Da li je korektno snimanje opipavanja/pretresanja uhapšene načelnice u kućnoj haljini?!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.103
...

Jedan autorski osvrt na ovo po meni ipak nekorektno snimanje (zarad nečijeg rejtinga...znamo čijeg...reci ce nam @Jugoslav Čvarak ) opipavanja/pretresanja žene (67 godina...) u kućnoj haljini...

Da li je korektno snimanje opipavanja/pretresanja uhapšene načelnice u kućnoj haljini ?!

Pogotovu jer je u pitanju optužba ze neki administrativno finansijski kriminal...tj korupciju... Dakle nije neki narko diler ili serijski ubica...

Ja jesam da se hapse svi (ako moze od vrha AVlasti), ali pravljenje Pink rijalitija od toga mi je degutanto...

Načelnica plače dok je hapse, a evo za šta je sumnjiče: Neverovatne prevare HOBOTNICE dovele do smrti 8 ljudi!​

https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/4055048-hapsenje-zbog-pozara-u-domu-za-stare-nacelnica-place
hapsenje-1-670x447.webp

...

Ово је чиста глупост.

Iskorišćavajući svoj položaj, oni su pribavili imovinsku korist tom pravnom licu u iznosu ne manjem od milion i po dinara, kroz naplaćene usluge korisnicima.

Хапсе овако пред камерама јер је Дом због тога имао профит од 12 700 евра??? А у ком периоду? Дакле, оне нису узимале за себе, него Дом уштекао 12 700 евра?

Шта имамо даље?

Takođe, kako je dodao, nisu pokretali odgovarajuće postupke za oduzimanje licence za rad pomenutom domu.

“Što se tiče načelnice Odeljenja za inspekcijski nadzor ona se sumnjiči da je propuštanjem dužnosti nadzora očigledno nesavesno postupila u vršenju službe, iako je bila svesna da usled toga može nastupiti teška povreda prava drugog, a koja je naposletku i nastupila kada je 20. januara ove godine u tom domu, usled nepropisnog rada odgovornih lica izbio požar u kojem je život izgubilo osam korisnika doma, a 13 teško povređeno”, naveo je Stefanović.

Несавесно поступала у вршењу службе?

Па, свака служба у Србији тако ради. Несавесно.

Која је то служба ажурна у Србији? Само што су овде људи настрадали, па је тужилаштво под притиском јавности морало да реагује. А ово сликање је само за јавност.

...

Jedan autorski osvrt na ovo po meni ipak nekorektno snimanje (zarad nečijeg rejtinga...znamo čijeg...reci ce nam @Jugoslav Čvarak ) opipavanja/pretresanja žene (67 godina...) u kućnoj haljini...

Da li je korektno snimanje opipavanja/pretresanja uhapšene načelnice u kućnoj haljini ?!

Pogotovu jer je u pitanju optužba ze neki administrativno finansijski kriminal...tj korupciju... Dakle nije neki narko diler ili serijski ubica...

Ja jesam da se hapse svi (ako moze od vrha AVlasti), ali pravljenje Pink rijalitija od toga mi je degutanto...

Načelnica plače dok je hapse, a evo za šta je sumnjiče: Neverovatne prevare HOBOTNICE dovele do smrti 8 ljudi!​

https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/4055048-hapsenje-zbog-pozara-u-domu-za-stare-nacelnica-place
hapsenje-1-670x447.webp

...
.
Из ових извештаја, ради се о несавесном обављању посла.

Ни једна од приведених особа се не терети за остварену корист и ово објављиваље њиховог довођења на радно место и сада овај снимак су само срамотно сведочанство о каквој медијској акцији мазања очију јавности се у ствари ради.

Нека мало претресу књиге "привредног друштва" које је остварило корист и утврде коме су ишла плаћања или нека зачепркају по локалу, сви тамо све знају.

Ко, како и по којој цени завршава посао.

.

Ово је чиста глупост.

Iskorišćavajući svoj položaj, oni su pribavili imovinsku korist tom pravnom licu u iznosu ne manjem od milion i po dinara, kroz naplaćene usluge korisnicima.

Хапсе овако пред камерама јер је Дом због тога имао профит од 12 700 евра??? А у ком периоду? Дакле, оне нису узимале за себе, него Дом уштекао 12 700 евра?
Шта имамо даље?

Takođe, kako je dodao, nisu pokretali odgovarajuće postupke za oduzimanje licence za rad pomenutom domu.

“Što se tiče načelnice Odeljenja za inspekcijski nadzor ona se sumnjiči da je propuštanjem dužnosti nadzora očigledno nesavesno postupila u vršenju službe, iako je bila svesna da usled toga može nastupiti teška povreda prava drugog, a koja je naposletku i nastupila kada je 20. januara ove godine u tom domu, usled nepropisnog rada odgovornih lica izbio požar u kojem je život izgubilo osam korisnika doma, a 13 teško povređeno”, naveo je Stefanović.

Несавесно поступала у вршењу службе?

Па, свака служба у Србији тако ради. Несавесно.

Која је то служба ажурна у Србији? Само што су овде људи настрадали, па је тужилаштво под притиском јавности морало да реагује. А ово сликање је само за јавност.
.
Из ових извештаја, ради се о несавесном обављању посла.

Ни једна од приведених особа се не терети за остварену корист и ово објављиваље њиховог довођења на радно место и сада овај снимак су само срамотно сведочанство о каквој медијској акцији мазања очију јавности се у ствари ради.

Нека мало претресу књиге "привредног друштва" које је остварило корист и утврде коме су ишла плаћања или нека зачепркају по локалу, сви тамо све знају.

Ко, како и по којој цени завршава посао.

.

Upravo to...

...

...

hapsenje-1-670x447.webp

...
A ona zaštićena, kao beli medved?

Шта камере треба да траже када је у питању полицијска акција? Па то, прво, треба да буде тајно и изненадно, друго, важније, нарушава се претпоставка невиности. Значи, јављено је да би се правио АВ маркетинг над ситним рибама пљуцкавицама.

.
A ona zaštićena, kao beli medved?
.
Ма неке ствари не пролазе ни тест ЛМАО.

Да би неко постао државни инспектор, поред свих школа и државног испита, полаже и испит за инспектора који може да се полаже само двапут. Ако кандидат не положи други пут, нема више право да се кандидује за то звање.

Добијање звања инспектора се сматра највишим степеном у струци.

У послу сам често имао посла са разним инспекторима и моја искуства су апсолутно позитивна. Изузетно коректни, професионални у опхођењу и пре свега стручни.

Знајући све то, немогуће је да су ове две инспекторке превиделе више него очигледне пропусте и тек тако саставиле лажне извештаје.

То је апсолутно немогуће, изузев ако су постављене по партијској линији, али мислим да их тада не би прогонили.

.

...

hapsenje-1-670x447.webp

...

Znas koliko zabole narod sto je pretresaju i to snimaju? Ja verujem da su joj rascopali glavu na pola da vecina Srbije ne bi trepnula. Pa gledali smo kako melju ljude u cevape, sta je ovo naspram toga - sala mala.

Tako to izgleda kada PRAVILA PRESTANU DA VAZE - ONDA VISE NEMA PRAVILA!

Bilo je super dok su pravila krsili oni, a mi morali da ih postujemo. Sad se okrenulo - sad oni moraju da postuju sva pravila, a za nas PRAVILA VISE NEMA dok ih ne pozatvaramo i ne uzmemo im svu imovinu. Tek onda pravimo normalnu drzavu.

Sta sad kao stitimo lopove?
Ma, ne štitimo,
nego je bljutavo to što sa kamerama hapse nebitne stvari dok se milioni eura valjaju na sve strane, i u građevinskoj mafiji, reketiraju ljude, droga, EXPO itd i sad snimaju privođenje inspektorke javno, a radi se o jedva 10 hiljada eura koja pitanje da li je uzela. bljak !

Ali sad pinkovci sede ispred ekrana i dive se Vučiću kako je hrabar, čak i matoru inspektorku je uhapsio !

Ma, ne štitimo,
nego je bljutavo to što sa kamerama hapse nebitne stvari dok se milioni eura valjaju na sve strane, i u građevinskoj mafiji, reketiraju ljude, droga, EXPO itd i sad snimaju privođenje inspektorke javno, a radi se o jedva 10 hiljada eura koja pitanje da li je uzela. bljak !

Ali sad pinkovci sede ispred ekrana i dive se Vučiću kako je hrabar, čak i matoru inspektorku je uhapsio !
Sva hapšenja ove nedelje su predstava za gledaoce šund televizija.

Za to vreme...
http://youtube.com/post/Ugkxd2ZFILCqZbgsg2spiPrdkkbXRYfDOOyH?si=IjzUEMASS22gKo-b

Ово је чиста глупост.

Потпуна бесмислица, мада тешко је уопште узимати било што објављено у медијима за озбиљно. За шта су тачно они оптужени, за то што је Дом корисницима наплаћивао услуге? Па сваки Дом наплаћује услуге корисницима. :think:

Back