da je Okej biti gej ???
I da je okej da ti sin nosi suknjicu ako poželi i da ima tampone u torbici ???
Da li skupljaš pare za promenu mu pola , ako poželi dete ???
I pitanje svih pitanja da li ih ti imaš uopšte ?