Da li je laž da je posada misije Artemis 2 ponovno obletjela Mjesec?

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

NASA je morala objaviti izjavu nakon što je staklenka Nutelle bila uokvirena tijekom misije Artemis II.:rotf::rotf::rotf:

1775716922464.png

Na slikama se staklenka okretala u zraku i jasno prikazivala logotip brenda, što je privuklo pažnju na društvenim mrežama. Iako su neki korisnici sugerirali da bi ovo mogao biti "prvi reklamni ugovor u svemiru", postojale su i tvrdnje da je talijanski proizvođač Ferrero možda surađivao s NASA-om.

Nije da me je briga, ali ako Tramp kaže da je Iran prijetnja Americi i svi plješću, zašto i ovaj let ne bi bila laž ili nešto sasvim drugo?!
Ок, капирам, него само кажем да ме ти Марсови, месеци и остало не дотичу много. Тако да ми је свеједно јесу ли или нису. Нити данас нити шездесет девете.

Zašto Zemlja izgleda kao kugla?​

4160514e-5449-4d55-aa54-24483d7acec1.jpg

Čest argument na društvenim mrežama je i to da Zemlja na snimkama izgleda savršeno okruglo, iako je u stvarnosti spljoštena na polovima.
Zemlja jeste spoljostena na polovima al ne toliko da se vidi. U sustini teorija zavere

Nije da me je briga, ali ako Tramp kaže da je Iran prijetnja Americi i svi plješću, zašto i ovaj let ne bi bila laž ili nešto sasvim drugo?!
Da li je realno da si stavila uzvicnik na ovo, NASA ima svoj budzet , koji je inace mnogo manji od vojno industrijskog kompleksa, al si dve ne povezane organizacije, verujem da je sve tacno

Ок, капирам, него само кажем да ме ти Марсови, месеци и остало не дотичу много. Тако да ми је свеједно јесу ли или нису. Нити данас нити шездесет девете.
69? Koji mjesec?
Zanima me, zašto da ne?! Volim sve što je neistraženo, nelogično ili nepoznato.

Zašto Zemlja izgleda kao kugla?​

4160514e-5449-4d55-aa54-24483d7acec1.jpg

Čest argument na društvenim mrežama je i to da Zemlja na snimkama izgleda savršeno okruglo, iako je u stvarnosti spljoštena na polovima.
Процуреле су праве фотографије, истина се не може сакрити

artemis.jpg

Zaboravili su svod, kupolu iznad ploče.

Vratimo se na temu. Ko vjeruje da su ponovo obletjeli Mjesec?
Ja, i to i nije nista vau, i Indijci su cak, danasnjom tehnologijom mogli bi i sti ekskurzije na Mesec, nije vise nedostižno da bi bila teorija zavere.
A jedini razlog je jer su Kinezi se aktivirali oko Meseca, oa je Nasa dobili budzet za merenje piše.

Има доста на задату тему на Тњитеру и осталим друштвеним мрежама.

Нема ничега на РТС и осталим Ћаци медијима.

А некада смо гледали уживо оно кјуб(р)иково слетање на мјесец, тј. не ми, него наши стари, сви који су имали ТВ.

То је зато што Шизоје не жели да народ гледа слетање на месец, већ да брине о нуклеарним бомбама, несташици горива и ђубрива и невидљиве терористе по Кањижама и факултетима.

Istraživanje provedeno među stanovnicima SAD-a 2022. godine, koje je provela Carseyjeva škola javne politike na Univerzitetu u New Hampshireu, pokazalo je da 10 posto ispitanika smatra da je "NASA lažirala slijetanje na Mjesec".

Misija Artemis II na Mjesec obara rekord po udaljenosti od Zemlje.
Oni koji insistiraju da je misija Artemis II prevara su u manjini, ali dugo postoji glasni skepticizam prema istraživanju svemira.

U eri filmskog stvaralaštva nakon skandala Watergate 1970-ih, teorije zavjere i prevare zaokupljale su mnoge zaplete. Međutim, naučno fantastični film Jarac 1 iz 1977. godine prenio je lažne optužbe o svemirskim putovanjima na veliko platno.

James Brolin, Sam Waterston i O. J. Simpson glume astronaute NASA-e koji se spremaju za putovanje na Mars kada ih odvedu i kažu im da moraju lažirati misiju u improviziranom TV studiju usred ničega – optužba koju iznose oni koji negiraju slijetanje na Mjesec.

Back