N
Nik...
Gost
Da li je istina da devojka nemoze tako lako da zaboravi decka sa kojim je spavala prvi put i zbog cega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blondi:(da ih malo bocnem pošto večito dele te žene ovo te tipovi ovo)
a vi "JE" pamtite do kraja života jer je "ONA" za vas objekat za prvo upražnjavanje perverzija...![]()
![]()
![]()
... mi se bar zaljubimo u barabe 8)
:shock: :shock: :shock: molim te a gde sam ja to napisala... lepo piše... read my lips... M I S E B A R Z A L J U B I M O U B A R A B Erastamann:Sve, sve, ali zene....so pure and gentile...
u prevodu... blondy ja pravim budalu od tebe 8)rastamann:Blondy, pa ja tebe obozavam!!!
Ajde doleci, pa da te nosim kuci!!!
Ja cu se josh zaljubiti u ovu zenu
Hej potpuno se slazem sa Blondi...ajatolah:pamte zene ko crna kutija svakog muskarca sa kojim su ikada bile a posebno one cijih se imena i ne secaju....a posto u pocetku biraju razne barabe i yebivetre za svoje prve(jer od njih ocekuju vise iskustva)onda imaju dobar materijal kako su muskarci grozni... kad budu birale malo bolje imace i pozitivnija iskustva........samo sto im takvi nisu dovoljno interesnatni i uzbudljivi![]()
Kelis:Hej potpuno se slazem sa Blondi...ajatolah:pamte zene ko crna kutija svakog muskarca sa kojim su ikada bile a posebno one cijih se imena i ne secaju....a posto u pocetku biraju razne barabe i yebivetre za svoje prve(jer od njih ocekuju vise iskustva)onda imaju dobar materijal kako su muskarci grozni... kad budu birale malo bolje imace i pozitivnija iskustva........samo sto im takvi nisu dovoljno interesnatni i uzbudljivi![]()
Mi se stvarno (i nazalost) u svaku vezu uplicemo samo ako nas osecanja vode...
Stoga nemoj generalizovati ...generalizacije su za glupe ljude....![]()
Gazdarica:Prvi je odavno samo cinjenica i nista vise...