Da li je Kosta Krsmanović išao na veronauku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čale se žalio na duhovno savjetovalište za narkomane u zgradi,mada mi je zabavno tvoje rezonovanje da zato sto mu dijete ide na vjeronauku čovjek nekako ima direktnu vezu sa patrijarhom
Al pazi to je odmah ogroman propust. Ceo kraj, a i šire, zna u kojoj zgradi se nalaze te prostorije i da nisu prikazali snimak hapšenja oca.

Sobzirom na poreklo, ne verujem da je išao na veronauku. Ako je nekome uopšte važno. Kec. su satanisti je ovde akcenat da mi zaključimo....

Čale se žalio na duhovno savjetovalište za narkomane u zgradi,mada mi je zabavno tvoje rezonovanje da zato sto mu dijete ide na vjeronauku čovjek nekako ima direktnu vezu sa patrijarhom
meni je jos zabavniji tvoj rezon jer mora da je isao na gradjansko "pedercic"

a ne moze bas svako da ima direktnu vezu sa patrijarhom.

nego, bez obrzira na moju pretpostavku da je isao na veronauku i dalje mislim da je to irelevatno.

ali to sto j ova muzikoterapeutkinja "lecila" kvazi duhovnom muzikom pozivajuci se na svetog vasilija ostroskog, to vec jeste relevantno jer govori o tome sta prolazi u narodu.

meni je jos zabavniji tvoj rezon jer mora da je isao na gradjansko "pedercic"

a ne moze bas svako da ima direktnu vezu sa patrijarhom.

nego, bez obrzira na moju pretpostavku da je isao na veronauku i dalje mislim da je to irelevatno.

ali to sto j ova muzikoterapeutkinja "lecila" kvazi duhovnom muzikom pozivajuci se na svetog vasilija ostroskog, to vec jeste relevantno jer govori o tome sta prolazi u narodu.
U svjetlu skorašnjih događaja i napada na Crkvu APSOLUTNO bi znali da je išao na vjeronauku,pa ti sama pominjući na koga se pozivala "muzikoterapeutkinja" to nedvismisleno potvrđuješ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back