aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 25.385
ljudi prave Bombe a ne BogI onaj sto stvara isto tako mora da misli i na posledice a ne ono ej napravi ja atomsku bombu ocu nagradu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi prave Bombe a ne BogI onaj sto stvara isto tako mora da misli i na posledice a ne ono ej napravi ja atomsku bombu ocu nagradu
Na ljude stvaraoce i mislimljudi prave Bombe a ne Bog
A ta zena je otkrila keplerove zakone kretanja planeta ohohoo pre keplera. Pa ipak, to nije bilo dobro. Da ne kazem da je tada izgubljeno skoro svo anticko znanje. Mi danas ne znamo sta su oni znali. Ali to je covecanstvo, prvo mora da resi nesto drugo. Masala covecanstvo.HIPATIJA
Hipatija iz Aleksandrije (grč. Ὑπατία, oko 370 — 415) je bila grčka naučnica, koja se bavila matematikom, astronomijom i filozofijom.
Zašto je ubijena zverski 415. godine
ХИПАТИЈИНА СМРТ
Напад на Хипатију се десио 415. године на улицама Александрије. Разбеснела руља присталица александријског патријарха Кирила, предвођена Петром Читачем, скинула ју је са кола у пролазу, свукла је до гола, одвукла до оближње цркве и дивљачки искасапила. Инспиратор овог мучног злочина, патријарх Кирил, већ је био познат по антисемитизму кроз организовања погрома александријских Јевреја, а у спору са патријархом Несторијем на сабору у Ефесу 431. године успео је да издејствује за свог противника општу анатему и проглашавање за јеретика.
Tad je kao bilo bolje?
Mobilni mi razara mozak Sigurno nije bozije delo.pa to je cinjenica da komp nije Djavolja rabota
Djavo ne stvara, on zloupotrebljava i razara...
To samo tebi izgleda.Mobilni mi razara mozak Sigurno nije bozije delo.
internet je atomska bomba 21 veka zadužena za dušu i otuđenja bližnjih.Evo sanse da se i ja ostvarim na ovom podforumu. Nadam se da je pitanje dovoljno jasno i da ne treba vise objasnjenja.
Meni pade ovo na pamet, mozda nisam originalan, ali eto pa da pitam, kako god.
Vase misljenje je?
Tužno mi je kad vidim decu da sede negde u kafiću i svi gledaju u telefon. Tužno mi je kad vidim da deca luduju po sobama hotela na ekskurzijama, a kako dobiju telefon oni svi kao bubice. Ne znaju da igraju košarku/fudbal ali znaju svaku igricu na telefonu da obrnu! To vodi u zavisnost
malih ljudi u telefonu?To samo tebi izgleda.
Pa nemoj se njime udarati u glavu tako jako
Bolje se plasi onih koji se ne vide
Izbegavam svoj mobilni (ne udaram ga u glavu drzim ga podalje, i granom mrdem da vidim dal je jos ziv), ali svejedno, razara me i na daljinu, pogotovo ujutro kad me budi. To je tortura!!!Pa nemoj se njime udarati u glavu tako jako
Ovo je religija ovde se govori o duhovnim stvarimamalih ljudi u telefonu?
Izbegavam svoj mobilni (ne udaram ga u glavu drzim ga podalje, i granom mrdem da vidim dal je jos ziv), ali svejedno, razara me i na daljinu, pogotovo ujutro kad me budi. To je tortura!!!
A kad me probudi onda ide zvrckanje, pa ja strpljivo cekam da stane. Ali mali zlobnik uvek ima poruku vise, malo posle.
i u snovima mu se prikaza kako on stoji na obali mora, a crne cevi sa kopna ulaze u vodu i izlaze negde na nekoj drugoj zemlji. I kroz cevi plivahu ljudske duse kao ribe u reci, nesvesne postojanja cevi, idu na jednu ili na drugu stranu ne znajuci zasto. I on rece, ovo nije dobro, ali duse ne cuvsi to nastavise svoj put mada ne izgledahu srecno.internet je atomska bomba 21 veka zadužena za dušu i otuđenja bližnjih.
sve u svemu nije dobro i mi znamo i opet smo tu jer očito da više alternative ne postoje.
kovid je samo zakucao ekser.
jedan komentar
Ovo je religija ovde se govori o duhovnim stvarima
a ti samo prizemno i to pogresno rezonujes
Razara tebe pogresno razmisljanje
Otvori Bibliju pa citaj.Nikad nista necu nauciti o tome, izgleda. No i to je za ljude.
cito, malo davno. neke price su lepe, neke interesatne, neke uznemirujuceOtvori Bibliju pa citaj.
Citaj sa razumevanjem.cito, malo davno. neke price su lepe, neke interesatne, neke uznemirujuce
Ovo je religija ovde se govori o duhovnim stvarima
a ti samo prizemno i to pogresno rezonujes
Razara tebe pogresno razmisljanje
pa valjda kad nesto citam, citam sa razumevanjem zar ne? sto bi citao da ne razumem, to ne bi imalo svrhu?Citaj sa razumevanjem.
Ne znam kako da ti pomognemMalo sam razmisljao pa mi je palo napamet da se nisam dobro izrazio u proslom odgovoru.
Mobilni mi razara dusevni mir. To je vrv mnogo bolji opis.
već si pomoglaNe znam kako da ti pomognem
prvi Apple računar prodavan je po ceni 666$ ...logo je zagrižena jabuka što je jasan biblijski simbol proizvoda koji vodi u pad...pa ti sad češljaj uši dal je đavolja kutija ili nije...Evo sanse da se i ja ostvarim na ovom podforumu. Nadam se da je pitanje dovoljno jasno i da ne treba vise objasnjenja.
Vase misljenje je?
nije djavolja kutija..............vec CIA-kutija. Ko one nanogice sto nose zatvorenici kada izadju u grad.............da se zna gde se krecu i sta rade.Evo sanse da se i ja ostvarim na ovom podforumu. Nadam se da je pitanje dovoljno jasno i da ne treba vise objasnjenja.
Vase misljenje je?
da jes Yesnije djavolja kutija..............vec CIA-kutija. Ko one nanogice sto nose zatvorenici kada izadju u grad.............da se zna gde se krecu i sta rade.
i moj sin tuce decu u skoli a ne ja.ljudi prave Bombe a ne Bog
Naravno i protiv toga se bori stavi Šajkaču kad pišeš ili razgovarašEvo sanse da se i ja ostvarim na ovom podforumu. Nadam se da je pitanje dovoljno jasno i da ne treba vise objasnjenja.
Vase misljenje je?
Vjerovao ili ne svjet nije velika SrbijaJel ima neko da nije skapirao u sta se svet pretvorio pojavom neta
Genijalnoi moj sin tuce decu u skoli a ne ja.