- Poruka
- 102.026
Taj jezivi osećaj da će nešto poći po zlu? Naučnici kažu da možda nije anksioznost - bukvalno bi moglo biti sećanje iz budućnosti.
Šta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
živo me interesuje koji naučnici to tvrde....Pogledajte prilog 1889590
Taj jezivi osećaj da će nešto poći po zlu? Naučnici kažu da možda nije anksioznost - bukvalno bi moglo biti sećanje iz budućnosti.
Šta mislite o tome?

Kognitivna neuronaučnica dr Džulija Mosbridž i parapsiholog dr Din Radin sproveli su studije koje pokazuju da naš mozak registruje merljivu aktivnost do 5 sekundi PRE nego što se značajan događaj zaista dogodi - čak i kada je događaj potpuno slučajan. EEG testovi su pokazali da su ispitanici imali fiziološke skokove pre nego što su videli negativne slike, a ne posle. Radinovi nalazi su uspešno ponovljeni trideset puta!živo me interesuje koji naučnici to tvrde....![]()
Samo sinhronicitet sa univezumom preko sposobnosti koje verovatno svi imamo, ali ne znamo svesno da upotrebimo a inace geneticko nasledje/pamcenje. Nosimo informacije svojih predaka do od pocetka zivota.Pogledajte prilog 1889590
Šta mislite o tome?
Dodatno (a već sam o tome otvarao temu): enterični nervni sistem - 500 miliona neurona koji oblažu naša creva - je u stalnoj, dvosmernoj komunikaciji sa mozgom putem vagusnog nerva. Neki istraživači sada misle da ova osa creva-mozak može obrađivati „buduće signale“ koje još nismo svesno registrovali.
Čak je i CIA deklasifikovala dokumenta koja potvrđuju istraživanje prekognicije, dodajući neočekivani kredibilitet ovoj teoriji!
Prdež pomože da ne izgubiš pamćenje (dobiješ alchajmer). Otvarao sam temu o tome. Naučno dokazano.secanje iz buducnosti?
a prdez je pasulj iz proslosti?
mislis mirisi proslosti te obuhvatePrdež pomože da ne izgubiš pamćenje (dobiješ alchajmer). Otvarao sam temu o tome. Naučno dokazano.
Da. I sve se setišmislis mirisi proslosti te obuhvate![]()
Zanimljiva teorija, iako u suprotnosti sa svim što vjerujem, da je ovaj život koji danas živimo, rekapitulacija svih dosadnašnjih života, ali ako uzmemo u obzir da vrijeme nije linearno, onda bi ovaj život mogao biti miks rekapitulacije svih prošlih, sadašnjih i budućih...Da li je instinkt zapravo sećanje iz budućnosti?
Ne, do horoskopa je.Pogledajte prilog 1889590
Šta mislite o tome?
Pogledajte prilog 1889590
Šta mislite o tome?
Alergiju ili strah?...moguće je
da je to i uslovni reflex...
...zaradio sam alergiju na bršljan
slučajno baveći se u početku baštovanstvom u CH
kasnije sam to sebi objasnio da sam kao dijete uobrazio
da je to sklonište zmija
iako sa njima nemam nesporazuma...
Šta mislite o tome?