Da li je dozvoljeno

Da li je dozvoljeno da korisnik izmisli post i postavi ga kao citat drugog korisnika? Sa jasno naznačenim citatom i sugeridanjem da je to navodni post drugog korisnika.

Не само да није дозвољено, него је и кажњиво.

Такав коментар треба пријавити по могућству са линком ка оригиналном коментару у тексту пријаве

Не само да није дозвољено, него је и кажњиво.

Такав коментар треба пријавити по могућству са линком ка оригиналном коментару у тексту пријаве

Ja prijavila više puta, niko nije reagovao. Na kraju sa korisnikom Tenkre došla u besomučno obračun i popila ban. Lik me uveravao da se "samo šalio".
Pa evo i ja sam pre cc 20 min prekršila to pravilo da bi pokazala liku šta to znači
Uzgred prijavila sam navedeni post 3 ili 4 puta, a on verovatno nakon 10 sati nečinjena zaključio da je u pravu

Mene interesuje povodom naslova ove teme :da li mogu da reklamiram neke proizvode kroz naziv teme ili neka sportska drustva kroz neke vesti -isto kao temu .
Odnosno da li odvde mogu da imam ista prava po otvaranju istog tipa tema kao neki povlasceni clanovi.

ja mogu da pitam kao moderator sportskog dela (fudbal i kosarka) u kom smislu mislis reklama ?

Mene interesuje povodom naslova ove teme :da li mogu da reklamiram neke proizvode kroz naziv teme ili neka sportska drustva kroz neke vesti -isto kao temu .
Odnosno da li odvde mogu da imam ista prava po otvaranju istog tipa tema kao neki povlasceni clanovi.

Pravilnikom je objasnjeno
https://www.krstarica.com/info/pravilnik/

Strogo je zabranjen svaki vid promocije, uključujući posredno ili neposredno reklamiranje firmi, sajtova, štampanih izdanja, pojedinaca, proizvoda, usluga i sl.

Back