Da li je greh ako se Sveti Nikola slavi mrsno

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ваши попови, па и ти.
Не може преко причешћа? Вирус се плаши тога?

Свима који у то верују, правац негде где је туберкулоза или тако нешто весело и сви на причест. Па да видимо
A gdje sam ja to pisao? A preko Pričešća ne može jer je to Tijelo i Krv Hristova.

dok.jpg

Али ако не може да се зарази зашто... Они не греше ;)
Reč je o sukobu između racionalnog i abrakadabra pristupa veri, koji je izgleda u prošlosti bio bolje izbalansiran. Deluje kao da su se nekada praktične mere mogle smatrati izrazom odgovornosti prema bližnjima, danas takve preporuke zaluđenici i profiteri tumače kao „nedostatak vere“, a naivni im veruju.

Pa gdje su ispunjeni?
Proveri sam.,do sada si se pokazao da imas afinitete za web istrazivanja stoga se hajde jos jednom pokazi i dokazi.
...evo mozes krenuti od tvoje zajednice,pitaj se dali ona drzi sve zapovesti Bozje i ima veru Isusovu i kad vidis da to definitivno nije slucaj onda produzi dalje sa istrazivanjem,eto nek sledeca bude katolicka i tako redom.

Poslednja izmena:
Proveri sam.,do sada si se pokazao da imas afinitete za web istrazivanja stoga se hajde jos jednom pokazi i dokazi.
...evo mozes krenuti od tvoje zajednice,pitaj se dali ona drzi sve zapovesti Bozje i ima veru Isusovu i kad vidis da to definitivno nije slucaj onda produzi dalje sa istrazivanjem,eto nek sledeca bude katolicka i tako redom.
A šta bi rekao nekome ko nema pojma o temi? Na koja vrata da pokuca?

A to je ono što tvrdite vi Adventisti?
Adventisti su po definiciji termina cekaoci drugog Hristovog dolaska sto ce reci da su to iskljucivo hriscani a jedino oni,dakle hriscani - drze sve Bozje zapovesti i imaju veru Isusovu !
...Ili jos preciznije iz onog sto vidimo u Bibliji jasno je da su apostoli bili adventisti,da su prvi hriscani bili adventisti stoga i svi hriscani danas u 21 veki MORAJU biti adventisti !!!
...pa sad se vi proracunajte ko je sta je i zasto je...

Човек је ишао да сече прасе за славу Св.Николу и указала му се људска глава. Преплашио се, бацио нож, презнојио. Укућани га једва умирили. Од тог дана држи се правила, пости славу, и не греши душу по том питању.

Комшији је почела горети кућа кад је пекао прасе на Св.Николу..

Back