T
torez
Gost
ne mora da znaci,meni je mnogo teze da zaboravim drugog nego prvog,iako je decko sa kojim sam izgubila nevinost bio moja velika ljubav ali sam ga prebolela dok drugog jos uvek ne mogu,koja patetika 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Plagijatorko",prva sam pitala...Virgo:Da li si pio zbog treme od prvog puta,ili te neka opajdara dohvatila tako pijanog pa te iskoristila?
Baby Kate:"Plagijatorko",prva sam pitala...Virgo:Da li si pio zbog treme od prvog puta,ili te neka opajdara dohvatila tako pijanog pa te iskoristila?![]()
Baby Kate:I onda kazu da nema ljubavi na prvi pogled (nema veze ako je malo mutan).
Virgo:Gotovo zaboravila,nije isto što i zaboravila.Ne verujem da se neko ne seća s kim mu je bilo prvi put,me koliko veza bilo posle toga.Ne mislim da se ta osoba čuva u sećanju,drži na nekom prestolu,daleko od toga,ali se pamti kao prateći detalj tog važnog događaja.Kao što se prvi dan u školi(ili već šta) ne pamti zbog onog s kim ste delili klupu.
Ili,da li je siguran da je uopste je8o?Baby Kate:Jesi li to pio zbog treme,ili je devojka bila toliiiiko ruzna?