Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 223.684
autorska tema
da li je greh paliti verske knjige
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nikakve knjige ne treba paliti.autorska tema
jesteautorska tema
Nije.autorska tema
Grijeh je.mislim na Bibliju stari i novi zavet
Nije.i Kuran
Zasto i to je valjda neka bozija rec...Grijeh je.
Nije.
Ne za bilo kojeg hrišćanina. Ovo ne znači da trebamo paliti Kur'ane, to je em djetinjasto em provocirajuće i ne doprinosi suživotu, ali da je grijeh nije. Sam čin paljenja tj, pobude iza toga mogu biti grešne.Zasto i to je valjda neka bozija rec...![]()
Koliko to Bogova postoji 1,2,3,10,10000.....Ne za bilo kojeg hrišćanina. Ovo ne znači da trebamo paliti Kur'ane, to je em djetinjasto em provocirajuće i ne doprinosi suživotu, ali da je grijeh nije. Sam čin paljenja tj, pobude iza toga mogu biti grešne.
Zavisi dal si bezbožnik Zavetni ili bezbožnik Kuran'a...mislim na Bibliju stari i novi zavet i Kuran
Svaka glava ima boga ipo...Koliko to Bogova postoji 1,2,3,10,10000.....![]()
pitanje nije bilo upućeno samo hrišćanima već svim vernicima a ovde na ovom forumu ima i hrišćana i muslimana i protestanataNe za bilo kojeg hrišćanina. Ovo ne znači da trebamo paliti Kur'ane, to je em djetinjasto em provocirajuće i ne doprinosi suživotu, ali da je grijeh nije. Sam čin paljenja tj, pobude iza toga mogu biti grešne.
Ako imas u elektronskom obliku, nije.autorska tema
Bog ne kaznjava sadaAko imas u elektronskom obliku, nije.
Primer: otac i majka su mi bacili Bibliju i svu monasku literaturu u djubre, a Bog ih je nagradio da dozive duboku starost.
Dakle, Bog ne kaznjava za to, naprotiv, ohrabruje. U Bibliji, takodje, nema nista o spaljivanju knjiga...
Ја сам дао одговор као православни хришћанин. Нисам рекао да је мој одговор универзално важећи за све.pitanje nije bilo upućeno samo hrišćanima već svim vernicima a ovde na ovom forumu ima i hrišćana i muslimana i protestanata
ovo nije hrišćanski forum već forum zabavnog karaktera sa podforumom religija
И одговор на то питање сам и дао из православне перспективе.pitanje je da li je greh paliti verske knjige
Нека каже. Његово је право да како мисли и учи.zamisli sada dodje musliman na temu i napiše greh je spaliti kuran ali nije greh spaliti bibliju
ne brani se pravoslavlje tako kako ti radiš
Ako pališ knjigu da bi se ogrejao , da bi potpalio vatru onda nije greh bilo koja da je knjiga, ali ako pališ knjigu iz nekog sumnjivog razloga poput gušenja slobode govora, gušenja ideja, onda je to veliki greh.autorska tema
kako se pali knjiga u elektronskom obliku? zapališ komp?Ako imas u elektronskom obliku, nije.
Tako što se njen sadržaj izmeni, Zato se sve knjige digitalizuju da kad ne bude više štampanih knjiga mogu da nam poture šta hoćekako se pali knjiga u elektronskom obliku?![]()
ceniš da će u budućnosti veštačka inteligencija da falsifikuje Šekspira ?Tako što se njen sadržaj izmeni, Zato se sve knjige digitalizuju da kad ne bude više štampanih knjiga mogu da nam poture šta hoće
Tvoj bog je istina koja je u tebi, ono u šta veruješ to je tvoj bog. I to u šta veruješ određuje ceo tvoj život i tvoju sudbinu.Koliko to Bogova postoji 1,2,3,10,10000.....![]()