georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 191.788
Svaka poza je ponizavajuca osim kad je ona gore
Ja se uvek stidim kad sexam zenu u tom polozaju
al ajd ti to kazi zenamakakva su vaša razmišljanja, nije li ova poza degradirajuća za ženski rod?
![]()
ja mislim da da.
evo mojih argumenata:
tokom doggy style seksa žena postaje četvoronožac, zatim nema uvid u to šta se zbiva jer je licem okrenuta u suprotnom pravcu u odnosu na partnera i mesta gde se odigrava seksualna aktivnost. ekstremiteti su joj zauzeti održavanjem položaja tela te je i prilično nemoćna, pasivna, dok muškarac ima inicijativu, kompletan uvid u situaciju i slobodne ruke, može činiti šta mu je volja, npr. pljeskati je po guzovima, vući za kosu i slično.
mislim da kada bih penisom obradio neku ženu, tj. dobro je istucao, dok je u kučećoj poziciji, više ne bih mogao ozbiljno gledati na nju, odnosno kao sebi ravnopravnu jedinku. ne bih posle mogao sa njom voditi ozbiljan razgovor, stalno bi mi bivalo smešno.
ne bi mi al one to volekakva su vaša razmišljanja, nije li ova poza degradirajuća za ženski rod?
![]()
ja mislim da da.
evo mojih argumenata:
tokom doggy style seksa žena postaje četvoronožac, zatim nema uvid u to šta se zbiva jer je licem okrenuta u suprotnom pravcu u odnosu na partnera i mesta gde se odigrava seksualna aktivnost. ekstremiteti su joj zauzeti održavanjem položaja tela te je i prilično nemoćna, pasivna, dok muškarac ima inicijativu, kompletan uvid u situaciju i slobodne ruke, može činiti šta mu je volja, npr. pljeskati je po guzovima, vući za kosu i slično.
mislim da kada bih penisom obradio neku ženu, tj. dobro je istucao, dok je u kučećoj poziciji, više ne bih mogao ozbiljno gledati na nju, odnosno kao sebi ravnopravnu jedinku. ne bih posle mogao sa njom voditi ozbiljan razgovor, stalno bi mi bivalo smešno.
ju, a kesa na glavu?Svašta bre. Jedino još ako neću tada da razmišljam, ček, u ovoj pozi nisam dostojanstvena, ček dok se ne namestim ko kraljica Elizabeta , zaboga. Idi begaj.
sa monogramomJes bre, kesu sam zaboravilastrogo markiranu kesu inače
![]()
kakva su vaša razmišljanja, nije li ova poza degradirajuća za ženski rod?
![]()
ja mislim da da.
evo mojih argumenata:
Jel pise Milica ili decko 😁Meni je to sasvim lepo "poniženje"...
Mico ima osoba koje bi da vas vide zvale muriju prijavile zlostavljanjeMeni je to sasvim lepo "poniženje"...
Ti nisi normalan, meni zena sto je poniznija i sto vise pusti da je ponizavam to mi je ravnopravnija. Bato ti moras na neko duze lecenje.kakva su vaša razmišljanja, nije li ova poza degradirajuća za ženski rod?
![]()
ja mislim da da.
evo mojih argumenata:
Lepa je pozaMeni je to sasvim lepo "poniženje"...
Da, ako zena ima dobru barutanu svrsis ko konjLepa je poza
Prisna
Ali brzo se stiže do "finiša" u njoj
kako?Поза нећемо се видети неко време...