- Poruka
- 4.854
Do sada nismo pričali o detinjstvu i njegovom uticaju na naš sadašnji život.
Da li je i kako detinjstvo uticalo na vaš sadašnji život?
Da li se sećate vašeg detinjstva?
Foto: Pixabay.com
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogi se vracaju gde su rodjeni i odrasli ,nije to dzabe da nas vuce tamo nesto,pa onda sto smo uopste odlazili da jurimo pare,zbog rodjaka ne mogu da dobijem dedovinu do koje mi je stalo, gde bih ziveo gde sam provodio raspuste
Naravno da jeste uticalo na sve moguće načine, i naravno da se sećam prilično, a nekad i natprosečno dobro. Neki upečatljivi momenti su iz uzrasta od čak 2 godine u šta bi mi malo ko poverovao.Da li je i kako detinjstvo uticalo na vaš sadašnji život?
Da li se sećate vašeg detinjstva?
Izgleda da iz nekog razloga zene se bolje secaju tog najranijeg detinjstva, tako da me ne cudi nimalo da se secas necega kad si imala 2 godine. Vise puta sam cuo od neke da se seca neceg iz tog perioda pa cak i ranije. Ja se ne secam tako daleko - mozda negde od 3ce godine - secam se da sam imao boginje i da je to bilo prilicno neprijatno. Ne secam se koliko sam bio mali. Ja samo znam da sam bio fasciniran svetom i zeljan da naucim sve sto se moze nauciti.Naravno da jeste uticalo na sve moguće načine, i naravno da se sećam prilično, a nekad i natprosečno dobro. Neki upečatljivi momenti su iz uzrasta od čak 2 godine u šta bi mi malo ko poverovao.
U neku ruku jeste uticalo, mada to je ste neka složenija priča.Da li je i kako detinjstvo uticalo na vaš sadašnji život?
Pa i ne baš, znam da je tu bilo dosta negativnosti koje sam gledao da zaboravim, neka pozitivna sećanja su tu mada količinski ih i nema naročito mnogo.Da li se sećate vašeg detinjstva?
Detinjstvo traje do punoletstva, do 18-te godine.Sad se nesto mislim - do koje godine se smatra da je 'detinjstvo' ?
Izgleda da iz nekog razloga zene se bolje secaju tog najranijeg detinjstva, tako da me ne cudi nimalo da se secas necega kad si imala 2 godine. Vise puta sam cuo od neke da se seca neceg iz tog perioda pa cak i ranije. Ja se ne secam tako daleko - mozda negde od 3ce godine - secam se da sam imao boginje i da je to bilo prilicno neprijatno. Ne secam se koliko sam bio mali. Ja samo znam da sam bio fasciniran svetom i zeljan da naucim sve sto se moze nauciti.
ne nego do 25.,tada konačno sazreva skroz mozakDetinjstvo traje do punoletstva, do 18-te godine.