suave
Ističe se
- Poruka
- 2.525
U moru informacija o Kosti koje mogu da se nađu na internetu nikako ne uspevam da pronađem informaciju da li je išao na veronauk ili građansko vaspitanje? Ako neko zna, neka podeli informaciju, baš me zanima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Lol,da je išao na vjeronauku znali bi,vjeruj mi.U moru informacija o Kosti koje mogu da se nađu na internetu nikako ne uspevam da pronađem informaciju da li je išao na veronauk ili građansko vaspitanje? Ako neko zna, neka podeli informaciju, baš me zanima.
Tako nešto i ja razmišljamLol,da je išao na vjeronauku znali bi,vjeruj mi.
*Kecmanović
Bilo bi 24/7 na U1 i Nova SSTako nešto i ja razmišljam
Čale se žalio na duhovno savjetovalište za narkomane u zgradi,mada mi je zabavno tvoje rezonovanje da zato sto mu dijete ide na vjeronauku čovjek nekako ima direktnu vezu sa patrijarhomzasto je to relevantno? pretpostavljam da je isao na veronauku cim mu je cale mogao da se zali patrijarhu zbog cega god da se zalio,
Al pazi to je odmah ogroman propust. Ceo kraj, a i šire, zna u kojoj zgradi se nalaze te prostorije i da nisu prikazali snimak hapšenja oca.Čale se žalio na duhovno savjetovalište za narkomane u zgradi,mada mi je zabavno tvoje rezonovanje da zato sto mu dijete ide na vjeronauku čovjek nekako ima direktnu vezu sa patrijarhom
meni je jos zabavniji tvoj rezon jer mora da je isao na gradjansko "pedercic"Čale se žalio na duhovno savjetovalište za narkomane u zgradi,mada mi je zabavno tvoje rezonovanje da zato sto mu dijete ide na vjeronauku čovjek nekako ima direktnu vezu sa patrijarhom
U svjetlu skorašnjih događaja i napada na Crkvu APSOLUTNO bi znali da je išao na vjeronauku,pa ti sama pominjući na koga se pozivala "muzikoterapeutkinja" to nedvismisleno potvrđuješ.meni je jos zabavniji tvoj rezon jer mora da je isao na gradjansko "pedercic"
a ne moze bas svako da ima direktnu vezu sa patrijarhom.
nego, bez obrzira na moju pretpostavku da je isao na veronauku i dalje mislim da je to irelevatno.
ali to sto j ova muzikoterapeutkinja "lecila" kvazi duhovnom muzikom pozivajuci se na svetog vasilija ostroskog, to vec jeste relevantno jer govori o tome sta prolazi u narodu.
napad na crkvu? mislis to sto je patrijarh, inace podrzavalac politike sns, izjavio za zene?U svjetlu skorašnjih događaja i napada na Crkvu APSOLUTNO bi znali da je išao na vjeronauku,pa ti sama pominjući na koga se pozivala "muzikoterapeutkinja" to nedvismisleno potvrđuješ.