- Poruka
- 296
Čovek koji je poslao 18 Srba u Hag, izgubio Crnu Gora ('ajde, to mu je i plus), izgubio Kosovo...sve što je dohvatio - uništio je...
Izdajnik, nema šta.

Izdajnik, nema šta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lupas bre ko Maxim po diviziji..sta s tobom da pricam?
Nisi upotrebljiv za diskusiju, jer je postavka uvodnog posta takva kakva jeste.![]()

Па пошто је други пут Белорусија, ми онда фигуративно кажемо да за нас постоји само 1 пут.Сви они који не верују слепо и безпоговорно у једини пут
laz boli jos vise![]()

Па пошто је други пут Белорусија, ми онда фигуративно кажемо да за нас постоји само 1 пут.
Ти си се онда ухватио за ту стилску фигуру Један Пут, па мислиш да ми не знамо да постоји и ваш пут Самоизолације & Амбиса. Знамо ми то Фолксвагене, него смо мишљења да је Белорусија прилично смрдљива локација
ma on je idiot

Hahaha, opet pocela anti-DSS kampanja. Dokle ce vise da vam smetaju tako mali i ''neuticajni''?![]()

Па што га више нападају њему миц по миц рејтинг расте.Само наставите са пљувањем.

Nije ovo anti-DSS kampanja, nego samo pitanje, da li je Koštunica izdajnik, neki u njemu vide patriotu, a njegova dela govore da je izdajnik.![]()
Jeste kampanja, licna, udruzena kako god. Pitanje je retoricno i tendenciozno.
ps. licno me Kostunica interesuje ko lanjski sneg. Moj komentari na ovoj temi se odnose samo na neveshtu antireklamu tom liku koju si pokusao ovom temom.

Čovek koji je poslao 18 Srba u Hag, izgubio Crnu Gora ('ajde, to mu je i plus), izgubio Kosovo...sve što je dohvatio - uništio je...
Izdajnik, nema šta.![]()
e idi cedi i tadicu i reci da nisi uspeo... ili bolje idi sam u ludnicu
ucini nam svima uslugu

Nije ovo anti-DSS kampanja, nego samo pitanje, da li je Koštunica izdajnik, neki u njemu vide patriotu, a njegova dela govore da je izdajnik.