Da li je istina da...

• Začetnik teme Začetnik teme Nik...
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne mora da znaci,meni je mnogo teze da zaboravim drugog nego prvog,iako je decko sa kojim sam izgubila nevinost bio moja velika ljubav ali sam ga prebolela dok drugog jos uvek ne mogu,koja patetika :roll:

Bar to kod mene nije tako...
Jeste da sam ''predala'' sebe prvi put
osobi iz ljubavi..
Stvarno sam ga volela,bio je super,nezan,ispostovao me maksimalno..
Ali...Sta ostaje posle toliko god.?
Ostaje samo dragost,neznost i lepo secanje na njega..
Nisam od onih osoba koje prave ''famu'' oko toga..
Ono kao ''prvi pa prvi''.
Ponekad ga sretnem,samo se nasmesim i to je to..
Samo divna uspomena

Kelis:
"Hej potpuno se slazem sa Blondi...
Mi se stvarno (i nazalost) u svaku vezu uplicemo samo ako nas osecanja vode...
Stoga nemoj generalizovati ...generalizacije su za glupe ljude.... "
----------------------------

ne zelim da zvucim kao cepidlaka, ali pazi ovo: "_MI_ (sve zene??) se u _SVAKU_ vezu ulicemo _SAMO_ ako nas osecanja vode..." to su vec najmanje dve generalizacije. :)

inace, uposte se ne slazem sa gornjom izjavom. znam da mnoge zene u nekim vezama uopste nisu vodjene svojim osecanjima.

Gotovo zaboravila,nije isto što i zaboravila.Ne verujem da se neko ne seća s kim mu je bilo prvi put,me koliko veza bilo posle toga.Ne mislim da se ta osoba čuva u sećanju,drži na nekom prestolu,daleko od toga,ali se pamti kao prateći detalj tog važnog događaja.Kao što se prvi dan u školi(ili već šta) ne pamti zbog onog s kim ste delili klupu.

Virgo:
Gotovo zaboravila,nije isto što i zaboravila.Ne verujem da se neko ne seća s kim mu je bilo prvi put,me koliko veza bilo posle toga.Ne mislim da se ta osoba čuva u sećanju,drži na nekom prestolu,daleko od toga,ali se pamti kao prateći detalj tog važnog događaja.Kao što se prvi dan u školi(ili već šta) ne pamti zbog onog s kim ste delili klupu.

Pa cekaj...
Normalno je da se pamte osobe sa kojima smo podelili neke lepe trenutke... u koje ubrajam i sex kao i sve ono sto uz njega obicno ide...
Moj prvi put nije bio nista tako izuzetno, niti mi je ta osoba znacila nesto posebno... (tad sam mislila drugacije, naravno). Secam ga se isto kao sto se secam i svakog drugog kojib je u nekom trenutku imao znacajnu ulogu u mom zivotu... ukljucujuci i one sa kojima sam stigla do kreveta.
Nadam se da su oni koji ne pamte svoje seksualne partnere samo retki izuzeci...

Back