Da li je džiberski da na svadbi pucaš iz vatrenog oružja?

Znam za jedno dete u cg koje je preminulo od zrna koje se vratilo. Neko senlucio u blizini. Po sred glave. Obicno to padne negde u sumu ali...
A da mi kazes prezime od čegovića je to nesretno djete, mala je CG, pošto ja za to čuo nisam...

No razlika je u ta kako kazes senlučenja. Po mene se su svadbe kičeraj, i bespotrebno trošenje para al ima koji na svadbi zarade pa je prave...

Tu ne pucam. Niti podrzavam.

Ali rođenje deteta, kad se javi da se dobila prinova, za srecu za radost i pametno opali... A istresi sarzer u zemlju ako nista drugo....

Ta senlučenja su ko zna kakve pijanke i gluposti....

To ne.

Samo rođenje deteta.

A da mi kazes prezime od čegovića je to nesretno djete, mala je CG, pošto ja za to čuo nisam...

No razlika je u ta kako kazes senlučenja. Po mene se su svadbe kičeraj, i bespotrebno trošenje para al ima koji na svadbi zarade pa je prave...

Tu ne pucam. Niti podrzavam.

Ali rođenje deteta, kad se javi da se dobila prinova, za srecu za radost i pametno opali... A istresi sarzer u zemlju ako nista drugo....

Ta senlučenja su ko zna kakve pijanke i gluposti....

To ne.

Samo rođenje deteta.
Sto brate? Sto da pucas? Zagrli to dete, uzmi ga u ruke, nunaj ga. Vidi sta treba mami pomoci u necemu. Probudi se u sred noci, uzmi ga u ruke i uspavaj, nek i majka spava i odmori. Niko nema nista od prangijanja ni u zemlju ni u vazduh.

Sto brate? Sto da pucas? Zagrli to dete, uzmi ga u ruke, nunaj ga.
Dje da ga uzmem u ruke tek se rodilo u porodiliste...
Vidi sta treba mami pomoci u necemu. Probudi se u sred noci, uzmi ga u ruke i uspavaj,
To posle ide
nek i majka spava i odmori
Ama jadan, kad se rodi! Tad nisu tu no u porodiliste
. Niko nema nista od prangijanja ni u zemlju ni u vazduh.
Dobro

U porodiliste kako ne. Odes tamo, cekas ili jos bolje puste te da budes uz zenu, ili kucas na ona vrata, jel se rodilo? Jeste. Gospodjo ja ulazim da vidim svoje dete i zenu, dajte mi ga. I ona ti ga da.
Idi begaj kako da ne

To nije bilo u moje doba
Sin nek ide ako to ima sad. Ja cu za unuka kao i za prvog pre dve god da izidjem na livadu i rokaj. Da se zna da se rodilo.

Ako mi je to porok jedini je veruj. I sve je 100 % sigurno. Ja sam na vikendici cuo vest, posto si đed...

Bam Bam bam!

Back