- Poruka
- 19.541
https://bljesak.info/magazin/zabava...ru-je-li-nasa-in-let-prema-mjesecu-laz/556977
Zar stvarno mislite da je čovjek ikada spustio nogu na Mars?
Zar stvarno mislite da je čovjek ikada spustio nogu na Mars?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема шанце!!!Zar stvarno mislite da je čovjek ikada spustio nogu na Mars?
Можда неки кога су отели Марсовци, па га однели на Марс?Нема шанце!!!

Nije da me je briga, ali ako Tramp kaže da je Iran prijetnja Americi i svi plješću, zašto i ovaj let ne bi bila laž ili nešto sasvim drugo?!Искрено, баш ме нешто брига...
Ок, капирам, него само кажем да ме ти Марсови, месеци и остало не дотичу много. Тако да ми је свеједно јесу ли или нису. Нити данас нити шездесет девете.Nije da me je briga, ali ako Tramp kaže da je Iran prijetnja Americi i svi plješću, zašto i ovaj let ne bi bila laž ili nešto sasvim drugo?!
Zemlja jeste spoljostena na polovima al ne toliko da se vidi. U sustini teorija zavereZašto Zemlja izgleda kao kugla?
![]()
Čest argument na društvenim mrežama je i to da Zemlja na snimkama izgleda savršeno okruglo, iako je u stvarnosti spljoštena na polovima.
Da li je realno da si stavila uzvicnik na ovo, NASA ima svoj budzet , koji je inace mnogo manji od vojno industrijskog kompleksa, al si dve ne povezane organizacije, verujem da je sve tacnoNije da me je briga, ali ako Tramp kaže da je Iran prijetnja Americi i svi plješću, zašto i ovaj let ne bi bila laž ili nešto sasvim drugo?!
69? Koji mjesec?Ок, капирам, него само кажем да ме ти Марсови, месеци и остало не дотичу много. Тако да ми је свеједно јесу ли или нису. Нити данас нити шездесет девете.
Kopirala s jednog linka! Tek sada vidim!Da li je realno da si stavila uzvicnik na ovu nebulozu, NASA ima svoj budzet , koji je inace mnogo manji od vojno industrijskog kompleksa, sl si dve ne povezane organizacije
Na Mars nije, tamo smo slali samo misije bez ljudi. Mars je mnogo dalje od Meseca i ima jaču gravitaciju, što mnogo komplikuje stvari.Zar stvarno mislite da je čovjek ikada spustio nogu na Mars?
Радознала си!69? Koji mjesec?
Zanima me, zašto da ne?! Volim sve što je neistraženo, nelogično ili nepoznato.
Upravo, misija na Mars bi bila put u jednom pravcu.Na Mars nije, tamo smo slali samo misije bez ljudi. Mars je mnogo dalje od Meseca i ima jaču gravitaciju, što mnogo komplikuje stvari.
Процуреле су праве фотографије, истина се не може сакритиZašto Zemlja izgleda kao kugla?
![]()
Čest argument na društvenim mrežama je i to da Zemlja na snimkama izgleda savršeno okruglo, iako je u stvarnosti spljoštena na polovima.
Zaboravili su svod, kupolu iznad ploče.У стварности нема ових слонова и корњаче.
Ja, i to i nije nista vau, i Indijci su cak, danasnjom tehnologijom mogli bi i sti ekskurzije na Mesec, nije vise nedostižno da bi bila teorija zavere.Zaboravili su svod, kupolu iznad ploče.
Vratimo se na temu. Ko vjeruje da su ponovo obletjeli Mjesec?
Mislim na teoriju mogućnosti.Ja, i to i nije nista vau, i Indijci su cak, danasnjom tehnologijom mogli bi i sti ekskurzije na Mesec, nije vise vau da bi bila teorija zavere.