Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта очекивати од вас грандуша![]()
kolektivno samoubistvo bi bio prilichno dobar izbor.....

DA LI JE KLASICNA MUZIKA MRTVA?
Ma kakvi. Da nije mrtva svedoci i to sto neki danasnji muzicari npr. Malmsteen ubacuje u svoju muziku neke deonice iz klasicne. A primetio sam i da iako nema mnogo mladje populacije koje slusaju klasiku, u kasnijim godinama neki pocinju da je prihvataju. Valjda tada sazrevaju, nemam pojma, posto sam Mocarta i Vivaldija slusao jos sa 6-7 godina.
Odlucila sam da postavim pitanje koje nije tako cesto , a to je :
- Da li je klasicna muzika zaista mrtva? -
Naime , ja se bavim njom ali sam sve ocajnija iz dana u dan jer shvatam da ona nestaje.Niko je neslusa , nikoga ne zanima a sa TV-a je potpuno nestala!
Pozivam sve ljude koji je vole da kazu nesto o ovoj temi i spasu me padanja u tesku depsresiju![]()
Ja sam morala da je slusam do 8razreda... zato sto sam pevala u horu...profesorka smorilaaaaaa a sada vise ne moram....to je sranje od muzike. Da slusam operu Boze sacuvaj...
Nema lepseg osecaja na svetu ( osim, mozda, orgazma, hehehe

Srbija bi se prepolovila...
naravno da je mrtva, svi koji je slušaju uginu od nje!

Ja sam morala da je slusam do 8razreda... zato sto sam pevala u horu...profesorka smorilaaaaaa a sada vise ne moram....to je sranje od muzike. Da slusam operu Boze sacuvaj...
Sad te nishta nisam razumela... Hihihi![]()
I, mani da me muvash po forumu, imam dechka![]()
![]()
![]()