DA LI JE ISTINA DA OLIVERA VARA DJOKU BALASEVICA

bobanms

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.150
stalno sam u situaciji da se raspravljam sa kojekakvim likovima u vezi toga da je olivera varala i to jos uvek cini djoki kojeg obozavam i mislim da je bog .ne mogu da
u to poverujem pa pored onakog coveka koji u jednoj reci zivot definise
onakav romantik i covek velikog srca . nije mi jasno zato vas molim pomozite mi da saznamo istinu mene su ovde bas obavile crne misli i sumnje u zensku
cud . ne vidim ni jedan razlog zasto bi mu to uradila .
 
Totalno je glupo razmisljati a i polemisati o tome, jedino ako se ovde kojim slucajem sirokom auditorijumu ne obrati Olivera da nam saopsti da li je ili nije varala Djoku. Takve price su proizvod raznih farktora: ljudske zlobe, ljubomore, sujete ali u poslednje vreme se sve vise koriste i u reklamne svrhe.
 
Pa da zasto bi ga varala i ja mislim ipak ta deca pa i taj film nekako mi se
ne uklapa . Deluje mi bas onako nekako idealno.
Ne bih mogao da je zamislim u tim kombinacijama ipak je NS mali grad
sve bi se saznalo brzo . Ovi likovi tvrde da se to desava odavno e to je
za mene potpuno neverovatno jos tvrde da on o tome nema pojma ,
kao sumnjao je ali ....otkud znam stalno se raspravljamo ne znam vise
koliko su me puta vec demantovali dovodeci mi razne novosadske likove
koji su potvrdjivali njihove tvrdnje . E bas sam poceo da sumnjam u svoj
stav ......
 
Jaoj, al' je na ovoj temi živahno..! :lol: Eto dokaza da su i romantičari od krvi i mesa, a iznad svega, svi volimo tračeve! (Kuco, kuco, nikad portparol od tebe za Romantiku! :P )

Bobane, i meni su najporaznije situacije u životu bile kada shvatim da sam pogrešila prema nekome, ili nečemu. Jer se osetim iznevereno od same sebe. Nemoj nikada da prihvataš neku osobu tako jednostrano, pa ćeš se mnogo manje razočaravati. Što kažu - Kad porasteš, kad odrasteš, kaž'će ti se samo! ;)
A mnogi takvu osobu - koja je 'romantik,' 'velikog srca' - u startu vide kao 'patetičara', 'frazera', 'mlakonju'...itd. Misle da se strast ispoljava galamom, grubošću, a ne shvataju da grubost blokira tuđe emocije. Pa i sopstvene. (Psiholozi su na tu temu već što-šta rekli. ;) ) A strast je emocija, zar ne? Osećanje koje, što je snažnije, to se češće pojavljuje u bezbroj maštovitih varijanti. Treba li podsećanje da su romantika i erotika celina? A u seksu do eksplozivnih erupcija dolazi usled emotivnih reakcija, a ne zbog tehničkog zauzimanja određenih poza, i mehaničkih odrađivanja određenih pokreta. :)
Bane, penis nikada nije ni izlazio iz mode, samo što je, kao i sve ostalo, i on lepši kad je u prigodnom pakovanju. :D
Ja mislim kao ? i kao Glorya - gledajte ljudi, breeee, šta imate u svom krevetu, a ne virite u tuđe! :lol:
 

Back
Top