Da li je IN startovati momka?Ili momci prvi krecu u akciju?Za koju ste opciju?

O.K. drago mi je da su podjednako zastupljena oba misljenja.Vec sam se zabrinula da nema vise pravih muskaraca, i da su svi postali shonje koje samo gledaju iz prikrajka i nista ne preduzimaju.Bravo za one tipove koji krecu u akciju, mada opet ne pamtim kada je mene prvi momak startovao.Ili ste momci suvise spori ili kod nas mora sad za sad da bude.U svakom slucaju pozdravljam danasnje dzentlmene ali svakako i devojke koje prve preuzimaju inicijativu.Svaka cast!!

topmodelsica:
Isto je i kod mene tako! Ne mogu da verujem, i ja imam savrsenih 5 godina, a prva sam prisla decku! :D
E svaka tebi cast devojko za tih 5 godina!!!!!!!bravo.Nego da te pitam.. Da li ti nekada sve to prelazi u naviku?Imam drugaricu koja je sa momkom isto toliko, a jedan dan je sve super i extra, a posle nekog vremena mosli da se ohladila, da joj treba promena, neko drugi i da je sve navika.Sta mislis?

Pobogu, pa prokleti 21. vek je. U normalnim zemljama nije bezveze kada zena vuche za mishka mushkarca u krevet, a ovde vam je toboze bezveze da vi pridjete mushkarcu. Znachi, treba vam ukinuti i pravo glasanja sa takvim stavovima...Mislim, daleko od toga da sam despot ili imam bilo shta protiv zena, apsolutno sam za izjednachenje svih prava sa mushkarcima, samo me ovako glupe izjave izvedu iz takta...

rastamann:
Pobogu, pa prokleti 21. vek je. U normalnim zemljama nije bezveze kada zena vuche za mishka mushkarca u krevet, a ovde vam je toboze bezveze da vi pridjete mushkarcu. Znachi, treba vam ukinuti i pravo glasanja sa takvim stavovima...Mislim, daleko od toga da sam despot ili imam bilo shta protiv zena, apsolutno sam za izjednachenje svih prava sa mushkarcima, samo me ovako glupe izjave izvedu iz takta...

Nema ovde ko kome da prilazi, u Uzicu, svi ce radije da nadju nekog sa kim ce da ih upozna sestra ili drugarica... :roll:

Back