Da li je komp/mobilni/tablet djavolja kutija?

Evo sanse da se i ja ostvarim na ovom podforumu. Nadam se da je pitanje dovoljno jasno i da ne treba vise objasnjenja.
Meni pade ovo na pamet, mozda nisam originalan, ali eto pa da pitam, kako god.

Vase misljenje je?
Разумем да је свима досадно али са видовима забаве не треба претеривати.

Jel ima neko da nije skapirao u sta se svet pretvorio pojavom neta
HIPATIJA

Hipatija iz Aleksandrije (grč. Ὑπατία, oko 370 — 415) je bila grčka naučnica, koja se bavila matematikom, astronomijom i filozofijom.

Zašto je ubijena zverski 415. godine
ХИПАТИЈИНА СМРТ

Напад на Хипатију се десио 415. године на улицама Александрије. Разбеснела руља присталица александријског патријарха Кирила, предвођена Петром Читачем, скинула ју је са кола у пролазу, свукла је до гола, одвукла до оближње цркве и дивљачки искасапила. Инспиратор овог мучног злочина, патријарх Кирил, већ је био познат по антисемитизму кроз организовања погрома александријских Јевреја, а у спору са патријархом Несторијем на сабору у Ефесу 431. године успео је да издејствује за свог противника општу анатему и проглашавање за јеретика.

Tad je kao bilo bolje?

Jel ima neko da nije skapirao u sta se svet pretvorio pojavom neta
Odgovorio sam gore iznad.
Msm iako ga koristimo za posao, nismo trebali da mu dozvolimo da nam uzme realni pojam stvarnosti,da se druzimo i da se ne bojimo uzivo da se upoznajemo,svaki dan nam je isti ,da sam izgubio i osecaj odmora uz san kad nisam na netu,kao da spavam par minuta i opet nastavak
Ovo je tačno. Čitao sam o tome a i sam osećam.

Druga Timoteju 3​

1 A ovo znaj: u poslednjim danima nastaće naročito teška vremena.
2 Jer ljudi će postati sebični, pohlepni za novcem, hvalisavi, oholi, hulnici, neposlušni roditeljima, nezahvalni, neverni,
3 bezosećajni prema drugima*, nespremni za bilo kakav dogovor, klevetnici, bez samosavladavanja*, okrutni, bez ljubavi prema dobroti,
4 izdajnici, tvrdoglavi i ponosni. Voleće zadovoljstva, a ne Boga
5 i naizgled će biti pobožni, ali neće pobožno živet
i. Nemoj imati ništa s takvim ljudima.

Ljudi su sami krivi ako postanu zli

Bog nas je stvorio po Bozjoj slici - Bozanskim osobinama da budemo dobri.

Citaj Bibliju pa ce ti se otkriti...
Tebe net tera da budes zao?
Pa tera druge da bi bili bitni postaju zli,roditelji da bi ih otaljli daju im net u ruke da se odmore od njih,u kaficu ne lricaju jedni s drugim kae izadju nego su u telefonima,ne treba mi biblija za to imam oci i ja sam na netu i da hocu drugi izbor da izadjem s nekim normalnim nema ga,ja sam jos i dobar

Druga Timoteju 3​

1 A ovo znaj: u poslednjim danima nastaće naročito teška vremena.
2 Jer ljudi će postati sebični, pohlepni za novcem, hvalisavi, oholi, hulnici, neposlušni roditeljima, nezahvalni, neverni,
3 bezosećajni prema drugima*, nespremni za bilo kakav dogovor, klevetnici, bez samosavladavanja*, okrutni, bez ljubavi prema dobroti,
4 izdajnici, tvrdoglavi i ponosni. Voleće zadovoljstva, a ne Boga
5 i naizgled će biti pobožni, ali neće pobožno živet
i. Nemoj imati ništa s takvim ljudima.

Ljudi su sami krivi ako postanu zli

Bog nas je stvorio po Bozjoj slici - Bozanskim osobinama da budemo dobri.
I to ne bi postali da nema neta,gajile bi se prave porodicne vrednosti kao nekad na selu kad nisi mogao decu da uvuces u kucu,sad ih teras napolje iz kuce s neta

I to ne bi postali da nema neta,gajile bi se prave porodicne vrednosti kao nekad na selu kad nisi mogao decu da uvuces u kucu,sad ih teras napolje iz kuce s neta
jeste da nema nozeva u kuci ne bi bilo ono ubio muz zenu nozem
jel to
onda samo kasike jer i viljuske su opasne

Zna se zasto je zlo na vrhuncu Biblija nam to otkriva i to je duhovan problem
Sotona i Demoni zavode ljudi i navode na zlo
nartocito u ovim poslednjim danima

jeste da nema nozeva u kuci ne bi bilo ono ubio muz zenu nozem
jel to
onda samo kasike jer i viljuske su opasne

Zna se zasto je zlo na vrhuncu Biblija nam to otkriva i to je duhovan problem
Ta ubistva se desavaju zbog mesanja drugih sa strane u tudje zivote,dal je preko neta ili plasiranja emancipacije u medijima tog trovanja nije bilo ranije,mozda najgore od komsinice preko tarabe

Back