bmaxa
Buduća legenda
- Poruka
- 49.354
Pa ne znam, zadovoljstvo je zhivotinjska osobina...jedino covek ubija iz zadovoljstva ,sto ga cini "jedinstvenim"
Pa ne znam, zadovoljstvo je zhivotinjska osobina...jedino covek ubija iz zadovoljstva ,sto ga cini "jedinstvenim"
Zhivotinje se ne bave politikom… no razumeju da ako urade neshto da tje popiti kaznu, i to ne rade...Zivotinje itekako imaju inteligenciju, imaju li savet?? Ili samo roditeljski instinkt, da pomazu I drugim vrstama, neke, u odredjenim situacijama, Ali kada su napadacki nastrojene I naude nekome drugoj jedini I bez povoda nece se kajati, cak mozda ni pamtiti.
Znači da smo životinje... ili su pak životinje ljudi?Pa ne znam, zadovoljstvo je zhivotinjska osobina...
Izbor za Alfa muzjaka nije politika? Ne biraju radilice sledecu maticu??Zhivotinje se ne bave politikom… no razumeju da ako urade neshto da tje popiti kaznu, i to ne rade...
Sta zelis da mi kazes, da se u zivotinjskom svetu predatori bave sportskim lovom i ribolovom? Gnjurac ulovi ribu i onda njenu glavu okaci iznad gnezda? Tigar trazi svoje zrtve zato sto cuje glasve u glavi?Pa ne znam, zadovoljstvo je zhivotinjska osobina...
Skrenuo si malo, zhivotinje non stop trazhe zadovoljstvo, jer to je chisto osetjaj koji stvara dopamin. Chovek je to odneo na vishi nivo, ali radi seSta zelis da mi kazes, da se u zivotinjskom svetu predatori bave sportskim lovom i ribolovom? Gnjurac ulovi ribu i onda njenu glavu okaci iznad gnezda? Tigar trazi svoje zrtve zato sto cuje glasve u glavi?
Pa ne znam bash da li je politika, jer se to u zhivotinjskom svetu radi silom, a politika je stvorena da dobijesh iste stvari bez upotrebe sile...Izbor za Alfa muzjaka nije politika? Ne biraju radilice sledecu maticu??
Objasni mi to zivotinje traze zadovoljstvo konkretnim primerima. Sada razmisli malo o sledecem,jedino covek ubija iz zadovoljstva i nanosi drugima povrede iz cistg zadovoljstva. Do pre koju stotinu godina covek je javno mucio drugog coveka na najperverznije nacine i, to pred sirokom publikom. Tako nesto ne postoji u zivotinjskom svetu. Pedofilija nekrofilija sadomazohizam,...ne postoji u zivotinjskom svetu. Jedino covek poseduje autodestruktivni nagon,zivi u smecu i unistava svoju zivotnu sredinu . Bruka je reci covek je zivotinja,to bi bila uvreda za zivotinjeSkrenuo si malo, zhivotinje non stop trazhe zadovoljstvo, jer to je chisto osetjaj koji stvara dopamin. Chovek je to odneo na vishi nivo, ali radi se
o istoj stvari...
otkud znas sta oseca lav dok ubija mlade bivseg vodje copora?Objasni mi to zivotinje traze zadovoljstvo konkretnim primerima. Sada razmisli malo o sledecem,jedino covek ubija iz zadovoljstva i nanosi drugima povrede iz cistg zadovoljstva. Do pre koju stotinu godina covek je javno mucio drugog coveka na najperverznije nacine i, to pred sirokom publikom. Tako nesto ne postoji u zivotinjskom svetu. Pedofilija nekrofilija sadomazohizam,...ne postoji u zivotinjskom svetu. Jedino covek poseduje autodestruktivni nagon,zivi u smecu i unistava svoju zivotnu sredinu . Bruka je reci covek je zivotinja,to bi bila uvreda za zivotinje
To nema veze sa uzivanjem nego je povezano sa evolucijom ,produzava svoju vrstu . Da li kod zivottinja postoji sadisticko uzivanje pri eliminaciji iste vrste ,da ili ne. Nacin na koji covek ubija je nezamisliv u zivotinjskom svetu. Dacu ti primer, dvoje pripadnika IS muz i zena sa nemackim drzavljanstvom su u Siriji na ocigled njene majke ubili petogodisnju devojcicu tako sto su je vezali lancem za resetku i ostavili da umre na suncu od dehidracije. To je uzivanje, gledati neciju agoniju i pri tome se ne radi o produzetku sopstvene linije, kao sa tvojim promerom lava koji podavi mladunce konkurentaotkud znas sta oseca lav dok ubija mlade bivseg vodje copora?
zar malo pasa ubije ljude , pa i svoje vlasnike?
zabelezeno je dosta slucajeva kad zivotinje ubijaju druge zivotinje a ne radi se o ishrani
https://nationalgeographic.rs/priro...ubijanje-mladunaca-utice-na-rast-testisa.html
Izbor za alfa muzjaka je cista snaga,nista vise od toga.Izbor za Alfa muzjaka nije politika? Ne biraju radilice sledecu maticu??
Parcov je životinja koja najbolje preživljava pa ti vidi.Čovek jeste životinja i to najbliža pacovima koji tamane svoje ako im stoje na putu.
Kod pacova nema empatije samo potreba.
Ради се се о допамину, као што рекох. Човек испуњава животињски инстинкт радећи такве ствари… рекао сам већ у претходној поруци,Objasni mi to zivotinje traze zadovoljstvo konkretnim primerima. Sada razmisli malo o sledecem,jedino covek ubija iz zadovoljstva i nanosi drugima povrede iz cistg zadovoljstva. Do pre koju stotinu godina covek je javno mucio drugog coveka na najperverznije nacine i, to pred sirokom publikom. Tako nesto ne postoji u zivotinjskom svetu. Pedofilija nekrofilija sadomazohizam,...ne postoji u zivotinjskom svetu. Jedino covek poseduje autodestruktivni nagon,zivi u smecu i unistava svoju zivotnu sredinu . Bruka je reci covek je zivotinja,to bi bila uvreda za zivotinje
Мали број ипак не жели да буде као пацови. Искуствено, то је тежи пут и може се пренети само учењем… то се не преноси генима...Čovek jeste životinja i to najbliža pacovima koji tamane svoje ako im stoje na putu.
Kod pacova nema empatije samo potreba.
zavisi od ugla posmatranja.Ako posmatras antropoloski covek je deo zivotinjskog sveta,religijski covek je poseban jer za razliku od zivotinje "ima" dusu.Ради се се о допамину, као што рекох. Човек испуњава животињски инстинкт радећи такве ствари… рекао сам већ у претходној поруци,
човек је то дигао на виши ниво, али побуде су животињске… људи се задовољавају гледајући како други пате, не видим ту ништа узвишено
и духовно...
Јесмо, зато што у нас није урођена духовна компонента кад се родимо, него стицајем околности такви можемо постати, учећи кроз живот.Da li smo danas zivotinje ?
stvar posmatranja,postujem tvoj stav ali imamo razlicite pogledeЈесмо, зато што у нас није урођена духовна компонента кад се родимо, него стицајем околности такви можемо постати, учећи кроз живот.
Не верујем да је то могло доћи без спољне интервенције...
Ja bih rekao da veliki broj ljudi ne pripada rodu pacova, ali ona manjina zarazi mnogo ljudi svojim besnilom.Мали број ипак не жели да буде као пацови. Искуствено, то је тежи пут и може се пренети само учењем… то се не преноси генима...
naravno da jesmo zivotinja , ponasanje nekulturih osoba je isto kao i kod zivotinja, genetski veoma slicni itd itd.Šta mislite? Po teoriji evolucije svakako jesmo, ali po nekim svetim knjigama čovek je uzvišenije biće od životinje. Moje mišljenje je da jesmo, sve što nas odvaja od ostatka drugih organizama je malo razvijeniji mozak i ništa više.
Јесмо. И ми смо жива створења, тј, животиње. Само је животиња у нашем језику добила другачији контекст, жива бића која нису биљке и људи.Šta mislite? Po teoriji evolucije svakako jesmo, ali po nekim svetim knjigama čovek je uzvišenije biće od životinje. Moje mišljenje je da jesmo, sve što nas odvaja od ostatka drugih organizama je malo razvijeniji mozak i ništa više.