Да ли је и српској политици и политичарима најзад догорело до ноката?

vučji čopor

Legenda
Poruka
62.826
Народна мудрост каже :"Ја теби мали прст, а ти би читаву руку"
Предуго траје попустљива политка према самозваним " господарима света" када је у питању окупирана територија Косова и Метохије.Да ли сно (најзада !!!) стигли до оне црвене линије преко које не може да се прелази?
1667825923186.jpeg

1667825958004.jpeg

1667825995988.jpeg

deda tripko

Aktivan član
Poruka
1.950
Zao mi one srbadije iz juznih krajeva, ali ovi mitrovcani sto veci deo svog zivota provode dilujuci,svercujuci i ostalo sa siptarima oni mi se gade (necko, nemoj odmah da mi se pronadjes)
Za njih mi placamo, za njih mi odvajamo od usta.
A sto se tice crvene linije nje nema. jel lepo rekao hill da se ne mesa Srbija u kosovska posla? jeste tkd mozemo samo da negodujemo online i to je to

MOST6

Elita
Poruka
23.999
Предуго траје попустљива политка према самозваним " господарима света" када је у питању окупирана територија Косова и Метохије.Да ли сно (најзада !!!) стигли до оне црвене линије преко које не може да се прелази?
Pogledajte prilog 1251879

Pogledajte prilog 1251880

Pogledajte prilog 1251881
:hahaha: Je vas Vučić loži, a ti mu slijepo vjeruješ i ne vidiš da radi budalu od tebe. :lol:

A sad ozbiljno. Žalosno je koliko padaš na politički folklor, laži i koliko si povodljiv. :roll:

Sad da ti objasnim nešto pa ti shvati ako si u stanju.

1) Nema crvene linije

2) Vučić neće napraviti baš ništa povodom automobilskih registracija; sve to je samo dimna zavjesa i politička igra za unutarnje potrebe

3) Vojska Srbije nije u stanju pripravnosti i neće intervenirati radi fakin registarskih tablica

4) Vučić je naložio svoje birače, uvalio im kajlu riječima "Nema predaje!" i zadržao njihovo povjerenje bez potrebe da više išta poduzme po tom pitanju

Kerkyra

Legenda
Poruka
50.805
Pogledajte prilog 1251879

Pogledajte prilog 1251880

Pogledajte prilog 1251881
Jeste, ovakvoj politici gde Srbija cini sve a tzv Kosovo nista, odzvonilo je, a cin i mi se i uopste toj ideji da Brisel bude posrednik, to se pokazalo neuspesnim.

Lancier

Veoma poznat
Poruka
11.780
Jeste, ovakvoj politici gde Srbija cini sve a tzv Kosovo nista, odzvonilo je, a cin i mi se i uopste toj ideji da Brisel bude posrednik, to se pokazalo neuspesnim.
Iz Briselskog centralnog komiteta nas zamajavaju po svim tačkama već..... pa dve decenije.

vučji čopor

Legenda
Poruka
62.826
:hahaha: Je vas Vučić loži, a ti mu slijepo vjeruješ i ne vidiš da radi budalu od tebe. :lol:

A sad ozbiljno. Žalosno je koliko padaš na politički folklor, laži i koliko si povodljiv. :roll:

Sad da ti objasnim nešto pa ti shvati ako si u stanju.

1) Nema crvene linije

2) Vučić neće napraviti baš ništa povodom automobilskih registracija; sve to je samo dimna zavjesa i politička igra za unutarnje potrebe

3) Vojska Srbije nije u stanju pripravnosti i neće intervenirati radi fakin registarskih tablica

4) Vučić je naložio svoje birače, uvalio im kajlu riječima "Nema predaje!" i zadržao njihovo povjerenje bez potrebe da više išta poduzme po tom pitanju
Упрао због ових ствари о којима говориш сам и покренуо ову тему :rtfm:

vučji čopor

Legenda
Poruka
62.826
Zao mi one srbadije iz juznih krajeva, ali ovi mitrovcani sto veci deo svog zivota provode dilujuci,svercujuci i ostalo sa siptarima oni mi se gade (necko, nemoj odmah da mi se pronadjes)
Za njih mi placamo, za njih mi odvajamo od usta.
A sto se tice crvene linije nje nema. jel lepo rekao hill da se ne mesa Srbija u kosovska posla? jeste tkd mozemo samo da negodujemo online i to je to
То је малудишни став који многим Србима служи као изговор и оправдање.То даје крилца и оним " Србима" у Србији који су на САД&ЕУ јаслама или финансијски или идеолошки.

Lancier

Veoma poznat
Poruka
11.780
То је малудишни став који многим Србима служи као изговор и оправдање.То даје крилца и оним " Србима" у Србији који су на САД&ЕУ јаслама или финансијски или идеолошки.
Taj malodušni stav je nešto što se projektuje u svim medijima u Srbiji. I ovde kad čitam neke botove - tu su po zadatku da projektuju strah, malodušnost i pasivnost u vezi svega što ima ikakve veze sa nacionalnim interesima, idejama, kulturom.... Sa vremenom, samo se intenzitet toga povećava.

vučji čopor

Legenda
Poruka
62.826
Pa nema sta, i oni sami iz Brisela uvidjaju neuspeh svoje politike i to sto su bili popustljivi prema tzv. Kosovu i njihovim liderima.

Sada opet stvaraju nestabilnost i tome se nekako mora stati na put.
Мислим да они ништа не увиђају него и даље терају по свом плану од времена када су здушно , војно окупирали Косово и Метохију а труде се свим силама да поитчки ту окупацију прошире и на Прешво, Бујанвац и Медвеђу лажним пописом.

Kerkyra

Legenda
Poruka
50.805
Мислим да они ништа не увиђају него и даље терају по свом плану од времена када су здушно , војно окупирали Косово и Метохију а труде се свим силама да поитчки ту окупацију прошире и на Прешво, Бујанвац и Медвеђу лажним пописом.
Mislis, ovim popisom?

vučji čopor

Legenda
Poruka
62.826
Догорело им је до ноката у смислу да неће више моћи да седе на две столице.

Само на једној, западној.
Ја мислим да они уопште не седе , него цупкају између две столице.

Lancier

Veoma poznat
Poruka
11.780
Ја мислим да они уопште не седе , него цупкају између две столице.
Postavila ih je zapadna stolica, a kao nešto su hteli da se dodatno obezbede pa su cupkali ka istočnoj. Sad im je zapadna počela da im zavrće uši i da objašnjava da postoji samo jedna stolica.
Vreme je da ih sve zajedno lepo nogiramo gde im je mesto.

vučji čopor

Legenda
Poruka
62.826
Ne verujem da ce uspeti sve i ako to hoce.

Sada pomazu Ukrajini a i sami su u krizi tako da ne verujem da bi im otvaranje jos jednog zarista odgovaralo.
Ништа они не отварају, него би да затворе оно што су одавно отворили.