Da li je izbor za Mis degradirajući za devojke?

Da li je izbor za Mis degradirajući za devojke?

• Ukupno glasova
    27

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.674
Meni to bezveze i dosadno, kao stocni sajam.
Деси бре

Thinking Think GIF by Big Brother

Umri_muski

Buduća legenda
Poruka
45.976
Ako ti danas nadjes ijednu normalnu devojku da me seces...
Znaci to je sve ili lakoverno , sto nije ni c od cednosti, nego blentava, ili gleda da se proda maksimala...

Zene ne poznaju zene, jer su u vezi, a one koje nisu tek tada mogu da shvate kakvo je stanje na berzi...
Zato se zene ljute na muskarce koji opisuju danasnje stanje kod devojaka....jer idealizuju i sebe i svoje trenutno ponasanje, a zaboravljaju kako je kad si na berzi i trazis partnera...

Kod danasnjih devojaka, transferaza koliko volis, zaljubljuje se u jednog, a misli da je zaljubljena u drugog, prvog kashira , posle nekoliko meseci pokusavanja sa drugim , odustane i od prvog i od drugog...a sa strane vidljivo kao iz aviona da je ustvari bila zaljubljena u prvog......koga je kashirala....da ne poveruje covek sta se desava..

Pa neka verzija submisive, takodje forsira uspeh kod onih dzukaca koje zabole dupe za devojku nego melju i melju i veceras ga napushi, sutra joj dodje sa interesantnom zvakom bez trunke nervoze....ako prodje prodje....i to ne daje signale ribama da ukapiraju...ne...

Zene nikad gluplje, biraju jos gluplje muskarce....najbolje je kad se svede na konto u banci, to je jos i jasno i najprakticnije..

**Freya**

Veoma poznat
Poruka
13.670
Da u gaćicama guzeljaju ispred drugih ljudi i smejulje se...
Nešto kao izložba pasa, human Zoo...

Kakve to vrednosti negujemo na ovaj način i da li ste da se prestane sa ovom praksom?

Čike i tete vidite moje butkice, kako vam se činim, ocenite moje dude?

Kako biste svoju ćerku (a recimo 18+ riba ipo je) posavetovali da li da se prijavi za ovu manifestaciju gde eventualno može osvojiti par hiljada evra a i zapasti za oko određenim ljudima iz šoubiznisa...

Primer, ilustracija jednog takvog hepeninga:

Uvek mi je bilo cudno zasto ne setaju samo u lepim haljinama pa da izbor vise bude revijalnog karaktera, u smislu promocije drzava i zabave.

Kao majka bih na ovo iz klipa pala u nesvest.
Medjutim, nemam nista protiv modela.
Stasavala sam kada su standradi za modele bili visoki.

Mislim da je to neka vrsta dara. Fizicki da sve bude u srazmeri i devojka nosi svesno svaki deo tela pa ima lakonog, ritmican hod.
Modna industrija je tada bila mirisljava poput bocice parfema a sada je kao iscmigljana krpa sa premrsavim modelima upalih obraza, u crnim koznim jaknama i bajkerkama, pogrbljene kicme.

Ne dopada mi se sto su pomerili zene rodjene za pistu. Sada je internet prepun nas, obicnih kako fotografisemo same sebe oskudno odevene ali vazno je da ves Viktorijinih andjela reklamiraju niske i punacke devojke, politicki korektno.

Sta bih kazala detetu? Bilo bi mi cudno da uopste razvije takvo interesovanje jer mislim da su van trenda i izbori za mis i manekenstvo.
Ukoliko bi razvila i bila darovita za pistu, harizmaticna i smela savetovala bih je da dozivi kao hobi i kratkotrajni posao, da se ne petlja mnogo, da uci skolu i da kroz par godina zavrsi tu pricu.

Evo...primer kada je moda bila kao pufnasti parfem jer devojka hoda lako, sigurno i pomalo drsko...nemam protiv ama bas nista.

https://youtu.be/yIG_GO_LyIg

86bogomoljka

Legenda
Poruka
50.924
Uvek mi je bilo cudno zasto ne setaju samo u lepim haljinama pa da izbor vise bude revijalnog karaktera, u smislu promocije drzava i zabave.

Kao majka bih na ovo iz klipa pala u nesvest.
Medjutim, nemam nista protiv modela.
Stasavala sam kada su standradi za modele bili visoki.

Mislim da je to neka vrsta dara. Fizicki da sve bude u srazmeri i devojka nosi svesno svaki deo tela pa ima lakonog, ritmican hod.
Modna industrija je tada bila mirisljava poput bocice parfema a sada je kao iscmigljana krpa sa premrsavim modelima upalih obraza, u crnim koznim jaknama i bajkerkama, pogrbljene kicme.

Ne dopada mi se sto su pomerili zene rodjene za pistu. Sada je internet prepun nas, obicnih kako fotografisemo same sebe oskudno odevene ali vazno je da ves Viktorijinih andjela reklamiraju niske i punacke devojke, politicki korektno.

Sta bih kazala detetu? Bilo bi mi cudno da uopste razvije takvo interesovanje jer mislim da su van trenda i izbori za mis i manekenstvo.
Ukoliko bi razvila i bila darovita za pistu, harizmaticna i smela savetovala bih je da dozivi kao hobi i kratkotrajni posao, da se ne petlja mnogo, da uci skolu i da kroz par godina zavrsi tu pricu.

Evo...primer kada je moda bila kao pufnasti parfem jer devojka hoda lako, sigurno i pomalo drsko...nemam protiv ama bas nista.

Тада се ценила лепота. И различитост. Свака је лепа и згодна, женствена. Нека више, нека мање по нечијем укусу, али свака објективно пријемчива оку.
А сада... Што кажеш или избечени костури или дебељуце. Као да је срамота бити згодан и леп. Оно, ћути, сакриј се да не повредиш ове који то нису.

Poruka
20.073
Da u gaćicama guzeljaju ispred drugih ljudi i smejulje se...
Nešto kao izložba pasa, human Zoo...

Kakve to vrednosti negujemo na ovaj način i da li ste da se prestane sa ovom praksom?

Čike i tete vidite moje butkice, kako vam se činim, ocenite moje dude?

Kako biste svoju ćerku (a recimo 18+ riba ipo je) posavetovali da li da se prijavi za ovu manifestaciju gde eventualno može osvojiti par hiljada evra a i zapasti za oko određenim ljudima iz šoubiznisa...

Primer, ilustracija jednog takvog hepeninga:
Ako je toliko “degradirajuće” zašto tolike hoće da budu Mis?

zlatko01

Buduća legenda
Poruka
27.420
negde 2010g, moja rodjaka se prijavila na jedan kasting u Beogradu...u sali je bilo minimum 50 kandidata, dobijali se brojevi...stigla je ekipa za ziri, u kojoj su bile dve starije zene iz Francuske...glavnu rec je vodio jedan debeljko, inace nas lik...poceo je da cita pravila, nije mnogo ni obracao paznju na devojke...osobe koje imaju kriminalni dosije, nepozeljne su...od 180 cm visine, pa navise...nema tetovaza...obavezno duga kosa...bez pirsinga...ne starije od 20g... na uvid djacka knjizica sa ocenama, ako se prodje dalje detaljan medicinski pregled...od tih pedesetak devojaka, ostale su samo dve devojke i one nisu prosle na kraju...