Toxique
Poznat
- Poruka
- 9.159
Ajde napravi pa da vidimo rezultate..koji nik na krsti je najseksi..trebalo bi da napravimo anketu...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde napravi pa da vidimo rezultate..koji nik na krsti je najseksi..trebalo bi da napravimo anketu...![]()
Dobra žena je puna mašte i spremna uvek za razgovor, dogovor itd. Ukoliko je žena bez mašte a uz to i nemoguća za dogovore i tera kontru nekako se samo nameće da će biti ostavljena....da muškarac ostavlja dobru ženu zbog loše ali sa boljom maštom?
I da li je istina da neposlušne žene ruše muški ego?
Dao si mi ideju za novu temu...To je moguce, ali ne mora da znaci da je generalno tako.
Dobre žene ponekad znaju da budu strasno dosadne.

Bukvalno bežim koliko me nose od tih sa bujnom maštom, to se zove lujka gospođo. Neposlušna žena ne znam šta znači, mene asocira na neko dete koje iznova i iznova ubacuje kinder jaje u korpu roditeljima iako mu kažu da ne može to da dobije....da muškarac ostavlja dobru ženu zbog loše ali sa boljom maštom?
I da li je istina da neposlušne žene ruše muški ego?
Tvoja mišljenja kad pročitam oči me boleBukvalno bežim koliko me nose od tih sa bujnom maštom, to se zove lujka gospođo. Neposlušna žena ne znam šta znači, mene asocira na neko dete koje iznova i iznova ubacuje kinder jaje u korpu roditeljima iako mu kažu da ne može to da dobije.
Ostavlja je ako je ćaci. xD...da muškarac ostavlja dobru ženu zbog loše ali sa boljom maštom?
Mene zabole nešto doleTvoja mišljenja kad pročitam oči me bole
Mene takodjeMene zabole nešto dole
Koji lik, ne znam valjda ja trenutno, posto severzapad dugo nije bio aktivan..koji nik na krsti je najseksi..trebalo bi da napravimo anketu...![]()
pa daŠto, šta mu fali...nije seksi?![]()

nema potrebe..koji nik na krsti je najseksi..trebalo bi da napravimo anketu...![]()
Ahahahanema potrebe
to se zna
tab503
jer moze 503 puta tokom dana![]()
Ni u ova 3 nisam upalaAhahaha
volim inteligentneOno:
Inteligencija vodi u perverzije?
Mhm?
Biće...I da se nadovezem na temu:
....da li je istina da ce evro dizel.da bude 250 dinara?
Ja da - da.Ostavlja je ako je ćaci. xD

Po tebi znači neposlušna ili lujka..isto je..Bukvalno bežim koliko me nose od tih sa bujnom maštom, to se zove lujka gospođo. Neposlušna žena ne znam šta znači, mene asocira na neko dete koje iznova i iznova ubacuje kinder jaje u korpu roditeljima iako mu kažu da ne može to da dobije.
Iz kog je to crtanog?Po tebi znači neposlušna ili lujka..isto je..
...neposlušna žena dakle ne mari previše za moral, pravila i norme. Ona je divlja, svoja, nepokorna i suprotstavlja se svemu i svima koji guše njenu slobodu.
Ona uzima sve što želi od života, bez srama, hrabro i odlučno. Koliko god muškarci govorili da je to loše, baš o takvoj ženi maštaju...

Bukvalno nisi pročitala šta sam napisao, ali nije ti loš zaključak, skoro da je isto, tu je negde.Po tebi znači neposlušna ili lujka..isto je..
...neposlušna žena dakle ne mari previše za moral, pravila i norme. Ona je divlja, svoja, nepokorna i suprotstavlja se svemu i svima koji guše njenu slobodu.
Ona uzima sve što želi od života, bez srama, hrabro i odlučno. Koliko god muškarci govorili da je to loše, baš o takvoj ženi maštaju...
I glasa za SNS jer je svoja xD, ne zbog isteka ugovora na određeno!Po tebi znači neposlušna ili lujka..isto je..
Glasaće za koga ona hoće a ti plači...I glasa za SNS jer je svoja xD, ne zbog isteka ugovora na određeno!
Misliš na njega kad ljubi skute Erdoganu?Glasaće za koga ona hoće a ti plači...
Nju boli uvce što nije moderna i stoički trpi pljuvačku na svom čistom licu i boli je ćoše što se ne uklapa jer joj je jasna otrovna glupost kojz moda halapljivo guta, tipa -kud svi turci tu i mali mujo...