Da li je Krstarica drugosrbijanski, srpski ili objektivan forum

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

analiticki 12

Veoma poznat
Poruka
10.933
Vase misljenje, jer kada Antisrbi raznorazni prave teme koje pricaju sve najgore o Srbima nebitno dal je istina sto iznose onda se te teme ne brisu od strane moderatora a kada neko napise temu o Antisrbima i njihovoj antisrpskoj histeriji i laznom gradjanstvu onda se ta tema brise a i komentari

ne, ne, to je r/serbia sa svim mogućim zaslugama. Pogotovo kad krenu neka dešavanja, vidi se kako guše mišljenja.
Navedi mi čije je mišljenje gušeno? Evo, ti si do sada izneo više mišljenja koja su pokazatelj gde pripadaš politički. Da li ti je neko obrisao post, a da nije vređanje ili provokacija? Ako se to desilo, prijavi adminu ili superima svakako.

Vase misljenje, jer kada Antisrbi raznorazni prave teme koje pricaju sve najgore o Srbima nebitno dal je istina sto iznose onda se te teme ne brisu od strane moderatora a kada neko napise temu o Antisrbima i njihovoj antisrpskoj histeriji i laznom gradjanstvu onda se ta tema brise a i komentari
A da nisi ti malo previše subjektivan? Da možda pogledaš pravilnik u kome piše da su sve vrste diskriminacija i govora mržnje strogo zabranjene?

Navedi mi čije je mišljenje gušeno? Evo, ti si do sada izneo više mišljenja koja su pokazatelj gde pripadaš politički. Da li ti je neko obrisao post, a da nije vređanje ili provokacija? Ako se to desilo, prijavi adminu ili superima svakako.
Govorio sam za r/serbia, a Krstaricu sam pohvalio.

Žao mi je što ovo moram da napišem, ali prema svom dosadašnjem iskustvu, najviše uvreda brišemo od simpatizera aktuelne vlasti. Nevezano da li vređaju ljude iz okruženja Il neistomišljenike. Uvek ponavljam, sve može da se kaže i bez vređanja, forum je razmena mišljenja a ne uvreda.
Sa ovim se ne slažem u potpunosti. Ljude koji podržavaju kriminalnu vlast mogu samo da vređam. I nastaviću da vređam. To je potpuno legitimno. Sa njima diskusije nema. To čak ni nije vređanje jer go*no ne možeš uvrediti time što mu kažeš da je go*no jer jeste pa jeste go*no.

A da nisi ti malo previše subjektivan? Da možda pogledaš pravilnik u kome piše da su sve vrste diskriminacija i govora mržnje strogo zabranjene?

Sta je govor mrznje a sta su cinjenice

1.Drugorsrbijanci koji za sebe tvrde da su gradjanska opcija a zele da dodju na vlast bez izbora,golom anarhijom I nametanjem svoje volje i zahtjeva

2.Gdje to u svijetu postoje gradjanske opcije koje se bore za dolazak na vlast bez izbora

3.Kakvi su to protesti koje podrzava n drustvenim mrezama kosovska Ovk,ti veliki intelektalci i gradjani

4.Kakvi su to protesti koje podrzavaju gradjanske opcije u Cg koje su kobjajagi gradjanske opcije.Te opcije su toliko gradjanske da vrhunac njihovog gradjanstva je da pjevaju pjesme Tomsona,a pjesme Tomsona sigurno nisu pacifisticke i ne sire duh sloge i ljubavi a najmanje gradjanstva

5.Kakvi su to studenti koje kobajagi narod placa i oni iz svojih dzepova a kao ne placaju ih razne strane organizacije,kao prvo narod nema para ni sebi da plati rucak a kamoli studentima

6.Kakvi su to studenti koji ne znaju da pravo na samostalni referendum po bilo kom ustavu bilo koje drzave imaju samo republike a nikako pokrajine.Jer kada se prica da je Kosovo oteto protivpravno,svi Drugosrbijanci cute i prave se ludi a neki kazu to je pravno xaxaxaxaxax,ajde razumijem neko ko je neobrazovan ali covjek ne mora biti pravnik da bi znao te stvari

Sa ovim se ne slažem u potpunosti. Ljude koji podržavaju kriminalnu vlast mogu samo da vređam. I nastaviću da vređam. To je potpuno legitimno. Sa njima diskusije nema. To čak ni nije vređanje jer go*no ne možeš uvrediti time što mu kažeš da je go*no jer jeste pa jeste go*no.

Studenti su studenti dok su na fakultetu i dok izbrsavaju studenske obaveze,van fakulteta oni su gradjani kao i svi drugi.A njihovo ponasanje nije gradjansko vec anarhisticko jer zele da bez izbora dodju na vlast,nametajuci svoju volju i svoje zahtjeve silom i narusavajuci javni red i mir.U svakoj drzavi Evrope bi policija takve oznacila kao anarhiste i primjenila bi brutalnu silu na njima a o Americi tek da ne pricamo u Srbiji ih niko nije takao

Čovek je pitao i ja sam odgovorio....a što neko briše samo to što sam napisao treba da razmisli....ne želim ni da raspravljam sa takvim ljudima...
ljudi bez obraza....

Žao mi je što ovo moram da napišem, ali prema svom dosadašnjem iskustvu, najviše uvreda brišemo od simpatizera aktuelne vlasti. Nevezano da li vređaju ljude iz okruženja Il neistomišljenike. Uvek ponavljam, sve može da se kaže i bez vređanja, forum je razmena mišljenja a ne uvreda.
...... neću ni da komentarišem....

Nije to govor mrznje,nego cinjenicni govor.Govor mrznje je davati fizicke opise i moralne deficite nekoj osobi ili nekoj grupi ljudi nebitno da li je u pitanju nacionalnost, vjeroisoovjest,etnos

Ako imaš konkretan dokaz pošalji prijavu , bez otvaranja ovakvih tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back