- Poruka
- 64.023
nikog znači nikog, šta komplikuještako je
a procitaj celo poglavlje Matej 23 pa ces videti o cemu se radi
i na koga Isus to misli
nikog znači nikog, šta komplikuještako je
a procitaj celo poglavlje Matej 23 pa ces videti o cemu se radi
i na koga Isus to misli
opet bukvalano tumacis van kontekstanikog znači nikog, šta komplikuješ
aha bukvalista samopet bukvalano tumacis van konteksta
U mateju 23 Isus govori o religioznim vodjama
znaci nikog od njih
dokazanoaha bukvalista sam![]()
Nemoj nikog. To se ne odnosi na bogate čike iz Amerike, sa kravatamajasno je rekao "nikog" na zemlji
Nema luping, kockaš se sa neobrezanjem a dupe će ti u Geheni provoditi večnost, ma koliko ga ti sad hranio čistim životinjama.Zamoljabam ne luping. vise .
Naravno posle njega jer novac bogu nista ne znaci a u crkvama se oduvek okrecu velike pareDa li je Isus kad se pojavio napravio neku crkvu i promovisao popove ili je to produkt vremena posle njega?
Ma da ne bude posle da ga pravoslavci bezdušno nisu upozoravali da ne krši zakon jer pakao je prestupnicima zakona namenjen.licemerstvo na kub
Samo se obrezi.Nema luping, kockaš se sa neobrezanjem a dupe će ti u Geheni provoditi večnost, ma koliko ga ti sad hranio čistim životinjama.
Tako je odnosi se na one koje zovu OCeNemoj nikog.
Pa ja sam pravoslavac 100%, i onda što ja kad kontra Mojsijevim zakonima, jedem prasetinu i radim subotom?Samo se obrezi.
Jer priznajes 10 zapovesti koje su iz starog zaveta date Mojsiju..Ako ne, zaobidji.
allah je milostivMa da ne bude posle da ga pravoslavci bezdušno nisu upozoravali da ne krši zakon jer pakao je prestupnicima zakona namenjen.
Može starešina?Tako je odnosi se na one koje zovu OCe
iako je Isus to zabranio![]()
da i oni određuju šta je bukvalno a šta nije, a mi treba samo da marširamo sa jahovomNemoj nikog. To se ne odnosi na bogate čike iz Amerike, sa kravatama
i u odelima koji pričaju o marširanju s jehovom.Njih je Isus direktno
promovisao i rekao samo njih da slušamo.
I kada nam je teško?da i oni određuju šta je bukvalno a šta nije, a mi treba samo da marširamo sa jahovom
Moze sve kako je u BiblijiMože starešina?
Bog odredjuje a mi primenjujemo Biblijuda i oni određuju šta je bukvalno a šta nije, a mi treba samo da marširamo sa jahovom
Ih, onda može šta god hoćeš. Pošto svako tumači na svoj način.Moze sve kako je u Bibliji
ali jahova je sa nama, setiš se kad je teško braće i sestre kako pevajuI kada nam je teško?![]()
A jel može nekad i neki starojko malo da maršira ili samo sitna boranija sa jehovom?ali jahova je sa nama, setiš se kad je teško braće i sestre kako pevaju
Evo sve kako pise u BiblijiIh, onda može šta god hoćeš. Pošto svako tumači na svoj način.
Pitanje je bilo da li je Isus sam nešto osnovao i promovisao.
Koliko znam, ni dvorane kraljeva nije pravio. Zar ne?
Jel to vojna terminologija ili porodična?Evo sve kako pise u Bibliji
Stih/odeljak: Dela apostolska 14:23
Daničić-Karadžić (RDK):
23 I postavivši im starešine po svim crkvama, i pomolivši se Bogu s postom, predadoše ih Gospodu koga verovaše.
samo bezimena boranija kojoj je obećana šargarepaA jel može nekad i neki starojko malo da maršira ili samo sitna boranija sa jehovom?
Nema nista zajednicko rec Otac i Staresina.Jel to vojna terminologija ili porodična?
Značenje veoma slično ima kao otac, u oba slučaja.