rile_laki_oblak Iskusan Poruka 5.331 26.09.2009. u 01.29 - da li je kraj? #1 sta mislite vi, zaljubljeni ste, na primer, u nekog moderatora, bilo koju/ga, i on vam zakljuca temu? zanima jednog mog druga sa svastare...
sta mislite vi, zaljubljeni ste, na primer, u nekog moderatora, bilo koju/ga, i on vam zakljuca temu? zanima jednog mog druga sa svastare...
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 37.645 26.09.2009. u 01.30 - da li je kraj? #2 Pa, j'ebo bi je ali ne bi spominjao katanac.
dežurno zvocalo Elita Poruka 22.664 26.09.2009. u 01.31 - da li je kraj? #3 rile_laki_oblak: sta mislite vi, zaljubljeni ste, na primer, u nekog moderatora, bilo koju/ga, i on vam zakljuca temu? zanima jednog mog druga sa svastare... Kliknite za proširenje... Ma ja najviše ‚‚volim‚‚ kada mi bez nekog preteranog razloga zakucaju kaznu
rile_laki_oblak: sta mislite vi, zaljubljeni ste, na primer, u nekog moderatora, bilo koju/ga, i on vam zakljuca temu? zanima jednog mog druga sa svastare... Kliknite za proširenje... Ma ja najviše ‚‚volim‚‚ kada mi bez nekog preteranog razloga zakucaju kaznu
aliens1 Aktivan član Banovan Poruka 1.217 26.09.2009. u 01.41 - da li je kraj? #4 Brajan Koen: Pa, j'ebo bi je ali ne bi spominjao katanac. Kliknite za proširenje... Ova ti je dobra
Error Veoma poznat Poruka 10.333 26.09.2009. u 11.11 - da li je kraj? #5 Dvoumila sam se da li da prebacim temu na Svaštaru (zbog drugara) ili da je zaključam. Ipak ću ljubomorno sačuvati čedo LjiS-a....zaključano.
Dvoumila sam se da li da prebacim temu na Svaštaru (zbog drugara) ili da je zaključam. Ipak ću ljubomorno sačuvati čedo LjiS-a....zaključano.