Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Ma ko jos to slusa?
Шта очекивати од вас грандуша
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko jos to slusa?
Шта очекивати од вас грандуша
kolektivno samoubistvo bi bio prilichno dobar izbor.....
DA LI JE KLASICNA MUZIKA MRTVA?
Ma kakvi. Da nije mrtva svedoci i to sto neki danasnji muzicari npr. Malmsteen ubacuje u svoju muziku neke deonice iz klasicne. A primetio sam i da iako nema mnogo mladje populacije koje slusaju klasiku, u kasnijim godinama neki pocinju da je prihvataju. Valjda tada sazrevaju, nemam pojma, posto sam Mocarta i Vivaldija slusao jos sa 6-7 godina.
Odlucila sam da postavim pitanje koje nije tako cesto , a to je :
- Da li je klasicna muzika zaista mrtva? -
Naime , ja se bavim njom ali sam sve ocajnija iz dana u dan jer shvatam da ona nestaje.Niko je neslusa , nikoga ne zanima a sa TV-a je potpuno nestala!
Pozivam sve ljude koji je vole da kazu nesto o ovoj temi i spasu me padanja u tesku depsresiju
Ja sam morala da je slusam do 8razreda... zato sto sam pevala u horu...profesorka smorilaaaaaa a sada vise ne moram....to je sranje od muzike. Da slusam operu Boze sacuvaj...
Nema lepseg osecaja na svetu ( osim, mozda, orgazma, hehehe
Srbija bi se prepolovila...
naravno da je mrtva, svi koji je slušaju uginu od nje!
Ja sam morala da je slusam do 8razreda... zato sto sam pevala u horu...profesorka smorilaaaaaa a sada vise ne moram....to je sranje od muzike. Da slusam operu Boze sacuvaj...
Sad te nishta nisam razumela... Hihihi
I, mani da me muvash po forumu, imam dechka