Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 50.758
Pa nema od toga nista, ne damo Kosovo.Ништа они не отварају, него би да затворе оно што су одавно отворили.
Pa nema od toga nista, ne damo Kosovo.Ништа они не отварају, него би да затворе оно што су одавно отворили.
dogorelo bi kada bi shvatili koliko je vucic zaduzio srbiju, i koji je njegov %, provizija, mitoУпрао због ових ствари о којима говориш сам и покренуо ову тему![]()
Цепање је почело јако давно ,још када су Савезници поклонили титу Краљевину Југославију да од њествори свој експеримент са ограничним трајањем.dogorelo bi kada bi shvatili koliko je vucic zaduzio srbiju, i koji je njegov %, provizija, mito
litijum racunajte da mora da se kopa, samo da se servisira dug sRbije, to ce duca negre da vam sredi - srbija nece videti zutu banku od litijuma, samo ce se placati dugovi
srbija ne da ne moze da vrati kosovo, nego cerupanje tek sada pocinje, i to sve zahvaljuci izdajniku vucicu, i sekti sns
ja bih to sve pohapsio i proglasio bankrot - rekao bih da je vycic nezakonito zaduzio zemlju, i da zato robija sada, a para nema... kada je mogao island, moze i srbija
ne bih franncuskim i nemackim bankarima dao zutiu banku, samo bih ih odyebao, bankrot, ajde dzada iz srbije, MRS
U SVAKOJ DRUGOJ VARIJANTI RASTURICE SRBIJU KOMPLET, A NE DA CETE DA VRACATE KIM
I to je opravdanje vuciciju za gazenje ustava, prezaduzivanje, kriminal i izdaju drzave?Цепање је почело јако давно ,још када су Савезници поклонили титу Краљевину Југославију да од њествори свој експеримент са ограничним трајањем.
Његови наследници и данас воде Србију под ЕУ& САД агендом.
SAD ne vole da netko bude posrednik pored njih samih.Ko god da je posrednik, ne ide bez Rusije ili Kine. Treba da postoji balans po ovom pitanju jer je tako i pocelo.
Оправдања нема ни за њега ни за оне пре њега.Кад то допре до свести Срба , ваљда ћемо доћи себи.I to je opravdanje vuciciju za gazenje ustava, prezaduzivanje, kriminal i izdaju drzave?
А зашто би то требало да буде релеванто за нас ???SAD ne vole da netko bude posrednik pored njih samih.
Mali smo, siromašni, okupirani i okruženi NATO zemljama. Za sad ne možemo ništa. Dokle god SAD drži EU, UN, SB i sve ostale organizacije, Kosovo im i dalje treba da diluju drogu sa Albancima, peru pare i finansiraju svoje ratove - nemoćni smo.Народна мудрост каже :"Ја теби мали прст, а ти би читаву руку"
Предуго траје попустљива политка према самозваним " господарима света" када је у питању окупирана територија Косова и Метохије.Да ли сно (најзада !!!) стигли до оне црвене линије преко које не може да се прелази?
Pogledajte prilog 1251879
Pogledajte prilog 1251880
Pogledajte prilog 1251881
ja samo znam da moja porodica iz Banata vec 100 godina odvaja za tamo neke kosovare. oni kao pijavice samo cmukaju pare a ne doprinose nicemu... just sayin'То је малудишни став који многим Србима служи као изговор и оправдање.То даје крилца и оним " Србима" у Србији који су на САД&ЕУ јаслама или финансијски или идеолошки.
Па шта ? Хоћеш да кажеш да нам је кроз историју било много боље, па су Срби ипак претекли часно.Mali smo, siromašni, okupirani i okruženi NATO zemljama. Za sad ne možemo ništa. Dokle god SAD drži EU, UN, SB i sve ostale organizacije, Kosovo im i dalje treba da diluju drogu sa Albancima, peru pare i finansiraju svoje ratove - nemoćni smo.
Pa i mi i ostali svet nesto ne volimo, pa neki red treba da se zna.SAD ne vole da netko bude posrednik pored njih samih.
Zato što SAD vedri i oblači.А зашто би то требало да буде релеванто за нас ???
И ? Штас тим? И Хитлер је ведрио и облачио ?Zato što SAD vedri i oblači.
I saranjuje,nema dana kad u cemerici nema pucnjave i mrtvih.Poceo gradjanski rat.Zato što SAD vedri i oblači.
Радета, политика је уносно занимање и то се користи.У њој профитирају људи без морала аона мањина пристојног света се гура на маргину и нема суштинског уплива на политчка опредељења земље.Али ми смо ти који смо им то омогоћили својим гласањима. Нисмо бољи од њих и то се показује константно.Meni je prekipelo peko kulca sa ovim politicarima.Ovo je dno dna ko je sve politicar i ko je na vlasti.
Ja ne,moj otac da ustane iz groba i kandiduje se za predsednika ne bi izasao da glasam.Toliko mi se smucilo ko sve vodi ovu drzavu.Радета, политика је уносно занимање и то се користи.У њој профитирају људи без морала аона мањина пристојног света се гура на маргину и нема суштинског уплива на политчка опредељења земље.Али ми смо ти који смо им то омогоћили својим гласањима. Нисмо бољи од њих и то се показује константно.
Nigdje veze. Hitler nije vedrio i oblačio, već je izazvao svjetski sukob u kojem je poražen.И ? Штас тим? И Хитлер је ведрио и облачио ?
Iz Briselskog centralnog komiteta nas zamajavaju po svim tačkama već..... pa dve decenije.