Da li je istina...?

:DLepo od tebe..ali ti preporucujem da ne upadas izmedju dve vatre..normalno da necu iznositi ovde nesto sto nema veze nisakim i ne treba zanimati druge.

Ni sa kim. : )
To nije odgovor, odgovori argumentovano, jer sam primetila da i tebe prozivaju po forumu neki, i dolazila sam u iskušenje da i tebe ovako branim !
Nije u redu da pričaš tako. Razmisli.

Dzabe se trudis. : )

:dontunderstand:Slusao sam od ozenjenih...i razvedenih da zene odnosno devojke vise trzaju na ozenjene muskarce, posebno kada im vide burmu na ruci. Od nekoliko njih sam cuo da su se u braku mnogo vise sexali (sa strane), nego dok su bili momci. Da li i vi mislite da je to tacno i ako mislite da jeste, sta je razlog tome? Nije da se zalim ali uvek moze jos!:D

PS. Ovo isto bi trebalo da vazi i za udate zene, ali u malo manjem obimu.

Gde si slusao? Neka nova emisija na Pinku "rekla-kazala"?
Pa, jeste, jeste, ima toga, tacno.
Kada masta radi svasta.

Baš me zanima koliko vas je ovde udatih/oženjenih, ili - još bolje - koliko vas je imalo vezu sa nekim ko je oženjen/udata.

Pa evo, na primer, ja... Pre tri godine... Sa koleginicom sa posla... 12 godina starija (ja tada 32 ona 44)
Trajalo je oko godinu i po... Onda se ona (verovatno) zasitila... Od tada jurim sledecu... Takvu...

U medjuvremenu jos jedna, ali je to bilo prolazno. Sastanak na slepo i nije mi se dopala... Ali "odradih je" da ne pocne da se prica po selu da odustajem... ;)

Trenutno ima jedna koja me zavlaci vec 6 meseci...

Poslednja izmena:
Tu su one zapravo dizale sebi cenu, uveravale se da još uvek nisu za bacanje. I nekako imam utisak da su neke ženske osobe dok su samo bile u vezi manje pažnje posvećivale mladim majmunima nego pošto su se udale, kao startovao me ovaj, startovao me onaj, a ustvari se ništa nije promenilo osim njihove lične percepcije. Od komarca prave magarca.

Ovo je vrlo pametno primeceno.

e zene ajde treba mi pomoc...
recimo da vi imate decka duze vreme,a vama se svidi lik koga ste upoznali na poslu..... pa me zanima da li bi ste se smuvali sa njim na jedno vece???

Nikad. Kao prvo, ko može da ti garantuje da bi mogla da se zaustaviš?! I još nešto: ne mora da se sazna ali dovoljna je griža savesti da se ti posle toga osećaš grozno. Ja sanjala nešto pa se pojedoh živa! :sad2: Nisam čak ni odsanjala do kraja, toliko su se moja podsvest i savest borile cele te noći da sam počinjala da sanjam istu stvar nekoliko puta i svaki put se probudila.

Nikad. Kao prvo, ko može da ti garantuje da bi mogla da se zaustaviš?! I još nešto: ne mora da se sazna ali dovoljna je griža savesti da se ti posle toga osećaš grozno. Ja sanjala nešto pa se pojedoh živa! :sad2: Nisam čak ni odsanjala do kraja, toliko su se moja podsvest i savest borile cele te noći da sam počinjala da sanjam istu stvar nekoliko puta i svaki put se probudila.

hvala za savet....ali nisu dzabe ljudi izmislili svaleracije.....

Pa evo, na primer, ja... Pre tri godine... Sa koleginicom sa posla... 12 godina starija (ja tada 32 ona 44)
Trajalo je oko godinu i po... Onda se ona (verovatno) zasitila... Od tada jurim sledecu... Takvu...

U medjuvremenu jos jedna, ali je to bilo prolazno. Sastanak na slepo i nije mi se dopala... Ali "odradih je" da ne pocne da se prica po selu da odustajem... ;)
Trenutno ima jedna koja me zavlaci vec 6 meseci...

:dash: :dash: :dash:

Ne znam sta te tu cudi... Upoznao sam je preko (njene) drugarice, koja je, hmm... pa hajd' da kazemo dosta "liberalna"... i ne bih bas ostavio dobar utisak da sam odustao...

Shvatam to kao "ulaganje u buducnost"... ;)

da, samo znaš onu reklamu: neke stvari se ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo...

...liberalno, jeftino, lako, dostupno, svačije, ničije :blabla:...izvinjavam se, ali...

Back