- Poruka
- 58.586
Da li je ped..ski nemuški da se muškarci mackaju kremama za lepši i "zdraviji" izgled?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Није „фемкасто” него је пед*рски скроз-наскроз.
Ako muskarac ima suvu kozu i smeta mu to sto da ne i za telo.pa dobro kreme za ruke, nego kreme za telo...
Mislim da je svapska fora da lakiraju nokte bezbojnim lakom pederskija. Kreme djene djene.Da li jeped..skinemuški da se muškarci mackaju kremama za lepši i "zdraviji" izgled?
Pogledajte prilog 1379116
Krema spada u preparat za negu koze, lak je nesto drugoMislim da je svapska fora da lakiraju nokte bezbojnim lakom pederskija. Kreme djene djene.
a šta ćemu meka koža? Pa nije žensko?Ako muskarac ima suvu kozu i smeta mu to sto da ne i za telo.
Odakle znam. Mozda mu smeta, smetaju mu suva stopala.a šta ćemu meka koža? Pa nije žensko?
stavio sam par puta na ruke i sve kao oću posle brijanja da stavim (kupio sam) neki aftershave ali zaboravimOdakle znam. Mozda mu smeta, smetaju mu suva stopala.
Sad za mazanje celog tela i nisam bas cula.
Mazes li ti ista?
Znaci grubijan hahahastavio sam par puta na ruke i sve kao oću posle brijanja da stavim (kupio sam) neki aftershave ali zaboravim![]()
ne, nego sam ja prirodno fin i gladakZnaci grubijan hahaha
Jbg. ja se bas lozim na grube muske ruke.ne, nego sam ja prirodno fin i gladak![]()
Evo ja koristim smirglu.Jbg. ja se bas lozim na grube muske ruke.
ma kakav grubijan, kad mu se zacepi nokat juri na urgentniZnaci grubijan hahaha
jel onako kad predju po najlonkama u nekoj haljinici pa počne da zapinje i paraJbg. ja se bas lozim na grube muske ruke.
jel onako kad predju po najlonkama u nekoj haljinici pa počne da zapinje i para![]()