Da li je istina da...?

:) moja najbolja drugarica je zagazila u tridesete i iza sebe ima kres i par ljubakanja...nista ozbiljnije...teoriju je razradila ali je to sve za dz...u drugim sferama zivota funkcionise ali u emotivnom je na nivou 16-ogodisnje devojcice....i to muskarci osete i klone je se iako nije ni ruzna ni glupa ni dosadna...:(...bojim se da joj je vreme proslo i da ce ostati nevoljena...

zgazila ili je pregazila....upznaj me sa njom! :mrgreen:

Pre neko vece se slatko ismejah,dok sam sa dragim mi muzem, gledala film Fever Pitch sa Drew Barrymore u glavnoj ulozi.Ona glumi devojku koja se zaljubljuje u tipa cija je strast navijanje za Boston Red Sox-e,poznati bejzbol klub.To kod njega traje od detinjstva,jer ga je ujak-fan vodio na sve utakmice,ali se tokom godina razvilo u neku vrstu zaludjenosti,jer on zivi za utakmice,informacije o ekipi,druzi se iskljucivo sa navijacima,koje je upoznao na tekmama i u jednoj recenici-zivot mu je podredjen BRS-a.
To u njihovoj vezi postaje,u jednom trenutku,primarni problem, a jedna od njenih drugarica je pita: "Da li si se ikad zamislila da li je normalno to sto je on do 30. bio sam? Do tada svako normalan treba da ima makar jednu vezu, makar ona bila propala,promasena."

Shodno tome,ja vas pitam da li je istina da bi svako do 30. trebalo da ima bar jednu pogresnu ili pravu osobu, da bi ga smatrali "normalnim/om" ili je to jos jedna od glupih predrasuda,jer ljubav ne gleda ni na sat,ni na godine.Jednostavno se dogodi ili ne.

I zasto,ponekad,ljudi u vezama/brakovima, s visine gledaju na single likove?
Svako ima pravo da zivi kako hoce,zar ne?

Da. ...

:) moja najbolja drugarica je zagazila u tridesete i iza sebe ima kres i par ljubakanja...nista ozbiljnije...teoriju je razradila ali je to sve za dz...u drugim sferama zivota funkcionise ali u emotivnom je na nivou 16-ogodisnje devojcice....i to muskarci osete i klone je se iako nije ni ruzna ni glupa ni dosadna...:(...bojim se da joj je vreme proslo i da ce ostati nevoljena...

Laku noc
1057.gif

Pa fora je opet u trzzishtu...posmatramo i sebe i ljude oko sebe kao robu.

Mnogi kao merilo kvaliteta jedne osobe uzimaju interesovanje drugih, pa ako je to osoba koju mnogi zzele onda je vrednija.

Ako osoba nije bila u vezi znachi da je niko nije hteo a to znachi da joj neshto fali...roba sa greshkom...
Ako je osoba koju su nakon upotrebe vratili znachi da je polovna roba...a ako se bavila i proizvodnjom i dobila dete nije vishe za dalju upotrebu...

Ako si singl, najbolje je otimati nechiji primerak jer chim je u vezi znachi da je kvalitetan.
Ako je osoba ulovila drugu osobu koja ima izrazzene kvalitete potroshachkog drushtva kao shto su velike sise i puno kesha onda te osobine automatski prelaze i na nju.

Ako sami vidimo da smo neuspeshni u drushtvu, mozzemo da se bavimo hohshtaplerajom ili da ugradimo silikone, a zatim s punim pravom zahtevamo "bolje" primerke suprotnog pola za sebe, one koji che josh vishe istachi nash drushtveni polozzaj u potroshachkom drushtvu.

Ako ne uspemo iz prve da nadjemo takvu osobu, pozzeljno je imati dobra kola crvene boje da bi se bolje uochila nasha podobnost, ili majicu sa vrlo, vrlo velikim dekolteom.
Roba se lakshe proda ako je u izlogu.

Generacijo,ponosim se tobom.Mudra,duhovita,jednom reci zena Zmaj.Svaka cast.Uvek nadjes prave reci

Не бих се сложила, особа која за 30 година није нашла особу вредну да јој да било шта у емотивном смислу, која није нашла за сходно да своје емоције подели са неким (или то чини са родитељима, пошто деце, јелте, нема, а пријатељи имају своје емотивне везе) она очигледно има скучен емотивни потенцијал.

Poslednja izmena:
A možda joj je baš toliki potencijal, daje sebe i od sebe kako i koliko može, i onda ta osoba ispunjava svoj potencijal. Smatram da neko takav jeste emotivno zreo, jer tu zrelost vidim kao poznavati sebe i druge, svoje i njihove potrebe i mogućnosti, i time se rukovoditi u svojim težnjama i postupcima.

Back