Da li je Koštunica izdajnik srpskoga naroda?

Сви они који не верују слепо и безпоговорно у једини пут, су издајници,хулигани и ретрогардни национални елементи.
Пут по сваку цену и без алтернативе.
Све у апс.Превентивно,ради будућности.

Сви они који не верују слепо и безпоговорно у једини пут
Па пошто је други пут Белорусија, ми онда фигуративно кажемо да за нас постоји само 1 пут.

Ти си се онда ухватио за ту стилску фигуру Један Пут, па мислиш да ми не знамо да постоји и ваш пут Самоизолације & Амбиса. Знамо ми то Фолксвагене, него смо мишљења да је Белорусија прилично смрдљива локација

Па пошто је други пут Белорусија, ми онда фигуративно кажемо да за нас постоји само 1 пут.

Ти си се онда ухватио за ту стилску фигуру Један Пут, па мислиш да ми не знамо да постоји и ваш пут Самоизолације & Амбиса. Знамо ми то Фолксвагене, него смо мишљења да је Белорусија прилично смрдљива локација

Камо среће да смо Белорусија. Па тамо живе једно 50 пута боље од нас у ЕУропској Србији.

viki kaze, ja sam boldovao

Izdaja u najširem smislu predstavlja svaku zloupotrebu povjerenja, odnosno svjesno i potajno djelovanje na štetu osobe odnosno društvene grupe ili organizacije kojoj pripada (porodica, kompanija, politička stranka, država) ili prema kojoj postoji moralna ili zakonska obaveza odanosti. U užem smislu se taj izraz prije svega koristi u politici za sve oblike povrede odanosti prema organizaciji čiji je netko član. U tom smislu se najčešće koristi izraz izdajnik za počinitelja izdaje. U najužem smislu kao povredu odanosti državi. U najužem smislu izdaja se tretira kao specifično krivično djelo, i to najčešće najgore, te su za njega u pravilu predviđene najstrože kazne. Najteži oblici takve izdaje su u nekim zakonodavstvima poznati kao veleizdaja.

doduse u nas je narodna poezija bogata primerima izdajnika, tako da smo posebno osetljivi ako neko nas, na vlasti, sluzi interesima nemacke, austrije i sl, ranije turske, a na ustrb drzave srbije i gradjana srbije i srba uopste

danas savremeni izdajnici misle da ih niko ne primecuje, pa orgaju po b92 i slicnim, ali su providni do besmislenosti

kostunica moze da posluzi da sem ovo stanje popravi

Nije ovo anti-DSS kampanja, nego samo pitanje, da li je Koštunica izdajnik, neki u njemu vide patriotu, a njegova dela govore da je izdajnik.:per:

Jeste kampanja, licna, udruzena kako god. Pitanje je retoricno i tendenciozno.
ps. licno me Kostunica interesuje ko lanjski sneg. Moj komentari na ovoj temi se odnose samo na neveshtu antireklamu tom liku koju si pokusao ovom temom.

Jeste kampanja, licna, udruzena kako god. Pitanje je retoricno i tendenciozno.
ps. licno me Kostunica interesuje ko lanjski sneg. Moj komentari na ovoj temi se odnose samo na neveshtu antireklamu tom liku koju si pokusao ovom temom.

Za ovo prvo si u pravu, nema šta.:hahaha:

I mene zabole za Koštunicu...al' moram da iznesem svoje mišljenje...zanima me kako to da neki u njemu vide velikog Srbina...:think:

Back