Da li je istina da muškarci dodaju a zene smanjuju broj seksualnih partnera?

Zato što razmišljaš i pišeš kao žena. Niti logike niti objašnjenja. Zapela si kao da ti život zavisi od toga. Razumem te donekle. I ja bih volela da sam musko ali to nam je, što nam je. Ne budi tako isključiva.
Axaxaxaxaxaxa pronasla si se xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa,realno logika ti i nije neki saveznik

Pogodilo te je ovo emotivno,i ovo najbolje potvrdjuje da se zene ne vode logikom,sada projektujes iracionalno u svojoj glavi 1000 teorija tipa zenomrzac ili neka mu je zena uradila to i to itd,vidis da je korijen svega emocija ne logika
Nisi ti, draga, ženomrzac. Ti si žena.
Ja te potpuno razumem.

Nisi ti, draga, ženomrzac. Ti si žena.
Ja te potpuno razumem.
Govoris iz ugla emotivno povrijedjene jedinke,a i uloga advokata zenskog roda je produkt tvoje maste i emocije

Sva ona pitanja od ranije sam ti postavio da logicki bez emocija sama dodjes do odgovora, ali nemas tu sposobnost jer nisi logicko bice,vec si kao emotivno bice sve svela na emotivno personalno glediste,sto tvoji komentari jasno pokazuju

Poslednja izmena:
У једном је у праву. Твоји постови не садрже ни трунку процеса резоновања ( "логике" ) којим си дошао до својих закључака.

Постови су ти искључиво проповедачки, ни мало аналитички.

Генерално гледано, избегаваш дијалектику.

У једном је у праву. Твоји постови не садрже ни трунку процеса резоновања ( "логике" ) којим си дошао до својих закључака.

Постови су ти искључиво проповедачки, ни мало аналитички.
Ako ti tako vidis ok,ali ona sem emotivnog shvatanja svijeta ne vidi nista kao nijedna zena i meni je to sasvim ok

Ja zato i kažem - za ovo nnjesra nisu krivi ni Vučić, ni Tadić, ni Sloba, ni Tito ni Turci ni Englezi ni Švabo već samo i isključivo samo - žene

Jake su one, samo manipulišu...
Nije da manipulisu svjesno treba razumjeti neke stvari

Zene su fizicki slabije od nas,evo kako slabiji moze pobijediti jaceg ,ne moze na otvorenost neku iskrenost i nalet,nego na perfidnost,trik,lukavstvo tako i zene mogu da muskarca pod svoje uzmu

To ne znaci da su zene losa bica,nema tu dobar i los, one su kao fizicki slabiji pol bioloski uslovljenje da budu vise prilagodljive a da bolje manipulisu.Vjeruj da vecina zena ne razmislja tako ali tako radi toga nisu svjesne to je jace od njih

Muskarac ima fizicku snagu pa zbog toga podsvjesno nece biti opterecen svakim detaljom koji ima zena.Zena manipulacijom i lukavstvom neutralise fizicku snagu muskarca i potencijalnu situaciju u kojoj bi on mogao da primjeni tu snagu na njoj, tipa da je osamari itd

Jace vrste teze se prilagodjavaju nego slabije

Zene mogu biti jace po nekim drugim segmentima ali opet nisu jaci pol i ne mogu da budu iskrene i bez manipulacije,nijedna to ne misli tako niti ih roditelji tako vaspitavaju,ali neke stvari su kod svih zena ne svijetu uslovljene nezavisno od nacije,rase,intelekta,socijalnog statusa ili bilo cega drugog

Poslednja izmena:
Ako ti tako vidis ok,ali ona sem emotivnog shvatanja svijeta ne vidi nista kao nijedna zena i meni je to sasvim ok
Миља је прва исказала нетрпељивост према твојим ставовима, мада на реалтивно благ начин.

"Pre ili posle šamarčine?"

"Taman kad pomisliš da ne može gore.."

Ти си јој се касније смејао.

"Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa"

Након тога је дошло до благе ескалације.

Ја такво понашање свакако не подржавам.

У исто време, нисам љубитељ ни проповедача.

Миља је прва исказала нетрпељивост према твојим ставовима, мада на реалтивно благ начин.

"Pre ili posle šamarčine?"

"Taman kad pomisliš da ne može gore.."

Ти си јој се касније смејао.

"Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa"

Након тога је дошло до благе ескалације.

Ја такво понашање свакако не подржавам.

У исто време, нисам љубитељ ни проповедача.
Ona je od pocetka pogresno shvatila moje rijeci,a opet iz iskustva znam da zene u ovakvim temama ne mogu da koriste logiku niti u bilo kakvoj temi,i time ne potcjenjujem je niti je to nesto lose, jednostavno su drugacije bioloski uslovljenje od nas muskaraca,ono ne mogu razumom i logikom da izuce svoje nesvjesne porive itd

Ne mogu da se uzdignu iznad tog personalnog nivoa

Inace ja zene jako volim da se razumijemo, zasto bih gledao zene kao gore od mene,to sto nesto objektivno sagledavam ne znaci da to nesto gledam sa mrznjom a ljudi licno shvate i emotivno nesto sto treba logicki da zakljuce bez emocija onako kul

Zene su kao djeca,imas super inteligentno dijete ali je dijete ne moze logicki da obradi neke stvari u kojima se pronadje nego emotivno to dozivi, nije glupo al nema dar logike,i kada emotivno tumacis onda u svojoj glavi imas pretpostavke i uvjerenja koja nemaju veze sa realnoscu, povrijedjena osoba nema kontakt sa realnoscu,jer ima iluziju da je neko vrijedja,vidis koliki je problem kada nisi logicno nice,za neke stvari je velika prednost biti emotivno bice ali za ovakve nije

Ja Zelenu kao svaku zenu gledam kao dijete zato se i smijem,meni je to simpaticno jer mi je super jasno kako im podsvjest radi i sta ih nesvjesno pokrece

Sujeta i narcisoidnost takodje ozbiljno stete logiku isto kao sto gledanje u ekran cijeli dan ozbilino steti vid,ali to je kod muskaraca.Kod zena nedostatak logike je bioloski uslovljen kod muskaraca to nastaje tokom zivota ako ne rade na sebe,roditelji im dizu ego odmalen,razmaze ih postanu narcisoidni itd

Poslednja izmena:
Нема ту много свесности, она више иде подсвесно и по осећају. Ж.Често умишљају, претерују око свог избора и тако бране своју одлуку било позитивна или негативна. Када нешто уврти у вези мушкарца, онда ту нема помоћи од све своје рационализације

Што би реко Др.Проф.Јово Тошевски, жена све разуме око себе, само себе не разуме !
Ne razumiju ni muskarce,one imaju jaci egzsitencinalni nagon od muskaraca iako je i kod muskaraca super jak ali los njih je 100 puta jaci

Zena ima moc reprodukcije ona stvara zivot jer radja ili po vjernicima ona prenosi zivot a Bog ga stvara

Ali zena i ne treba da ima logiku,zena je bioloski perfektno dizajnirana da produzi vrstu i nadje sebi muzjaka koji ce joj obezbjediti sigurnost za nju i njeno dijete i komfor i luskuz.

Primjer da shvatis koliko zene ne shvataju surovu realnost i logike muskog zivota

One ne shvataju koliko je super tesko biti muskarac a emotivno zele da budu kao muskarci u smislu da osjete tu snagu i da budu jednake kao muski

Ne razumiju da pored presjednika,politicara,biznismena gdje su vecina muskarci i ono sto bi i one htjele da budu,one Logikom ne mogu da uvide da 99 posto bekucncika su muskarci,da 95 posto ljudi po po ludnicama,zatvorima su muskarci,da magacioneri koji nose ludacki teske terete su muskarci,da muskarci svakog dana radeci razlicite bijedno placene poslove rizikuju zivot i zdravlje u najmanju ruku imaju lomove a frakture,neki ostanu i invalidi,da muskarci grade puteve i zgrade na 40 stepeni,a sve to zene ne bi htjele da budu, i da samo 2 posto muskaraca su bogatasi i ljudi koji vode drustvo.A one vide samo tih 2 posto jer to rezonuju sa emocijom ne logikom,emotivno svi bi htjeli komfor i da budu bogati.Ali zene i kada pricaju izmedju sebe o muskarcima,one samo vide muskarce koji vode komforan zivot,lijepe, bogate u odijelu neki pjevac,glumac, politicar, popularni momak iz kraja,gradska faca nrka itd, sve muskarce van toga one ne mogu da vide niti Logikom da tumace npr muski rod

Opet ti kazem logika,ti logicno analiziraj svaku stvar u svojoj kuci, stepenice,krevet, plocice, parket ama sve vidjeces logicno da je sve to produkt rada nekog muskaraca ili nekih muskaraca.I kada zene kazu muskarcima je 100 puta laksi zivot

A ja ne kazem da je lako roditi dijete,odgajiti ga i cistiti ves i prati sudje i to je sve mnogo tesko,ali realno nije isto to i raditi na brodu u sred okeana i oluja na okeanu po sred noci a moras na palubu neki posao imas,rizikujes glavu, u ratu rizikujes glavu u jebenom rudniku rizikujes zivot,a muskarac ako zatreba moze i vaspitavati dijete vise posebno ako je samohrani otac,dok zena nema sanse da moze raditi u rudniku niti nositi teret od 100 kila

Poslednja izmena:
Tačno je za muškarce da se hvale,dodaju.Što se žena tiče mislim da ne smanjuju,samo mudro ćute.😉
Dosta je tu egoizam i sebicnost,koliko dajes toliko i dobijes

Mnogi muskarci bise da imaju mnogo Zena isti ti muskarci nece da ih njihova zena prevari,to je sebicno,i zenskarosi ce sjutra imati cerku npr i znas kako paze sa kim izlazi njihova cerka,a oni kada su bili mladi spavali su sa mnogo zena i te zene ili djevojke sta god imaju oceve,ono sto su oni uzeli sada nece da daju i to je egoizam

Da bi te ljudi castili moras i ti njih da castis to je prirodni zakon

Po meni je koncept braka jako lazan posebno kod Balkanaca msm gadi mi se koliko je to lazno i licemjerno

Tajodje i mnoge zene nece da ih muz vara i kaze one su lojalne a to sto je u 20 im bila sa more likova to nema veze,pa kaze ovom starijem nisi vise mlad,a mozda lik zivi mladost sa 30 koju nije imao sa 20,ona se heftala sa 20 a on sa 30 poenta je ista

Ljudi su sebicni samo bise da uzivaju oni a ono ni sto sami nisu zahtjevaju od drugog

Ona je od pocetka pogresno shvatila moje rijeci,a opet iz iskustva znam da zene u ovakvim temama ne mogu da koriste logiku niti u bilo kakvoj temi,i time ne potcjenjujem je niti je to nesto lose, jednostavno su drugacije bioloski uslovljenje od nas muskaraca,ono ne mogu razumom i logikom da izuce svoje nesvjesne porive itd
Имаш утиске засноване на интуицији али немаш логичка оправдања за исте. То указује на то да сматраш да твоја интуиција не треба да се проверава јер је изузетно поуздана. Самим тим, од читалаца очекујеш да ти верују на реч ( другачије не могу, јер са њима не делиш поступке којим си дошао до својих закључака а које би могли самостално да провере. ) Мото науке је "Нулиус ин верба" што значи "Никоме на реч." Твој мото је "Моја интуиција је савршена, зато ми верујете на реч!"

Зато би требао да промениш ник у "интуитивни" или "подсвесни" јер те то много боље описује, као и да престанеш да тврдиш како се ти нешто специјално ослањаш на свест.

Ja Zelenu kao svaku zenu gledam kao dijete zato se i smijem,meni je to simpaticno jer mi je super jasno kako im podsvjest radi i sta ih nesvjesno pokrece
Ok. Neka bude tako. Neću više iznositi svoje mišljenje.
Drago mi je da sam te nasmejala, bar je nešto dobro proizišlo iz svega ovoga.

Ok. Neka bude tako. Neću više iznositi svoje mišljenje.
Drago mi je da sam te nasmejala, bar je nešto dobro proizišlo iz svega ovoga.

Inace nisu mi sve zene mile neke su mi odvratne, to opet nema veze sa polom,ja licno volim kada je zena tu sa svim svojim sto je cini zenom nemam ja nista protiv toga koliko god to nekad bez emocija i brutalno iznesem.Ta neka razlika izmedju nasih polova je mnogo lijepa a danasnje drustvo gleda da po svaku cijenu tu razliku izbrise trujuci polove da se mrze izmedju sebe

Ja sada ako hocu ne znam npr da muvam zenu znam da moram da je dovedem u stanje emotivnog disbalansa i uzrujanosti da bi danima bio u njenoj glavi,a opet da li sam to ja ili sam to kao manipulativni drugi lik,treba biti svoj u sustini,svaki zanat se nauci nije to problem,ali ici sa zadnjim planom pitanje je ljudskosti

Npr ja sam na forumu analticki ili smaraliticki za neke nebitno,i tako se postavljam ne idem ovdje van analize a mogu uci u bilo koju ulogu i biti uspjesan jer nisam intelektualac koji ima iluzije,vec sam brutalni intelektualac ono sto vecina drugih ne zele da budu a mogu i bolje od mene

Ja ako hocu mogu da udjem u bilo koju ulogu i to moze svaki Intelektualac ako hoce

Poslednja izmena:
Inace nisu mi sve zene mile neke su mi odvratne, to opet nema veze sa polom,ja licno volim kada je zena tu sa svim svojim sto je cini zenom nemam ja nista protiv toga koliko god to nekad bez emocija i brutalno iznesem.Ta neka razlika izmedju nasih polova je mnogo lijepa a danasnje drustvo gleda da po svaku cijenu tu razliku izbrise trujuci polove da se mrze izmedju sebe

Ja sada ako hocu ne znam npr da muvam zenu znam da moram da je dovedem u stanje emotivnog disbalansa i uzrujanosti da bi danima bio u njenoj glavi,a opet da li sam to ja ili sam to kao manipulativni drugi lik,treba biti svoj u sustini,svaki zanat se nauci nije to problem,ali ici sa zadnjim planom pitanje je ljudskosti
Ma nema veze, sve ok.

Msm ti si meni od pocetka ok likusa,ali opet kazem kao zena bioloski se solidariises sa svojim polom,sve je meni to jasno
A, nećemo sada da se slizujemo. Nisam ok " likuša " , inače bi bar pokušao da razumeš šta pričam.
Neka ti bude dovoljno što si odneo pobedu i sveo žene na dečiji nivo.
Rekoh, nema veze.
Ni prvi ni poslednji.
Imaš podršku muškaraca, da li ti treba više od toga? Ja bih bila zadovoljna na tvom mestu. Budi ponosan.

Tema inspirisana komentarima u prethodnoj.
AI:
Zaključak istraživanja: Istina je.

Glavni razlozi zašto muškarci dodaju, a žene smanjuju broj partnera su:

Dvostruki standardi: Veći broj partnera se kod muškaraca smatra „uspehom“, a kod žena „promiskuitetom“.

Način brojanja: Muškarci češće procenjuju (zaokružuju na više),
dok žene taksativno nabrajaju (i lakše izostavljaju „nebitne“ epizode).

Socijalni pritisak: Istraživanja sa detektorom laži pokazuju da su rezultati oba pola skoro identični kada ispitanici misle da ne mogu da slažu.
Pa mislim da ima istine. Muškarci povećavaju broj partnerki jer hoće da ispadnu šmekeri
Žene smanjuju jer ne žele da izgledaju kako da su lake
Ukratko, većina ljudi laže oko broja partnera

Back