andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.361
jer gledam svoja posla!Što ga nisi prijavila??
Zašto pola, draga Andjela? Mi smo samo ljudi skloni raznim grehovima, ali zato smo tu da se pokajemo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jer gledam svoja posla!Što ga nisi prijavila??
Zašto pola, draga Andjela? Mi smo samo ljudi skloni raznim grehovima, ali zato smo tu da se pokajemo![]()
A gdje sam ja to pisao? A preko Pričešća ne može jer je to Tijelo i Krv Hristova.Ваши попови, па и ти.
Не може преко причешћа? Вирус се плаши тога?
Свима који у то верују, правац негде где је туберкулоза или тако нешто весело и сви на причест. Па да видимо
Mora biti hriscanska,nema mu druge...A to je koja vjerska zajednica po tebi?
Pa koja je to gukni?Mora biti hriscanska,nema mu druge...
A to podrazumeva JEDINO ona koja drzi sve zapovesti Bozje i ima veru Isusovu.
Upravo sam ti rekao,hriscanska !Pa koja je to gukni?
Али ако не може да се зарази зашто... Они не греше
Pa koja je? Mnoge se nazivaju hrišćanskim. Šta bi ti rekao nekome da te pita da ga uputiš kod koga da ode?Upravo sam ti rekao,hriscanska !
...a cak sam ti je i opisao,tvoje je samo da malo istrazis koja zajednica ispunjava te uslove i resio si dilemu !
Ma oni se mogu nazivati i andjelima,nije to uooste bitno,bitno je dali nose kravate u crk...pardon,dali ispunjavaju uslove koje sam pomenuo !Pa koja je? Mnoge se nazivaju hrišćanskim.
Iskljucivo tamo gde su ispunjeni uslovi koje sam naveo !!!!Šta bi ti rekao nekome da te pita da ga uputiš kod koga da ode?
Pa gdje su ispunjeni?Ma oni se mogu nazivati i andjelima,nije to uooste bitno,bitno je dali nose kravate u crk...pardon,dali ispunjavaju uslove koje sam pomenuo !
Iskljucivo tamo gde su ispunjeni uslovi koje sam naveo !!!!
Reč je o sukobu između racionalnog i abrakadabra pristupa veri, koji je izgleda u prošlosti bio bolje izbalansiran. Deluje kao da su se nekada praktične mere mogle smatrati izrazom odgovornosti prema bližnjima, danas takve preporuke zaluđenici i profiteri tumače kao „nedostatak vere“, a naivni im veruju.Али ако не може да се зарази зашто... Они не греше![]()
Proveri sam.,do sada si se pokazao da imas afinitete za web istrazivanja stoga se hajde jos jednom pokazi i dokazi.Pa gdje su ispunjeni?
A šta bi rekao nekome ko nema pojma o temi? Na koja vrata da pokuca?Proveri sam.,do sada si se pokazao da imas afinitete za web istrazivanja stoga se hajde jos jednom pokazi i dokazi.
...evo mozes krenuti od tvoje zajednice,pitaj se dali ona drzi sve zapovesti Bozje i ima veru Isusovu i kad vidis da to definitivno nije slucaj onda produzi dalje sa istrazivanjem,eto nek sledeca bude katolicka i tako redom.
Uputio bih ga Hristu,da zakuca na TA Vrata u skladu sa onim sto je Isus jasno rekao:A šta bi rekao nekome ko nema pojma o temi? Na koja vrata da pokuca?
A to je ono što tvrdite vi Adventisti?Slazem se,neki imaju vise neki manje a samo jedna manjina sve sto drzi jeste direktno zapisano u Svetom Pismu !
Adventisti su po definiciji termina cekaoci drugog Hristovog dolaska sto ce reci da su to iskljucivo hriscani a jedino oni,dakle hriscani - drze sve Bozje zapovesti i imaju veru Isusovu !A to je ono što tvrdite vi Adventisti?