Da li je gotovo sa ponizavanjem naroda?

Hoce da ti kaze, mozda nadjes nekog sa prezimenom kao sto je tvoje devojacko, pa sto da se trosis za dzabe, kad vec nisi do sad. :per: :lol:
Ma sve je to, onako teJorijski, superiška. Neeeegoooo, brate mili, kako ja sa jedinih podataka da se vratim na stare? :think: Ne ide mi ta mat'matka, ama ič :zcepanje:
Što reko jedan čoek, davno beše, al se i sad rado sećam - ja, doduše, jesam malo glup, ali ovo ništa ne razumem :mrgreen:

I usput... ne dam bre moju rdju, taman sam se navikla na njega, pa sad da ga menjam... e cvrc, ne mere, ne biva :D

I usput... ne dam bre moju rdju, taman sam se navikla na njega, pa sad da ga menjam... e cvrc, ne mere, ne biva :D

Pih, bre, nikak'a korist od tebe.
nijevaznoodmahujerukom-1.gif

Postena zena bi do sad promenila bar 3 muza. :super:

Kako mislis da nasa draga milicija zaradjuje pare na tebi? :mrgreen:

Pih, bre, nikak'a korist od tebe.
nijevaznoodmahujerukom-1.gif

Postena zena bi do sad promenila bar 3 muza. :super:

Kako mislis da nasa draga milicija zaradjuje pare na tebi? :mrgreen:

Eh, pa i mi nepoštene žene moramo da živimo :whistling:
A ovo - draga MILIcija.... Aman zaman, čoveče, pa kome je ona još draga i mila? :eek: Em ištu pare, em čekaš dok se ne srušiš, em su tak' ljubazni da ti je sve toplo oko srca ( mis'im od besa, jasna stvar :mrgreen: )
E, zato im i nisam dala pare do sad :mrgreen:

Samo prvo spremi debele pare.
Nas je 4 pasoša i 2 lične karte koštalo oko 17.000 dinara.:evil:

Sa zvanicnog sajta MUP Srbija sam poskidao cene vadjenja licnih isprava kao i pasosa: obrazac za pasos kosta 2.000din! Naknada za obrazac licne karte kosta 913.32din, tehnicka izrada LK kosta 226din! Ako dobro racunam, vasa 4 pasosa i dve licne karte kostaju - 10.278,64din!!!!!! Gde ode jos 7 somica ja stvarno ne znam..ili ste se vi zeznuli u cenoi ili su VAS zeznuli..Kako god, odoh sada u stanicu policije da proverim cene...

Sa zvanicnog sajta MUP Srbija sam poskidao cene vadjenja licnih isprava kao i pasosa: obrazac za pasos kosta 2.000din! Naknada za obrazac licne karte kosta 913.32din, tehnicka izrada LK kosta 226din! Ako dobro racunam, vasa 4 pasosa i dve licne karte kostaju - 10.278,64din!!!!!! Gde ode jos 7 somica ja stvarno ne znam..ili ste se vi zeznuli u cenoi ili su VAS zeznuli..Kako god, odoh sada u stanicu policije da proverim cene...

Ali si zaboravio šta je sve potrebno izvaditi i platiti da bi podneo zahtev za pasoš i lk.
To moraš da uračunaš.

Back