Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Да ли је идолатрија кућних љубимаца отишла предалеко?
Deluje mi preterano. Mislim, šta znači psu ogrlica? I to preskupa.
Samo iz tog razloga. Svako ima pravo da troši svoje pare kako hoće.
Ovo mislim da je više pokazivanje statusa a ne idolatrija.
Deluje mi preterano. Mislim, šta znači psu ogrlica? I to preskupa.
Samo iz tog razloga. Svako ima pravo da troši svoje pare kako hoće.
Ovo mislim da je više pokazivanje statusa a ne idolatrija.
Ja se secam jednom kad sam bio u pet shop-u udje neki mladji par (pretpostavljam da su par) i ono gledaju oko neke stvari za mačku, uzeše neke zezalice, igračke, malo neke hrane (naravno onu najskuplju), rekao bi jedna ono rutinska, neobavezna kupovina bez nekog posebnog povoda, ono dodjoše do kase i račun boom 10 hiljada, i nista ono platili lepo, pokupili to sto su uzeli i otisli (pritom zaista ne deluju ništa posebno, u smislu ono izgleda, garderobe na njima, obuće i šta ja znam, onako sasvim obični i rekao bi relativno skromnog izgleda) , ja i ona devojka što je tamo radila onako gledamo se u šoku i ne progovaramo i tek ono nakon nekog vremena i nakon što jestanje šoka malo popustili, kao wooow , jel si videla/jel si video, kao kako ljudi tako iz čista mira, neobavezno na mačku potrošiše 10 hiljada, ono ili baš mnogo vole tu mačku ili imaju viška para za proseravanje i zajebanciju, ali u svakom slučaju delovalo nam je kao prilično jedna nadrealna scena, mislim ja kada bi mogao na mačku da potrošim 10 hiljada (i tako odjednom istresem 10 soma na tako zezalice i grickalice za mačku) pa verovatno ne bi ni sedeo sad ovde nego bi se negde na obali Brazila ili na Karibima brčkao u okeanu sa egzotičnim lepoticama i jeo pohovane banane i neke tamošnje vrste povrća i ribe za koje nikad nisam ni čuo.