Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 10.262
Ko hoće da se leči. A neke i na silu treba.Leciti,ne osudjivati.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko hoće da se leči. A neke i na silu treba.Leciti,ne osudjivati.
Sila pripada Bogu.Ko hoće da se leči. A neke i na silu treba.
Pa, alkoholičare npr. i policija zna odvesti na lečenje.Sila pripada Bogu.
Deca se ne batinaju.Deca se vaspitavaju.Najveći greh prema svojoj deci je ne batinati ih. Decu obavezno treba tući. Zato što je zabranjeno batinanje dece, zato ceo svet i ide u krivom smeru!
Batina je isto jedno od vaspitnih sredstava.Deca se ne batinaju.Deca se vaspitavaju.
Kojim sudom sudis, tim ce ti se sudom suditi.Batina je isto jedno od vaspitnih sredstava.
Па дружиш се са атео медиокритетима сличном себи, зато их никад ниси ни срео... А и да јеси, са којом памећу би их препозно?Хришћани не постоје, осим само у имену. Ја никада нисам срео хришћанина правог, јер нико не следи све што пише у такозваним светим књигама.
У Србији, поред неписмености, постоји и свеопшта затуцаност поводом хришћанства, где се само славе славе, без икаквог објашњења зашто. Љубе иконе и ако бог наводно забрањује идолопоклоснтво, и ношење бројанице и крста, без неких дубљих истраживања и спознаје такозваног православља.
40. Јовов први одговор Господу. Други говор Господњи из вихора. Описује своју моћ.Izvor ?
Gde piše da je pravilno osuditi greh ? I ko odlučuje šta je greh ? Ti?ja?Gospod Bog?
Postoje pravi hriscani koji se drze Bozjeg Zakona koji j ezapisan u Bibliji ali nazalost u manjini su...Хришћани не постоје, осим само у имену. Ја никада нисам срео хришћанина правог, јер нико не следи све што пише у такозваним светим књигама.
У Србији, поред неписмености, постоји и свеопшта затуцаност поводом хришћанства, где се само славе славе, без икаквог објашњења зашто. Љубе иконе и ако бог наводно забрањује идолопоклоснтво, и ношење бројанице и крста, без неких дубљих истраживања и спознаје такозваног православља.
Ne treba nikoga osudjivatiLjude treba osuđivati, to je dobro za spas njihovih duša. Obične vernike par puta, a popove i vladike ne treba prestajati osuđivati. Što više to bolje. To im je dobro radi smirenja.
Ја сам због хришћана такозваних и напустио све то, и зато тврдим да хришћана нема. Први и последњи хришћанин је умро на крсту, и да цитирам једног познатог лика, "Боже, спаси ме од својих верника." Једина добра ствар везана за такозвано православље је то што има доста тога из изворне словенске религије.Па дружиш се са атео медиокритетима сличном себи, зато их никад ниси ни срео... А и да јеси, са којом памећу би их препозно?
Где су? Празне приче.Postoje pravi hriscani koji se drze Bozjeg Zakona koji j ezapisan u Bibliji ali nazalost u manjini su...
Хришћани не постоје, осим само у имену. Ја никада нисам срео хришћанина правог, јер нико не следи све што пише у такозваним светим књигама.
Ја сам због хришћана такозваних и напустио све то, и зато тврдим да хришћана нема. Први и последњи хришћанин је умро на крсту, и да цитирам једног познатог лика, "Боже, спаси ме од својих верника." Једина добра ствар везана за такозвано православље је то што има доста тога из изворне словенске религије.
Pa nek slave i svetog ekrem jevrica pa sta to tebe dotiče tj. nas uzvišen nebeski narod, ekonomskog tigra.Zašto su Srbi nekad nemoguc narod ?
Srbi jer eto pratim na Instagramu devojku sa krilima na ovu njenu objavi ostavljaju se komentari “mi spremamo slavu Svetog Luka”
Greši kako? Devojko sa krilcima ti grešiš, ne treba da slaviš luku slavi nešto normalno kao ja npr. nikoljdan ili svetog petra kajganu. Ti ni si u pravu ja sam u pravu kad ti kažem moja slava je jača od tvoje moju slavu slavi većina srbendi...jadno je to što se bilo ko oksponira na instagramu i iznosi svoj život. i treba osuđivati takve najcrnje i tu dolazi sloboda govora i izražavanja, ako joj smeta neka nađe život van istagrama i ugasi ta sranja zauvek.I kad jedan takav komentar bude objavljen tu odmah 100 komentara “bravo” svaka čast
Devojki sa krilima treba se staviti do znanja da ona greši
Veoma je hrišćanski čak ne samo osuditi već i ubiti drugog čoveka, jer na tome se temelji hrišćanstvo, ako nećeš milom da ga prihvatiš onda ćeš silom.Zašto su ljudi zli? I da li je hrišćanski osudjivati druge ljude ?
Realno svak nek slavi šta želi u svojoj kući
Ovo je velika istina. Toliko je kvazi hrišćana koji tripuju da to što idu na liturgije, poste sredu i petak, slave slavu (i veće praznike) da su time završili posao. A to što lažu, ogovaraju druge, osuđuju sve redom? Hipokriti. Kada dobiješ onaj popis stanovništva koji pita koje si veroispovesti, a srbende kažu pravoslavni hrišćanin, to je uvid u pogrešnu realnost.Ја сам због хришћана такозваних и напустио све то, и зато тврдим да хришћана нема. Први и последњи хришћанин је умро на крсту, и да цитирам једног познатог лика, "Боже, спаси ме од својих верника." Једина добра ствар везана за такозвано православље је то што има доста тога из изворне словенске религије.
kako gde ? U celom svetu imas hriscane koji se drze Bozjih moralnih nacelaГде су? Празне приче.
Ma vise me briga sta ce ko da radi.Zašto su Srbi nekad nemoguc narod ?
Srbi jer eto pratim na Instagramu devojku sa krilima na ovu njenu objavi ostavljaju se komentari “mi spremamo slavu Svetog Luka”
I kad jedan takav komentar bude objavljen tu odmah 100 komentara “bravo” svaka čast
Devojki sa krilima treba se staviti do znanja da ona greši
Zašto su ljudi zli? I da li je hrišćanski osudjivati druge ljude ?
Realno svak nek slavi šta želi u svojoj kući
I u tome treba imati meru.Deca se ne batinaju.Deca se vaspitavaju.
Nije bas tako kao sto ti pises, milioni i milioni svetih su dali svoj zivot za veru, bili su muceni i izlozeni najgorim mukama i na kraju ubijeni, ali se nisu odrekli Hrista.Ја сам због хришћана такозваних и напустио све то, и зато тврдим да хришћана нема. Први и последњи хришћанин је умро на крсту, и да цитирам једног познатог лика, "Боже, спаси ме од својих верника." Једина добра ствар везана за такозвано православље је то што има доста тога из изворне словенске религије.
Јеховини Сведоци оперишу по свету. Прва црвена застава је то што су настали од Чарлс Тејз Расела, једног масона којег је и жена напустила јер је био тако диван. Настали су у слично време као и Мормони, који су још већа и луђа секта, а да не причамо о Адвентистима, Пентекосталцима, Баптистима и слично. Што је најлуђе, то је настало у САД, којЕ је оличење разврата, похлепе и охолости.kako gde ? U celom svetu imas hriscane koji se drze Bozjih moralnih nacela
na primer Jehovini Svedoci ( izvorni hriscani ) u celini
a ne mogu reci da i drugi pojedinci ne zive moralno
Nisu prazne price ja zivim tako i svi koje poznajem moje vere
To je uslov da bi neko se krstio kao JS
Свеци не постоје. То су све будалаштине. Људи не могу да посвете било кога јер сами нису свети, нити имају могућност то да ураде. Свеци су само у имену, и ничему више. Колико светаца има СПЦ, колико Католичка црква? Колико имају остали?Nije bas tako kao sto ti pises, milioni i milioni svetih su dali svoj zivot za veru, bili su muceni i izlozeni najgorim mukama i na kraju ubijeni, ali se nisu odrekli Hrista.
Осуђивање и прозивање је баш хришћански. Ето пуна уста вере, хришћанства, а на кеца одма напад. Такви сте ви. Душа вам је трула, а уста пуна љубави према ближњем свом. Праштајте да вам буде опроштено, до прве кривине, док вам одговара. Лицемери.Па дружиш се са атео медиокритетима сличном себи, зато их никад ниси ни срео... А и да јеси, са којом памећу би их препозно?
Свеце негираш мешајући истинске и лажне...Осуђивање и прозивање је баш хришћански. Ето пуна уста вере, хришћанства, а на кеца одма напад. Такви сте ви. Душа вам је трула, а уста пуна љубави према ближњем свом. Праштајте да вам буде опроштено, до прве кривине, док вам одговара. Лицемери.
Ја нисам понижен. Ти се само офираш господине "верниче".Свеце негираш мешајући истинске и лажне...
Да си више смирен, разумео би зашто си сад изложен понижењу своје безбожности због своје очите гордости