rile_laki_oblak Iskusan Poruka 5.346 26.09.2009. u 01:29 - da li je kraj? #1 sta mislite vi, zaljubljeni ste, na primer, u nekog moderatora, bilo koju/ga, i on vam zakljuca temu? zanima jednog mog druga sa svastare...
sta mislite vi, zaljubljeni ste, na primer, u nekog moderatora, bilo koju/ga, i on vam zakljuca temu? zanima jednog mog druga sa svastare...
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.513 26.09.2009. u 01:30 - da li je kraj? #2 Pa, j'ebo bi je ali ne bi spominjao katanac.
dežurno zvocalo Elita Poruka 22.606 26.09.2009. u 01:31 - da li je kraj? #3 rile_laki_oblak: sta mislite vi, zaljubljeni ste, na primer, u nekog moderatora, bilo koju/ga, i on vam zakljuca temu? zanima jednog mog druga sa svastare... Kliknite za proširenje... Ma ja najviše ‚‚volim‚‚ kada mi bez nekog preteranog razloga zakucaju kaznu
rile_laki_oblak: sta mislite vi, zaljubljeni ste, na primer, u nekog moderatora, bilo koju/ga, i on vam zakljuca temu? zanima jednog mog druga sa svastare... Kliknite za proširenje... Ma ja najviše ‚‚volim‚‚ kada mi bez nekog preteranog razloga zakucaju kaznu
aliens1 Aktivan član Poruka 1.217 26.09.2009. u 01:41 - da li je kraj? #4 Brajan Koen: Pa, j'ebo bi je ali ne bi spominjao katanac. Kliknite za proširenje... Ova ti je dobra
Error Veoma poznat Poruka 10.382 26.09.2009. u 11:11 - da li je kraj? #5 Dvoumila sam se da li da prebacim temu na Svaštaru (zbog drugara) ili da je zaključam. Ipak ću ljubomorno sačuvati čedo LjiS-a....zaključano.
Dvoumila sam se da li da prebacim temu na Svaštaru (zbog drugara) ili da je zaključam. Ipak ću ljubomorno sačuvati čedo LjiS-a....zaključano.