Da li je LGBT plaćenički pokret?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.039
LGBT je legitimni pokret. Ali da li je plaćenički pokret?
Svaka čast homoseksualcima, uvek ih bilo, i neću da ulazim u temu da li može ili ne može ili da li u nekoj bližoj budućnosti može ili ne može da se to menja, kao što sada može da se menja pol.
Pitanje je, da li neko finansira LGBT? Ko finansira? Ko želi da finansira? Zašto želi da finansira? Koji su plodovi tog finansiranja?
Hajde da te pare usmerimo ka gladnoj i žednoj deci u Afričkim plemenima.

Ako je razlog finansiranja prihvatanje LGBT populacije, da li je to krajnji cilj, ili posle prihvatanja sledi menjanje pojedinca, kao faza 2, kao što se sad a menja pol? Ili će biti mogućnosti da se pojedinac promeni po želji u hetero, kao što se sada menja pol po želji? :think:

Очигледно финансирају државе, Америка и ЕУ. Они који контролишу политику.
Зашто, зато што хоће да нас праве будалама. А будалама је лако манипулисати, и убеђивати их у свакакве гпупости.
Час те убеди у једно, па те убеди у друго, супротно од тога, а ти као и свака будала налегнеш на руду.
Циљ је диктатура, под привидом демократије. Као слободан си, а заправо си у затвору.
То ми је постало јасно кад сам у Паризу видео да патролирају са дугим цевима,
и када су моју тетку опоменули што пуши у ветровитом тунелу метроа.
Имају лика који зури у мониторе и опомиње људе кад запале негде где ником не смета.
Некако са ЛГБТ, иде и пропаганда против пушења. Није сметало 80 година, и ето
одједном то је најгора ствар на свету. Исто са ЛГБТ, то је било псхичка болест,
а онда су гласањем прогласили да није. И сад лажу да су им угрожена права,
а заправо, једино ко може да им угрози права је држава, која их промовише.

Svaka čast homoseksualcima, uvek ih bilo, i neću da ulazim u temu da li može ili ne može ili da li u nekoj bližoj budućnosti može ili ne može da se to menja, kao što sada može da se menja pol.
Pitanje je, da li neko finansira LGBT? Ko finansira? Ko želi da finansira? Zašto želi da finansira? Koji su plodovi tog finansiranja?
finansiraju isti ti koji su pre federa finansirali populizam crnaca i rasno mesanje.

krenuvsi od holivue i sportova pa vidimo gde smo danas. pogotovo jamerika

nema tu neke teorije zavera :kafa:

Poslednja izmena od moderatora:
Зашто, зато што хоће да нас праве будалама. А будалама је лако манипулисати, и убеђивати их у свакакве гпупости.
Час те убеди у једно, па те убеди у друго, супротно од тога, а ти као и свака будала налегнеш на руду.
pored toga sto je cilj unistiti belu porodicu pogotovo belog muskarca

Screenshot_20230428-071108~2.png

Ja mislim da je to smisljeno kao vrsta pritiska i alat za disciplinovanje sirokih narodnih masa.Nekada smo smeli javno da osudimo i negodujemo protiv te neprirodne koalicije izmedju dva muskarca ili dve zene,a danas rizikujemo da budemo kaznjeni od drzave.Znaci,dovode nas u poziciju da cutimo na sve i da trpimo svasta cime se suzbijaju potencijalne revolucionarne ideje u drustvu.Onaj kome to ide u prilog to i finansira.

А ко финансира покрете који су идеолошки слични твојим ставовима?

Ja mislim da je to smisljeno kao vrsta pritiska i alat za disciplinovanje sirokih narodnih masa.Nekada smo smeli javno da osudimo i negodujemo protiv te neprirodne koalicije izmedju dva muskarca ili dve zene,a danas rizikujemo da budemo kaznjeni od drzave.Znaci,dovode nas u poziciju da cutimo na sve i da trpimo svasta cime se suzbijaju potencijalne revolucionarne ideje u drustvu.Onaj kome to ide u prilog to i finansira.
О чему ти, Рајко пишеш?

Шта?

Држава ће да ме казни ако ти напишем или кажем да си дерпе?

Неће, наравно. Не прави жртву од себе, то је јадно.

Дерпе.

Joj srcad jadna... Da li vam je jako teško? :sad2:

Pretpostavljam slični meni.
Kapiram šta želiš reći, slični finansiraju slične :)
Више сам хтео да кажем да ми смета наратив у коме, кад се неко не слаже са нечијим политичким деловањем, поставља питања "ко то финансира, по чијем налогу то неко ради и сл",

у смислу, да је неки идеолошки неистомишљеник плаћеник, нема своје ставове, већ ради по нечијем налогу, то се све ради са неком скривеном намером и сл.

У свету постоје различити политички покрети, и сви ти многобројни политички покрети имају неку своју идологију коју промовишу. Свако треба слободно да промовише своју идеологију на јавном простору (осим ако није у питању нацизам, педофилија и сл.), било да је то либерализам, социјализам, путинизам, елџибитиизам или било која десета идеологија.

У борби против идеолошких противника, треба да користимо фер методе, дакле, аргументовано образлагати зашто је одређена идеологија лоша, на том истом јавном простору, а прича како мог идеолошког противника "неко плаћа" или "тај неко је издајник" или "тај неко ради по нечијем налогу јер нема своје ја" и сл. су бесмислени у свакој озбиљној расправи јер не садрже никакву аргументацију.

Више сам хтео да кажем да ми смета наратив у коме, кад се неко не слаже са нечијим политичким деловањем, поставља питања "ко то финансира, по чијем налогу то неко ради и сл",

у смислу, да је неки идеолошки неистомишљеник плаћеник, нема своје ставове, већ ради по нечијем налогу, то се све ради са неком скривеном намером и сл.

У свету постоје различити политички покрети, и сви ти многобројни политички покрети имају неку своју идологију коју промовишу. Свако треба слободно да промовише своју идеологију на јавном простору (осим ако није у питању нацизам, педофилија и сл.), било да је то либерализам, социјализам, путинизам, елџибитиизам или било која десета идеологија.

У борби против идеолошких противника, треба да користимо фер методе, дакле, аргументовано образлагати зашто је одређена идеологија лоша, на том истом јавном простору, а прича како мог идеолошког противника "неко плаћа" или "тај неко је издајник" или "тај неко ради по нечијем налогу јер нема своје ја" и сл. су бесмислени у свакој озбиљној расправи јер не садрже никакву аргументацију.
Pa sad ne znam....brnabićka nije glasom većine našeg naroda na trenutnoj poziciji, neko bi reko "sposobna, izborila se" to jeste, ali nije preko glasova naroda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back